Με 3.000 € μπορείς να έχεις στο σπίτι σου έναν υπέροχο ήχο ?

Reaction score
3.574
Τι ωραία συστήματα μπορεί να πάρει κανείς με 3.000 € !!!

ManosR, ΄στο τέλος θα μαζέψω όλες τις προτάσεις και θα τις ανεβάσω σε ένα ξεχωριστό θέμα για να είναι εύκολη η πρόσβαση από τα μέλη μας.
Εάν κάποιο μέλος πάει διακοπές στην Κρήτη , εννοείται ότι πρέπει να περάσει από το μαγαζί του Mανώλη στο Ηράκλειο. Να ακούσει το σύστημα και να μας γράψει τις εντυπώσεις του.

ManosR, μια χαζή ερώτηση. Πόσο θα μας κοστίσει το πακέτο αν το στείλεις από Κρήτη ?
Τι εγγύηση καλής λειτουργίας (σε χρόνια) θα έχουν τα μηχανήματα ?

Reaction score
47
Re: Με 3.000 € μπορείς να έχεις στο σπίτι σου έναν υπέροχο ήχο ?

Οι εγγυήσεις είναι της εκάστοτε αντιπροσωπείας, κατά κανόνα 1 χρόνο, με πολύ λίγα να έχουν 2.
Οσες φορές έχω στείλει πράγματα εκτός Κρήτης (απο Β. Ελλάδα μέχρι νησιά) και για παραγγελίες ανω των 500€ δέν χρεώνω μεταφορικά.
Ολα που ανέφερα είναι διαθέσιμα προς ακρόαση, και αρκετά ακόμη ενδιαφέροντα...Ο ένας όροφος άλλωστε είναι αφιερωμένος στο "real world hi-fi" και ο κανόνας είναι τίποτα να μήν κοστίζει πάνω απο 3000€. Το τηρώ, και αυστηρά: τα πιο πολλά είναι γύρω στα 1000-1500€. Μεταξύ άλλων: Usher, Leben, Quad, Arcam, Musical Fidelity, Audio Note, Focal, Zingali, Blue Note, Audiovector, Klipsch.

Με αυτά και τα άλλα, έκανα και τη διαφήμιση μου! Παρασύρθηκα... :oops:

Reaction score
0

Μακάρι νάταν κι άλλοι στον χώρο, σαν εσένα Μάνο.
Δυστυχώς όμως, οι περισότεροι δεν είναι

Reaction score
3.574
ManosR said:
Οι εγγυήσεις είναι της εκάστοτε αντιπροσωπείας, κατά κανόνα 1 χρόνο, με πολύ λίγα να έχουν 2.
Οσες φορές έχω στείλει πράγματα εκτός Κρήτης (απο Β. Ελλάδα μέχρι νησιά) και για παραγγελίες ανω των 500€ δέν χρεώνω μεταφορικά.
Ολα που ανέφερα είναι διαθέσιμα προς ακρόαση, και αρκετά ακόμη ενδιαφέροντα...Ο ένας όροφος άλλωστε είναι αφιερωμένος στο "real world hi-fi" και ο κανόνας είναι τίποτα να μήν κοστίζει πάνω απο 3000€. Το τηρώ, και αυστηρά: τα πιο πολλά είναι γύρω στα 1000-1500€. Μεταξύ άλλων: Usher, Leben, Quad, Arcam, Musical Fidelity, Audio Note, Focal, Zingali, Blue Note, Audiovector, Klipsch.

Με αυτά και τα άλλα, έκανα και τη διαφήμιση μου! Παρασύρθηκα... :oops:
Αυτό για εμάς είναι πραγματική βοήθεια.

Αν κατάλαβα καλά, για κάθε μηχάνημα ή ολοκληρωμένο σύστημα με κόστος >=500€, τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν.

Reaction score
47
Και δύο ακόμα (σε δουλειά να βρισκόμαστε)

ARCAM SOLO (CD/AMP/RADIO COMBO) 1600€ <Και όμως παίζει καλά!
Spendor S5e 1400€

Με λίγη καλή θέληση :D θα σας κάνει ο dealer δώρο τα καλώδια...

Και λαμπάτο:

ARCAM CD63 660€
CAYIN MT-35 850€
ZINGALI Prelude 1 1320€

Reaction score
2
Re: Με 3.000 ? μπορείς να έχεις στο σπίτι σου έναν υπέροχο ήχο ?

