Μια μάλλον 32" με καλούς τόνους δέρματος...

Reaction score
3
Πάμε για έξοδα!
Είχα στο υπνοδωμάτιο μια 20" thomson lcd και μας άρεσε πολύ λόγω της εξαιρετικής χρωματικής απόδοσης. Εβγαζε ζεστά ωραία χρώματα του στυλ των καλών philips. Δηλαδή φυσικούς "κιτρινωπούς" τόνους δέρματος και όχι ασπροκόκκινους όπως βγάζει η πλειοψηφία των lcd που βλέπω.

Τέτοια απόδοση έχω δει μόνο σε δυο 32" lcd μοντέλα από όσες τουλάχιστον είδα τώρα τελευταία να παίζουν καθώς και σε κάποιες plasma:

Toshiba regza 32AV733DG
και
LG LD450 (τα κομάτια με S-IPS PANEL)

κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη! Και ότι άλλο ναναι αλλά μην πάμε ψηλά σε τιμή!
Αναλογικά κανάλια σε επαρχία θα δείχνει.

Reaction score
6
Την Toshiba ξέχνα την. Άσε που δεν είναι καν Full HD.

LG 32LD450 ή Samsung LE 32C530

Και μόνο ότι παίζουν ταινίες από τη USB φτάνει (Η LG με απλό hacking που βρίσκεις παντού στο Internet)

Εγώ έχω την 32LD450. Ένας από τους λόγους που την πήρα ήταν και τα σωστά χρώματα. Καλιμπράρεται κατά ISF και έχει και πολύ ωραίο οδηγό ρυθμίσεων που τη φέρνεις να έχει πολύ καλή εικόνα.

Reaction score
3
Λοιπόν μετά από τεστάρισμα σε κατάστημα κατέληξα μεταξύ: LG 32LD450 vs Philips 32PFL3605H vs Samsung LE 32C450.
Ολες στο ίδιο κόστος περίπου.
Χρωματικά μου αρέσει καλύτερα η LG που φοράει AS-IPS panel (τουλάχιστον αυτή που είχαν στο κατάστημα). Για τη philips δεν είμαι πολύ σίγουρος διότι την είχαν υπερφωτίσει και έκαιγε τα ανοιχτά χρώματα ενώ δεν υπήρχε δυνατότητα να τη ρυθμίσω.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Μια μάλλον 32" με καλούς τόνους δέρματος...

Εκ των 3 άνω προκρίνετε η LG

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Καλοθέατη!!
Εντύπώσεις μέχρι στιγμής;

Reaction score
0

μην ξεχάσεις να ξεκλειδώσεις τη δυνατότητα προβολής τανιών απο το usb, αξιοπρεπέστατο media player, τρέχει απροβληματιστα mkv 1080p και υποστηρίζει εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους.

καλοθέατη φίλε, πολύ καλή επιλογή.

Reaction score
3
Ευχαριστώ!
Εξαιρετική εικόνα.
Εχει ένα προβληματάκι: Αν η φωτεινότητα δεν είναι στο 100% ή στο 0% κάνει ένα βούισμα. ενοχλητικό όταν ο ήχος είναι κοντά στο μηδεν τη νύχτα...

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.032
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos