Με τι τρόπο ξυρίζεστε;

Reaction score
3.386
Εγώ χρησιμοποιώ:
1765101141360.png

Και τέρμα τα 7λέπιδα - σούπερ τούρμπο τζαρτζ - 600HP και λοιπές αστειότητες.
1000 φορές φτηνότερο και 10 φορές καλύτερο.

Attachments

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.939
Θ' αλλάξεις γνώμη όταν δοκιμάσεις αυτή:

Gillette Fusion Proglide 5 Power Ξυριστική Μηχανή & 1 Ανταλλακτική Λεπίδα
Μπορεί να είναι καλύτερο, αλλά το κακό είναι ότι επειδή με ενθουσίασαν τα Mach3 Turbo πήρα τόσα πολλά που έχω για 7 - 8 χρόνια ξυριστικά.
Αφρούς, ξυραφάκια, after shave, εξαπτέρυγα κ.λ.π. παραφερνάλια.
Δεν υπερβάλω, ίσως να με βγάλουν και παραπάνω χρόνια.
Όταν παίρνω κάτι που μ΄ αρέσει, το παίρνω σε ποσότητα μια κι έξω.

Reaction score
459
Εγώ με ότι κι αν έχω ξυριστεί εκτός από μηχανή ζιλετ έχω κοπεί. Πάντα ζιλετ. Τώρα έχω την τελευταία proglide. Πολύ καλό ξύρισμα χωρίς κοψίματα και διαρκεί. Βέβαια δε ξυρίζομαι πάνω από 2-3 φορές την εβδομάδα

Reaction score
179
Merkur 34c εξαιρετικη ηπια και αποδοτικη μηχανη για καθημερινο ξυρισμα,και οχι μονο.
Την δουλευω με Perma Sharp λεπιδες.
Ξεκινησα με τη Μερκουρ 34c, στη συνεχεια πηρα τη Μerkur Futur (ρυθμιζομενη/σφαχτης) και λιγο αργοτερα τη Muchle R41 (καλη μηχανη οταν εχεις καλη προετοιμασια), δοκιμασα για 15 ξυρισματα σαβετα (πολλα κοψιματα και ερεθισμους με οτι ξυραφακι και να δοκιμασα, επικινδυνη) και για 2-3 χρονια τελευταια με φαλτσετα (φανταστικο ξυρισμα, αρκει να εχεις την τεχνικη και το ακονισμα που απαιτειται).

Κατεληξα στην πρωτη, Merkur 34c, την οποια και αγορασα αλλες 2 φορες για να την εχω και στο εξωτερικο και στην ελλαδα, πολη και χωριο. Το ξυρισμα εγινε απολαυση, αλλα αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο.

Παντως εχω μια ερωτηση, ετσι απο περιεργεια, επειδη εχω να χρησιμοπησω πλαστικο ξυραφακι χρονια...., με ενα περασμα, μια κατεβασια που λεμε πχ στο μαγουλο, το καθαριζουν απο γενια ας πουμε 3-4 ημερων η θελει επαναλαμβανομενες μικριες κινησεις ?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.849
Members
38.623
Νεότερο μέλος
parkrou