Μηχανή προβολής 8mm Agfa sonector ls2

Reaction score
11
Χαιρετώ την όμορφη παρέα.
Η αιτία είναι ο εν λόγω προβολέας Super 8, Agfa sonector ls2.
Κατέληξε στα χέρια μου από κληρονομιά αλλά δεν έχω ιδέα από αυτά.
Φαίνεται σε αρίστη κατάσταση μιας και ο πρώην ιδιοκτήτης του είχε μεράκι με αυτά εκείνα τα χρόνια.
Δυστυχώς δεν βρήκαμε μπομπίνες και έτσι δεν μπορώ να τον δοκιμάσω αν όλα δουλεύουν ΟΚ , ανάβει κανονικά πάντως.
Όποιος ενδιαφέρεται και έχει κάποια ταινία να τον δοκιμάσει, ευχαρίστως να έρθει να κάνει ότι τεστ θέλει και αν τον ικανοποιεί δικός του.
Τιμή δεν ξέρω τι να βάλω μιας και τα συλλεκτικά δεν έχουν τιμή, οπότε θεωρείστε την σαν ενδεικτική.
100 Ευρώ

Attachments

Reaction score
0
Χαιρετώ την όμορφη παρέα.
Η αιτία είναι ο εν λόγω προβολέας Super 8, Agfa sonector ls2.
Κατέληξε στα χέρια μου από κληρονομιά αλλά δεν έχω ιδέα από αυτά.
Φαίνεται σε αρίστη κατάσταση μιας και ο πρώην ιδιοκτήτης του είχε μεράκι με αυτά εκείνα τα χρόνια.
Δυστυχώς δεν βρήκαμε μπομπίνες και έτσι δεν μπορώ να τον δοκιμάσω αν όλα δουλεύουν ΟΚ , ανάβει κανονικά πάντως.
Όποιος ενδιαφέρεται και έχει κάποια ταινία να τον δοκιμάσει, ευχαρίστως να έρθει να κάνει ότι τεστ θέλει και αν τον ικανοποιεί δικός του.
Τιμή δεν ξέρω τι να βάλω μιας και τα συλλεκτικά δεν έχουν τιμή, οπότε θεωρείστε την σαν ενδεικτική.
100 Ευρώ
Καλησπερα σας. Φυσικα εχει περασει αρκετος καιρος αλλα επειδη βρηκα ενα ομοιο προβολεα που εχει προβληματα ,αναρωτιεμαι αν υπαρχει διαθεσιμος ο δικος σας ακομα;
Σας ευχαριστω πολυ.
NEFTON

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm