Μια ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα δήλωση !

Reaction score
23
Το διάβασα στο Avopolis και το μεταφέρω μια και χρήζει σχολιασμού από όλους μας!

Ουτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Bob Dylan μας λέει ότι τα τελευταία 20 χρόνια δεν δημιουργήθηκε ΚΑΝΕΝΑΣ καλός δίσκος!!

"Δεν ξέρω κανένα που να έκανε κανένα καλό δίσκο τα τελευταία 20 χρόνια, πραγματικά", είπε ο Bob Dylan στο Rolling Stone!

Ο 65χρονος Dylan συμπλήρωσε για όσους κατεβάζουν μουσική δωρεάν: "Γιατί όχι; Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει κάτι που να αξίζει, έτσι κι αλλιώς".

Δηλαδή ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ του δουλειές περιλαμβάνονται στην άποψή του ?!?!

Ο κ. Dylan είναι ένας από τους ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥΣ δημιουργούς και Μουσικούς , αλλά μήπως τέτοιες δηλώσεις είναι λιγο αδόκιμες??

Να θυμίσουμε ότι το νέο του album, με τίτλο 'Modern Times', θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.

Reaction score
7
Όπα...Όταν αναφερόμαστε σε δίσκους πιάνει τα πάντα? Και soundtrack και όλα? Αν είναι έτσι ο Κος Dylan είναι λάθος...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Πιστεύω ότι ο Bob ήταν ειλικρινής αυτή την φορά.

Διότι από το ξέσπασμα του punk και του new wave και μετά ουσιαστικά τίποτα καινούριο δεν έχει παρουσιαστεί. Ουσιαστικά οι μουσικοί αναμασάνε μανιέρες του παρελθόντος, απλά εμπλουτίζοντάς τες με διάφορα στοιχεία, είτε από την ethnic είτε από άλλα μουσικά ιδιώματα.

Έψαξα στην δισκοθήκη μου προχθές και διαπίστωσα ότι κατά 90% περιέχει δίσκους που ηχογραφήθηκαν μέχρι το 1988. Ελάχιστοι είναι οι δίσκοι με κυκλοφορία από το 2000 και μετά που αγόρασα.

Αυτό προσωπικά κάτι μου λέει...

Reaction score
2
ενταξει λιγο υπερβολικος........
σιγουρα η ποιοτητα δυστυχως δινει ολο και πιο πολυ την θεση της στην ποσοτητα......Αλλο ομως αυτο και αλλο δεν υπαρχουν καθολου αξιολογοι δισκοι..... :shock:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Γενικά, άτομα με τέτοια πορεία στο χώρο όπως ο Bob Dylan θα έπρεπε να είναι λίγο προσεκτικά με τις γενικεύσεις και τους αφορισμούς...

Reaction score
0
Σπύρος Μπλάτσιος said:
Πιστεύω ότι ο Bob ήταν ειλικρινής αυτή την φορά.

Διότι από το ξέσπασμα του punk και του new wave και μετά ουσιαστικά τίποτα καινούριο δεν έχει παρουσιαστεί. Ουσιαστικά οι μουσικοί αναμασάνε μανιέρες του παρελθόντος, απλά εμπλουτίζοντάς τες με διάφορα στοιχεία, είτε από την ethnic είτε από άλλα μουσικά ιδιώματα.

Έψαξα στην δισκοθήκη μου προχθές και διαπίστωσα ότι κατά 90% περιέχει δίσκους που ηχογραφήθηκαν μέχρι το 1988. Ελάχιστοι είναι οι δίσκοι με κυκλοφορία από το 2000 και μετά που αγόρασα.

Αυτό προσωπικά κάτι μου λέει...
Είναι θέμα γούστου και μόνο. Για μένα το αναμάσημα δεν είναι πάντα κακό.
Όταν ακούω μουσική, δεν με νοιάζουν τα ιστορικά (ποιός, τί που, πότε, με ποιόν, από ποιόν κλπ)
Αν μου αρέσει κάτι, μου αρέσει

Reaction score
0
Μαρία Παρασκευοπούλου said:
Γενικά, άτομα με τέτοια πορεία στο χώρο όπως ο Bob Dylan θα έπρεπε να είναι λίγο προσεκτικά με τις γενικεύσεις και τους αφορισμούς...
Διαφωνώ Α Π Ο Λ Υ Τ Α
Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής

Reaction score
7
Να σας πώ σβέλτα πέντε δίσκους των τελευταίων χρόνων που είναι αριστουργήματα κατά την ταπεινή μου άποψη?

Portishead - Dummy
Red Hot Chilli Peppers - Californication
Massive Attack - Είτε το Protection είτε το Blue Lines
Oasis - What's The Story Morning Glory
Depeche Mode - Exciter (ακόμα και το Playing The Angel είναι πολύ καλός δίσκος)

Για να μην πιάσουμεSoundtracks και δεν μας φτάνει όλη η σελίδα...

Reaction score
298
Μα ο Ντύλαν έχει πεθάνει από καιρό. Δεν έχει βρεθεί ένας χριστιανός να του το πει? :lol:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:
Μαρία Παρασκευοπούλου said:
Διαφωνώ Α Π Ο Λ Υ Τ Α
Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής
Μα φίλε Δημήτρη, δεν νομίζω ότι λέω κι εγώ κάτι διαφορετικό... Ασφαλώς και κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής. Αλλά μια ολόκληρη εικοσαετία; Κατά της υπεργενίκευσης και του τσουβαλιάσματος είμαι, όχι κατά της έκφρασης της οποιασδήποτε αρνητικής γνώμης, και μάλιστα από ένα άτομο με τόση γνώση και πείρα στο χώρο!

Reaction score
0
Συνήθως Μαρία, αυτοί οι "μεγάλοι", καλλιτέχνες, αθλητές, μουσικοί κλπ κλπ, από μια ηλικία και μετά με τις δηλώσεις που κάνουν, χάνουν.
Δεν μπορούν να δεχθούν ότι η ζωή αλλάζει συνεχώς.
Κάτι χιουμοριστικό:
Είχα πάει να δω Έρικ Μπάρτον σε συναυλία στο Γκαγκάριν (με Σπυριδούλα σαπόρτ :twisted:), και βγαίνει κάποιος με μικρόφωνο και λέει:
Παρακαλώ μην καπνίζετε πολύ, γιατί ο τραγουδιστής έχει πρόβλημα υγείας. (μάλλον τον πείραξαν τα ντουμάνια :D)
Ε ρε φίλε Έρικ, παράτησέ το το άθλημα, μην ξεφτυλίζεσαι άλλο (BTW ψιλοκαλός ήταν)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas