Με B&W Τι ενισχυτή παίρνουμε οεο ??

Reaction score
9
Καλησπέρα σε όλους χρόνια πολλά και Καλί χρονιά να έχουμε με υγεία και πολλές οικιακές θεάσεις. Έχοντας διαβάσει αρκετές από τις συζητήσεις κατάλαβα πώς η επιλογή του ενισχυτή έχει να κάνει με το γούστο του καθενός μας αλά και από τα ηχεία που διαθέτουμε , πήρα λιπών και εγώ το θάρος να ζητήσω την γνώμη σας για την αγορά κάποιου αξιόλογου AV ενισχυτή σύμφωνα πάντα με τα ηχεία που διαθέτω τα οποία είναι τα DM603 S3 της B&W τα αντίστοιχα κεντρικό και πίσω της ίδιας σειράς καθώς και ένα sub Yamaha, ευχαριστώ προκαταβολικά.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Καλησπέρα και καλώς ήρθατε στο AVSite!
Kαλό θα ήταν να μας πείτε και σε ποιά οικονομική κατηγορία θέλετε να κινηθείτε.
Πάντως 2 πολύ καλοί ενισχυτές είναι αυτός και αυτός με ικανά ρευματα να κουνήσουν σωστά τα ηχεία,κρίνοντας απ την αντίσταση του.
Απο εκεί και πέρα όλες οι εταιρίες έχουν και κάποιο μοντέλο στην εκάστωτε κατηγορία,αλλά δεν τους έχω ακούσει όλους(πχ απο onkyo έχω μαυρα μεσάνυχτα) και δεν έχω ακούσει ποτέ και τα ηχεία σας.

Reaction score
9
Απάντηση: Με B&W Τι ενισχυτή παίρνουμε οεο ??

Καταρχήν ευχαριστώ για την ανταπόκριση, κατα δεύτερον σκέπτομαι να πάρω κάτι το όποιο να αξίζει τον κοπο, οπότε το κόστος θα το δω στην πορεία βέβαια να μην πάμε και σε κάτι εξωφρενικά ακριβό, η σκέψη μου είναι να επενδύσω στον ενισχυτή που θα αντικαταστήσει τον γέρο Yamaha rx-v640 rds στην συνέχεα στον PROJECTOR που θα αντικαταστήσει τον TW700 που πλέον πάλιωσε και όλα αυτά να μπουν σε νέο χώρο που προορίζετε μόνο για προβολές . τώρα όσο για την αντίσταση τι θα πρέπει να προσέξω??

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Είναι λίγο ανώμαλη σε φάση και κάνει σημαντική βύθιση στα 40Hz,στα 200Hz και απ τα 10KHz και πάνω.Το τελευταίο τμήμα δεν πρέπει να σας απασχολεί μιας και δεν υπάρχει πολύ πληροφορία γραμμένη σε τέτοιες συχνότητες αλλά αυτή στα 200Hz θα γονατίζει αρκετά τον ενισχυτή,μιας θα κληθεί να δώσει ικανό ρεύμα.

Reaction score
9

Η αλήθεια είναι πώς τώρα με έπιασες αδιάβαστο καταλαβαίνω τι παίζει με τις κυματομορφές και τις συχνότητες μα δεν καταλαβαίνω πώς θα το ψάξω και πώς θα το τσεκάρω σε έναν ενισχυτή πχ. Αυτοί οι 2 που προαναφέραμε τι λένε και αν όχι αυτοί οι 2 κάποια πρόταση? να με συγχωρέσεις αν γίνομαι κουραστικός απλά ψάχνω κάτι το οποίο να μην το μετανιώσω .

Reaction score
0
Πρεπει να εχεις υποψιν σου κ το συστημα ισοσταθμισης του ενισχυτη , κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ σημαντικο για τις προβολες ταινιων. Το καλυτερο μαλλον θεωρειται το mcacc (pionner) , μετα audyssey dsx ( onkyo, denon) ! Εγω ειχα εναν denon 2105 k αλλαξα σε onkyo 906 , καμια σχεση η απλη ισοσταθμιση που ειχε ο denon με το audyssey qxt του onkyo 906!
Βεβαια αλλη και η κατηγορια τιμης!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Re: Απάντηση: Με B&W Τι ενισχυτή παίρνουμε οεο ??

ένας φίλος μου προτείνει αυτόν εδώ http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=5016803
οκ είναι κόπος τσιμπημένος στην τιμή τα αξίζει ώμος ?? η να πάμε σε έναν carbon με τα μισά πχ. Τον 355??
Aν είναι να πάς σε τέτοιο κοστολόγιο υπάρχει και αυτός

Reaction score
9

Οκ παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια θα ανοίξω ένα νέο post για να συγκρίνουμε κανά δυο ενισχυτές .

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.890
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης