Μια κακή κριτική του σετ Alexander/Artemis-Ποια η γνώμη σας;



papavmax

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
1.081
Reaction score
1.601
To οτι μια ιντερνετικη σελιδα εθαψε τα μηχανηματα η αν θες πεστο τον συνδυασμο Αlexander/artemis των τσακιριδαιων δεν σημαινει απολυτος τιποτα φιλε μου!

Σε σενα αρεσει η λαμπα ( αυτη η σχολη) σε μενα οχι μπορει αυτο το σετ να μην ματσαρε καλα αλλα ενα αλλο σετ των τσακιριδαιων να σε εντυπωσιασει καταλαβαινεις τι λεω....

Για μενα τα μηχανηματα των τσακιρδαιων ειναι αρκετες σκαλες πανω απο τα χρηματα που πουλιουνται εχω 2 ολοκληρομενους στην συλλογη μου τον Θησεα και τον Αιολο παιζουν παρα πολυ καλα τα θεωρω αξιολογα μηχανηματα για τα χρηματα τους, επισης εχουν αμεσο support στο σερβις και στην αναβαθμιση και 5 χρονια εγγυηση γιατι να μην προτιμησουμε εγχωρια μηχανηματα και πρεπει και ντε και σωνει να παρουμε κινεζια?

Εθαψε το hifichoich τους ενισχυτες που προερχονται απο την ελλαδα και εμεις πρεπει να βαλουμε τη γατα μας να κλαψει!

Αν σκεφτεσαι την αγορα ενισχυτων λυχνιων των τσακιριδαιων κανε ενα demo η στους τσακιριδαιους η στην Golden Acoustic που θεωρειται tsakiridis house και κρινε μονος σου αν αυτο που ακους σου αρεσει η οχι!
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.808
Παρατηρούνται οι παλαιότερες προσόψεις, στη φωτογραφία...

Υπόψιν ότι συγκρίνει την απόδοση του σετ όχι προς ομοειδή λυχνιακά,αλλά προς σύνολα στερεάς κατάστασης από εταιρείες που φαντάζομαι ότι δίνουν και διαφημιστικόν οβολό στην ιστοσελίδα.

Και όσα χαρακτηριστικά απογοητεύουν - όσο υπερβολική και να ήταν η έκθεσή τους - θεωρώ πως δεν αποτελούν κάποια μυστήρια αποκλειστικότητα των Ελληνικών υλοποιήσεων.

Και ύστερα μας έφταιγε η...Λόλα - που τα κατανοεί όμως όλα.
 

Μηνύματα
1.399
Reaction score
1.094
Τα αγγλικά Hi-Fi περιοδικά δε πρέπει να τα παίρνεις σοβαρά, είναι γνωστό ότι οι προτιμήσεις τους είναι ντόπιες. Αυτό το βλέπω online και στους Άγγλους γενικότερα, πολύ κόλλημα με Naim & Linn λες και δεν υπάρχει τίποτα άλλο.
 

Μηνύματα
13.644
Reaction score
6.612
Aπο ποτε ειναι το αρθρο-τεστ? Επισης ειναι τελειως ατοπο να κανεις συγκριτικο τεστ τρανζιστορατων ενισχυτων με λαμπατους. Απλα και μονο οτι τους βαζεις να οδηγησουν τα ιδια ηχεια ειναι χοντρο φαουλ.Οι λαμπες δεν ειναι για ολους,οχι για ολα τα ακουσματα και οχι για ολα τα ηχεια και ειδικα αν μιλαμε για λαμπατα ενισχυτικα που δεν κοστιζουν οσο ενα δυαρι. Κατι που επισης μου εκανε εντυπωση,η τιμη τους στην Αγγλια ειναι καπως τσιμπημενη,οποτε ειναι λογικο να κρινονται και πιο αυστηρα μιας και εχουν να ανταγωνιστουν πολυ καλα ενισχυτικα.
 

dcure

Επαγγελματίας
Μηνύματα
763
Reaction score
349
Η Αγγλία είναι μία πολύ δύσκολη και απαιτιτική αγορά! Καλό θα ήταν όποιος σκέφτεται να εισχωρήσει να προσέξει πάρα μα πάρα πολύ και να φροντίσει για όλους τους τομείς
Ιδιαίτερα αν οι τιμές του είναι τσιμπιμένες!
Υπάρχουν και άλλοι Ελληνες κατασκευαστες που επιχείρησαν να εισέλθουν στην Βρετανική αγορά....δύσκολα όμως!
 

Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.456
Reaction score
50.604
. . . ειναι τελειως ατοπο να κανεις συγκριτικο τεστ τρανζιστορατων ενισχυτων με λαμπατους. Απλα και μονο οτι τους βαζεις να οδηγησουν τα ιδια ηχεια ειναι χοντρο φαουλ. . . .
- ακριβώς έτσι . . . στον χώρο του αυτοκινήτου για παράδειγμα ποτέ δεν θα συγκρίναμε ένα SUV με ένα GT Sedan ( ας είχαν ακόμα και την ίδια τιμή ) , διότι ναι μεν μας μεταφέρουν και τα δύο , αλλά με εντελώς διαφορετικές προϋποθέσεις και ανάγκες
 



dcure

Επαγγελματίας
Μηνύματα
763
Reaction score
349
Είναι κάποιο συγκριτικό test τα άρθρο ή δοκιμή του μηχανήματος;
Τα συστήματα αναφοράς γιατί τα έχουν οι αρθρογράφοι;
Στην τελική σαφώς και υποστηρίζουμε Ελληνικά προΪόντα
οι κριτικές είναι για να διορθώνουμε τα λάθη μας!
 


Μηνύματα
634
Reaction score
575
Αγγλικη σχολη και λοιπες παλιατσαριες...
Τα μηχανηματα των τσακιριδαιων ειναι σοβαρα κι οποιος κανει κεφι τα αναβαθμιζει και γινονται και σουπερ.
Στα λεφτα αυτα τι παιρνεις αλλο? Αγγλικο?
Φυσικα υπαρχει κι η περιπτωση να μην ενθουσιαστηκαν αλλα ειναι και γουστα αυτα.
 






PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Μηνύματα
3.428
Reaction score
4.013
Υπόψιν ότι συγκρίνει την απόδοση του σετ όχι προς ομοειδή λυχνιακά,αλλά προς σύνολα στερεάς κατάστασης από εταιρείες που φαντάζομαι ότι δίνουν και διαφημιστικόν οβολό στην ιστοσελίδα.
:thumbsup: για το σχολιο σου και.......................:thumbsdown: για το "review"
 

Μηνύματα
1.866
Reaction score
4.431
" .... they sound lifelike and energetic, with good midrange tonality extending up to a clear and sparkling treble. That suits them well to voices and music for smaller ensembles and indeed they play such stuff very convincingly and with a real sense of verve and enjoyment."

What they don’t do quite so well is bass,...
there’s rather limited impact and not nearly as much precision ..."

Αυτο δεν λεγεται "θαψιμο". Περιγραφη της πραγματικοτητας ειναι.
Επειτα φανταζομαι οτι πραγματι με 3000 λιρες παιρνεις πολυ καλυτερους ενισχυτες εκει.

Ανεξαρτητα απ'αυτα πρεπει τωρα να ειναι δυο τρεις γενιες μετα, ειναι καπως παλιο..
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.599
Μηνύματα
2.867.362
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top