τωρα για την αποκριση των παραπανω ηχειων δεν ορκιζομαι κιολας οτι ειναι +- 3 db.......;)

Reaction score
3.574
+-3dB δίνει ο κατασκευστής με βάση την μέτρηση του ηχείου σε ανηχοΙκή αίθουσα. +-3dB είναι μία άριστη απόκριση για έναν οικιακό χώρο ακρόασης. Τα monitors έχουν +-2dB.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
ARCAM CD-73 CD player 24 bit Wolfson DAC 560 €
ARCAM T-61 TUNER 370 €
ARCAM A-80 AMPLIFIER 2x65 watt ( ολα τηλεχειριζομενα μεσω ενισχυτη ) 860 €

HXEIA :
CHARIO SILVERETTE 200T (Δαπεδου ) 880 €
η
CHARIO CONSTELLATION DELPHINUS (περιλαμβανονται βασεις της CHARIO 60 cm 990 €
της σειρας Constelation )

Οι τιμες διαμορφωνονται στα 2670 € η στα 2780 €

Στις παραπανω τιμες ως δωρο περιλαμβανονται καλωδια της ULTRALINK η της XLO πληρωτεας αξιας 150 €

Reaction score
3.574
Αυτό το σύστημα, χωρίς βέβαια να το έχω ακούσει στην συγκεκριμένη ολοκληρωμένη του μορφή, πιστεύω ότι είναι το ιδανικό πακέτο για μουσικόφιλους, χωρίς εξάρσεις και υπερβολές που ενοχλούν σε πολύωρες ακροάσεις. Και με ηχεία δαπέδου παρακαλώ !!!

Η τεχνολογία λειτουργεί υπέρ μας. Ευτυχώς για τα αυτάκια μας.

Ελπίζω Luxman να μας κάνεις και πολλές άτοκες δόσεις ... :mrgreen:

Reaction score
0
Πολυ δελαστικές και χρήσιμες (για μας τους πρωτάρηδες) όλες οι προτάσεις που παρατίθενται!

Δε ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ, αλλά θα ήθελα να μάθω που μπορούμε να ακουσουμε τα delphinus, καθώς και με ποιό άλλο ενισχυτή (παρόμοιου κόστους ) θα μπορούσαμε να τα συνδυάσουμε?

Reaction score
3.574
Τα delphinius από την μαρίνα ζέας δεν φεύγουν , ή κάνω λάθος ;

Reaction score
3.574
dims said:
Πολυ δελαστικές και χρήσιμες (για μας τους πρωτάρηδες) όλες οι προτάσεις που παρατίθενται!

Δε ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ, αλλά θα ήθελα να μάθω που μπορούμε να ακουσουμε τα delphinus, καθώς και με ποιό άλλο ενισχυτή (παρόμοιου κόστους ) θα μπορούσαμε να τα συνδυάσουμε?
dims , καλοσώρισες στο avsite και στην κατηγορία audio.

Καλύτερα να σου απαντήσει ο συντονιστής της κατηγορίας Σπύρος Μπλάτσιος που γνωρίζει όλα τα μηχανήματα της αγοράς, γατί εγώ τα ξεχνάω.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Σε αυτή την κατηγορία υπάρχουν αρκετοί ενισχυτές. Δυστυχώς δεν έχω ακούσει ποτέ τα delphinus, οπότε δεν μπορώ να προτείνω κάτι συγκεκριμένο. Απλά λόγω κοινής καταγωγής θα πήγαινα πρώτα στον Audio Analogue Puccini...

Γενικά υπάρχουν οι ακόλουθοι:

Arcam A-80 / A-90 (936€ / 1329€)
Unison Research UnicoP / Unico (1030€ / 1174€)
Musical Fidelity X150 (950€)
Atoll IN 100 (950€)
Roksan Kandy ΜκΙΙΙ (1200€)
Audio Analogue Puccini 70 (1420€)
Vincent Sv 233 / 236 (1400€ / 1150€)

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Τ α ηχεια τα εχει φιλος και ειναι καταπληκτικα.Μεγαλος ηχος για τον ογκο τους,οχι μονιτορ ομως αλλα με αρκετο...τσαμπουκα ιδανικα για ροκ και τζαζ.Απο εμφανιση σκιζουν (ιταλικο ντιζαιν).Ο φιλος τα οδηγει με MUSICAL FIDELITY A3 (την πρωτη εκδση με τις κιτσατες χρυσες βεργες),ειναι αλλωστε στη αγορα πανω απο 6 χρονια τα ηχεια.Απο τους ενσχυτες που ανεφεε ο Σπυρος θα ξεκινουσα με τον UNICO (τον μεγαλο οχι τον P).

Reaction score
3.574
Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, να κανονίσουμε να πάμε για ακρόαση των συστημάτων που μας πρότειναν οι εταιρείες.

Παρεμπιπτόντως , πήγατε να τα ακούσετε ?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.951
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa