Μηπως κυκλοφορει?

Reaction score
75
Πριν 2,5 χρονια αγορασα μια PIONEER KURO. Τελεια εικονα αλλα δυστηχως δεν εχει mpeg 4.
Εχω επισης ενα pvr pioneer με 80αρι σκληρο αγορασμενο ενα μηνα πριν τους ολυμπιακους μας.
8 χρονια τωρα Κυριολεκτικα το εχω λιωσει και ακομα δεν εχει εμφανησει κανενα προβλημα.
Ισως να εχει να κανει με το γεγονος οτι ανηκε τοτε στην υψηλη κατηγορια τιμης, θυμαμαι 1200 ευρω cash.
Aπο 6 Ιουλιου θα βγει αναγκαστικα σε αχρηστια το κομματι του pvr αφου ο δεκτης ειναι αναλογικος.
Εχω ενα media player για τις ματροσκες μου οποτε ουτε σα dvd πια δε θα χρησιμοποιηθει.

Λογω του οτι τηλεοραση δε μπορω να αλλαξω,
Μηπως υπαρχει καποιο αξιοπιστο pvr με διπλο δεκτη mpeg4 ωστε με τον ενα να βλεπω τηλεοραση και με τον αλλον να κανω εγραφες?
Μηπως υπαρχει αλλη λυση?
Ευχαριστω

Reaction score
7.336
Απάντηση: Μηπως κυκλοφορει?

παρε ενα δεκτη mpeg4 και στειλε σημα με component συνδεση στο pioneer,θα εχεις αρκετα καλη εικονα με αυτο τον τροπο και δεν αχρηστευεις το recorder, ενω θα εχεις ολες τις δυνατοτητες editing που σου προσφερει γιατι οι δεκτες mpeg4 σε αυτο το θεμα ειναι ....ετη φωτος πισω. Ειναι και η πιο οικονομικη λυση αρκει να βρεις καποιον με εξοδο component.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.502
Members
38.707
Νεότερο μέλος
Kesus