Μια βοηθεια Please Γιατι θα πεταξω Denon και Sony Απο το παραθυρο.

Reaction score
0
Μια βοηθεια Please Γιατι θα πεταξω Denon και Sony Απο το παραθυρο.

Εχω τον Denon AVR-1910 ο οποιος υποστιριζει DTS-HD Master Audio Και Dolby True HD πριν μια εβδομαδα αγορασα το SONY BDP-S350 το οποιο το βρικα σε καλη τιμη 120 € ή 240 leva απο βουλγαρια γιατι βρεθικα απο απο εκει για μια εβδομαδα διακοπων.

Το αγορασα με την προηποθεση οτι υποστιριζει DTS-HD Master Audio και Dolby True HD

Το εγγραφε και εξω απο το κουτι το ατιμο να πεις οτι δεν το εγγραφε και εκανα τυφλη επιλογη τοτε θα δεχομουν τα μπινελικια σας.

Το θεμα ειναι οτι το συνδεσα σημερα
στον Denon Στην HDMI IN (PVR) διοτι οι αλλες ειναι Full εκανα τις απαραιτητες ρυθμισεις εικονας κλπ
αλλα και απο μερια Blueray συνδεσα το Hdmi Out εβαλα και Oπτικη ινα για να πεζει τα απλα DTS και Dolbly και παω με χαρα και νοικιαζω 4 Ταινες απο το Video Club με πολυ δρασυ και εφε. Αποτελεσμα ? τιποτε μου εβγαζε στον ενυσχητη Multi Channel In και το περιββοιτο Μπλε μικρο ισα που διακρινετε λαμπακι δεν αναβε στον ενυσχητη. Ρε καλο μου ρε χρυσο μου τιποτε ρε βγαλε οπτικι ρε κσαναβαλε οπτικι τιποτε,Απογοητεφτικα ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ Καποια λυση να κερασω καφεδακι να βοηθησει τιν κατασταση γιατι θα φρικαρω.

Reaction score
4
Απάντηση: Μια βοηθεια Please Γιατι θα πεταξω Denon και Sony Απο το παραθυρο.

ξεσύνδεσε την οπτική ίνα και θα είσαι ΟΚ!το έπαθα και εγώ με το ps3 και τον yamaha....

Reaction score
0
Ευχαριστω για την συντομη απαντηση τρεχω κιολας να το κανω.Αντε γιατι με περιμενει το Salvation σε Blue ray με ολα τα καλα , Σκεψου οτι εχω τον Denon απο τις 16 νοεμβριου 2009 και σημερα θα ακουγα πρωτη φoρα DTS - HD Master Audio ή Dolby True HD

Reaction score
4

μακάρι να είναι όλα οκ και να απολαύσεις την ταινία!!!

Reaction score
29.617

Εεεε sorry παιδιά αλλά αυτό δεν αρκεί..........
Πρέπει να κάνει και άλλες ρυθμίσεις , και στο player και στον ενισχυτή.
Πρέπει να δηλώσει hdmi out στο player σαν hd και στον ενισχυτή hdmi hd input η κάτι τέτοιο για να κλειδώσει ο ενισχυτής στο hd audio.
Αυτά η κάπως έτσι.

Reaction score
2.207
Αν δεν ανάβει στον Denon to λαμπάκι HD AUDIO τσέκαρε αν το Sony είναι ρυθμισμένο να δίνει bitsrteam στην έξοδο του HDMI και όχι PCM. Αν το λαμπάκι ανάβει αλλά δεν ακούγεται ήχος τότε το Sony ανήκει στην κατηγορία των player που δεν συνεργάζονται σωστά με τον Denon 1910 σε HD Audio όπως συμβαίνει και με το Samsung 1580 και Lg 390. Αυτό το πρόβλημα το έχουν πολλοί και σε αυτή την περίπτωση ο Denon μάλλον θέλει Firmware update.

Reaction score
29.617

Γιατί να θέλει firmware update ? αφού υποστηρίζει hd formats.
To θέμα είναι αν το player εξάγει bitstream.

Reaction score
2.207
Γιατί το συγκεκριμένο μοντέλο της Denon έχει αυτό το πρόβλημα με συγκεκριμένα Player της Samsung και της Lg. Τώρα για Sony δεν ξέρω. Είναι πάντως bug του software.
Τον Denon τον έχω πάρει δώρο στην αδερφή μου μαζί με το Samsung 1580 και είχα αυτό το πρόβλημα. Ψάχνοντας σε ξένα forum βρήκα ότι και άλλοι έχουν αυτό το πρόβλημα το οποίο λύθηκε μόνο με επίσκεψη στην αντιπροσωπεία για αναβάθμιση.

Reaction score
0
Λοιπον για να μην σας κουραζω ολους αδικα οντως επρεπε να πειραξω το bitstream απο το Βlue ray και επισης να βγαλω την οπτικη ινα απο πανω και ολα Jet .....Μονο που παρολιγο να με πεταξουν η γυναικα μου και ο γειτονας με τις κλωτσιες εμενα αυτη τη φορα και οχι το ηχοσυστημα μου λογω της εντασης των ριπων απο το SALVATION. :pp

L

LLLEFTERIS

Guest

Τα νευρα μου! Εχω το BD390 και περιμενω απο εξω τον 1910 ελπιζω να μην εχω προβλημα και εγω.

Το LG δεν εχει bitstream εχει τα ποιο κατω.

HDMI
Στερεοφωνικο PCM
Πολυ-καναλο PCM
Επανακωδικοποιηση DTS
Αρχικο pass-thru

SPDIF
Στερεοφωνικο PCM
Επανακωδικοποιηση DTS
Αρχικο pass-thru

Συχνοτητα Δειγματοληψειας
48KHz
96KHz