Μια Μέλισσα Τον Αύγουστο (2007)

Reaction score
59
Μια Μέλισσα Τον Αύγουστο (2007)

Μια μέλισσα τον Αύγουστο θα είναι η αιτία που ο Χάρης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον χειρότερό του εφιάλτη: Τον άλλο του εαυτό!

Mια απoμονωμένη παραλία που δεν μπορείς να φτάσεις αλλιώς παρά μόνο με μισθωμένη βάρκα.

Εκεί επιλέγει να πάει ο Χάρης με τη γυναίκα του Βασούλα, την αδερφή του Χίλντεγκαρντ και ...την ερωμένη του Μαρία.

Όλα κυλούν ευχάριστα εκείνο το Αυγουστιάτικο πρωινό, μέχρι τη στιγμή που μια μέλισσα τσιμπάει τον αλλεργικό Χάρη!

Εκείνος ξαφνικά πρήζεται, τουμπανιάζει και εμφανίζεται διογκωμένος με εντελώς διαφορετική μορφή!

Το αναμορφωμένο από την αλλεργία alter ego του, εγκαθίσταται ανάμεσα σ αυτόν, τη γυναίκα του και την ερωμένη του, ανακατεύοντας μυστικά, αλήθειες, συναισθήματα προκαλώντας γέλιο και ανελέητο πανικό!

28/9/2007 απο την AUDIOVISUAL

Reaction score
14
ισως το χειρότερο ελληνικό εργο που εχω δεί στο σινεμά. Κλαίω ακόμα τα λεφτα που εδωσα να πάω στην Gold Class να το δώ.

Γυρισμένο με HD CAM και μετατροπή σε film για προβολή απο κιν/φους. Αισχος ακόμα και εγώ εκανα καλύτερη δουλειά στο θέμα εικόνας.

Στο θέμα της ταινίας είναι μια βαρετή προσπάθεια να περάσουν στο πανί ενα σχετικά καλό και επιτυχημένο θεατρικό εργο. Γενικά ή ολη ταινία είναι σαν να βλέπεις θέατρο at its worst!

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
χωρίς να το έχω δει μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι χειρότερο από το "αύριο θα είναι αργά", Γεωργούλης-Καλογήρου, δεν υπάρχει.....

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo