Με χαλάει .....

Reaction score
3
Με χαλάει πολύ το Banner να το πώ ....δεν ξέρω ακριβώς τη είναι(αυτό μωρέ που σου πετάγετε και σου καλύπτει την μισή οθόνη ας είναι και 20'' Wide) από ότι κατάλαβα κάτι ήχεία διαφιμήζει αλλά δεν μπένω στο κώπο να το διαβασω κάν....

Πολυ απλά δεν είναι και ότι καλύτερο να σου έπιβάλουν ένα ακόμα κλικ με το mouse (ένα κλικ για να το κλείσει κανεις) με το καλημέρα....φαντάζεσται εσείς (για εσας μιλάω που το φτίαξατε και το ανεβάσατε) να σας πέρνω κάθε μέρα τηλέφωνο έτσι απλά για να μου το κλείσετε στα μούτρα,και θα σας πέρνω τηλ ότι ώρα και να είναι,φαντάζεσται να σας χτύπάω το κουδούνι του διαμερίσματος σας έτσι απλα για να δω αν είστε μέσα καθε μέρα κάθε ώρα.......

Δεν νομίζω ότι είμαι μόνος μου εδώ...
Κάθε μέρα μπαίνω να διαβάζω το αγαπημένο μου site και όταν βγαίνει αυτο το έκτρωμα αηδιάζω....εντάξει να βγάλεται λεφτα απο τις διαφημίσεις αλλα όχι και έτσι ρε παιδια......δεν νομίζω ότι έιναι σωστός τρόπος αυτός...

Reaction score
3
Λενε ότι μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις αλλά επειδή σε αυτές τις χίλιες λέξεις δεν υπάρχει περίπτωση να δείς αντιδράσεις και συναισθήματα...θα ήθελα να είσαι πιο συγκεκριμένος φίλε Αντώνη....

Αν εννοείς ότι κάτι για την ψυχική μου και νοητική μου κατάσταση θα πρεπει ίσως να δεις και να το δω διαφορετικά το θέμα...

Reaction score
0
Φιλε NEWENTRY ηδη αυτο το θεμα υπαρχει εδω .
Δεν χρειαζοταν να ανοιξεις καινουργιο θεμα .
Ευχαριστουμε για το σχολιο σου .
Αν εχεις καποια αλλη απορια
αφου διαβασεις το thread που παρεθεσα πιο πανω
να συνεχισεις το νημα απο εκει .

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Με χαλάει .....

Λενε ότι μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις αλλά επειδή σε αυτές τις χίλιες λέξεις δεν υπάρχει περίπτωση να δείς αντιδράσεις και συναισθήματα...θα ήθελα να είσαι πιο συγκεκριμένος φίλε Αντώνη....

Αν εννοείς ότι κάτι για την ψυχική μου και νοητική μου κατάσταση θα πρεπει ίσως να δεις και να το δω διαφορετικά το θέμα...
Δεν νομιζω πως ηθελε να σε μειωσει.
Ηταν χιουμοριστικη η φωτο!:109:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
NEWENTRY οι διαφημίσεις μας χαλάνε όλους. Όμως αυτές δεν μπαίνουν για να "βγάλουμε λεφτά" όπως λες. Δεν έχουμε καμιά μπίζνα εδώ. Μπαίνουν για να μπορούμε να συντηρούμε ετούτο το site, έτσι ώστε να έχουμε ένα μέρος να τα λέμε χωρίς να ζητάμε συνδρομές κλπ. Οπότε σε παρακαλώ για λίγη κατανόηση, δεν είναι δα και το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο να κάνεις ένα... κλικ παραπάνω. :126:

...

Reaction score
0

τόσα χάπια τσάμπα και μου θύμωσες?????????????????? κρίμα ρε ΝΕWENTRY!!!!!!! :142:

Reaction score
3
Νιώθω ελέυθερος να εκφράζομαι και απλά αυτό έκανα...
άλλoστε για αυτό είναι τα Forums/site για να εκφραζόμαστε και να αλλάζουμε εμπειρίες-εντυπώσεις...
Και πιστέυω ότι το φιλελέυθερο πνέυμα σταματάει όταν με ωθούν να κάνω κάτι που δεν θελω στην ουσία...να κλέισω το Banner τις εν λόγο διαφήμισεις...αλλά και πάλι θα πείτε κάποιοι ,μην μπαίνεις στο site για να μην χροιαστεί να κλέινεις το Banner(ισως στο τέλος να είναι και αυτό μια λύση
)....ναι αλλά το Banner βρήκε εμένα και όχι εγώ το banner....

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis