Μηπως οι κατοχοι k750i γνωριζουν?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μηπως καποιος κατοχος SE K750I γνωριζει εαν υπαρχει τροπος να μεγαλωσω την γραμματοσειρα , ειδικα στα SMS?

Το προβλημα που αντιμετωπιζω εχει να κανει με το γεγονος πως οταν λαμβανω SMS την ωρα που οδηγω-και ειδικα οταν η αποστολη εχει γινει με μικρα και οχι κεφαλαια- δεν μπορω να διακρινω τιποτα στην οθονη.

Στα παλαιοτερα τηλεφωνα που ειχα υπηρχε σχετικη ρυθμιση.Σε αυτο υπαρχει?

Και δεν θελω αστεια περι ηλικιας , αοματος κλπ κλπ :wink:

V

VIDEOMIX

Guest
Παρακαλούντε οι κύριοι κύριοι κάτοικοι υψηλής κοινωνίας Εκάλης,Καβούρι,Θρακωμακεδόνες, όπως κατεβούν και λίγο προς "ψωροκώσταινα" μεριά (βλέπε Λούτσα) για να παραλάβουν την κάρτα μνήμης τους 256mb ωστε να εχουν χωρητικότητα για άνετη καταγραφή των όλως τυχαίως περιστατικών εις Μύκονον,blue train κλπ που θα τους τύχουν. :wink:

Υ.Γ. Εαν παρεπιπτώντος οι ίδιοι ειναι σε πρωταγωνιστικόν ρόλον, ας δώσουν το k750 σε συμμετέχωντες της διασκέδασης,για την καταγραφή των γεγονότων. :roll:

Reaction score
7
Μηπως καποιος κατοχος SE K750I γνωριζει εαν υπαρχει τροπος να μεγαλωσω την γραμματοσειρα , ειδικα στα SMS?

Το προβλημα που αντιμετωπιζω εχει να κανει με το γεγονος πως οταν λαμβανω SMS την ωρα που οδηγω-και ειδικα οταν η αποστολη εχει γινει με μικρα και οχι κεφαλαια- δεν μπορω να διακρινω τιποτα στην οθονη.

Και δεν θελω αστεια περι ηλικιας , αοματος κλπ κλπ  :wink:
ReadTheFuckinManual

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Το ηξερα πως θα το κανατε το θεμα...καραβι , αλλα τελικα γνωριζει κανεις εαν γινεται?
Οσο και εαν εχω ψαξει δεν βρισκω τιποτα.

V

VIDEOMIX

Guest
Το ηξερα πως θα το κανατε το θεμα...καραβι , αλλα τελικα γνωριζει κανεις εαν γινεται?
Εγω πάντως στο δικό μου, δεν εχω βρεί κάτι τέτοιο για ρύθμιση. Θύμησέ μου πάντως όταν ειναι να έρθω κάτω, να σου φέρω ενα sonyericsson αξεσουάρ που βοηθαει σε διάφορα τέτοιου ειδους προβλήματα. Περίπου 20 ευρό κοστίζει φίλε. :idea:

Reaction score
49
Ένα ζευγάρι γυαλιά (ΌΧΙ ηλίου) μάλλον θα σε βοηθούσε περισσότερο..........Πορνόγερε!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
49
Θύμησέ μου πάντως όταν ειναι να έρθω κάτω, να σου φέρω ενα sonyericsson αξεσουάρ που βοηθαει σε διάφορα τέτοιου ειδους προβλήματα. Περίπου 20 ευρό κοστίζει φίλε. :idea:
Βγάζει η sonyericsson &.....μεγεθυντικούς φακούς??? :shock: :shock:
:twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

V

VIDEOMIX

Guest
 Θύμησέ μου πάντως όταν ειναι να έρθω κάτω, να σου φέρω ενα sonyericsson αξεσουάρ που βοηθαει σε διάφορα τέτοιου ειδους προβλήματα. Περίπου 20 ευρό κοστίζει φίλε. :idea:
Βγάζει η sonyericsson &.....μεγεθυντικούς φακούς??? :shock:  :shock:
:twisted:  :twisted:  :twisted:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Tό'πιασες πονηρέ,εεεε;;;; :lol: :roll: :wink:

Reaction score
0

Και δεν θελω αστεια περι ηλικιας , αοματος κλπ κλπ :wink:
Ανδρέα,
υπάρχει λύση: κάνεις upgrade το software με αυτό του W800i.
Μετά όμως δεν θα έχεις K750i αλλά W800i.
Η γραμματοσειρά είναι ένα κλικ πιο μεγάλη και το μενού του είναι καλύτερο.
Το έκανα στην γυναίκα μου και είναι ευχαριστημένη που βλέπει πιο μεγάλα γράμματα...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik