Μια μεγάλη βοηθεια

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους και καλες γιορτες να εχουμε...

Καταρχας να ενημερωσω οτι ειμαι παντελως αδιαβαστος σε θεμα ηχου,αλλα με μεγαλη αγαπη για τον ποιοτικο ηχο... θα λοιπον ηθελα τα φωτα σας!

Εχω σαν budget γυρω στα 1000 ε( οχι περισσοτερα) και θελω να δημιουργησω ενα καλο ποιοτικο ηχοσυστημα για το δωματιο μου(γυρω στα 20τμ )...Η λατρεια μου για το μπασο μεγαλη οποτε μια παραπανω εμφαση θα ηθελα να δωσω σε αυτο...Οποτε σε περιπου αυτα τα χρηματα τι συνδιασμο θα μπορουσα να κανω σε ενισχυτη ηχεια η και καποιο σαμπ?

Στο μυαλο μου ειχα καποιον ενισχυτη της γιαμαχα (οπως ο yamaha A-S501) δυο ηχεια δαπεδου και καποιο σαμπ...τι λετε?αν μπορουσατε να μου φτιαξετε εναν συνδιασμο θα ημουν ευγνώμον...

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας εκ των προτέρων

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.972
Καλώς όρισες στο avsite!

Μετέφερα το θέμα στη σωστή κατηγορία.

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Καλωσήλθες φίλε μου.
Έχω την εντύπωση πως όσο λάτρης του μπάσου και να είσαι με ένα ζευγάρι Klipsch επιδαπέδια δεν θα χρειαστείς το sub.
Αν βάλεις και το sub ενδεχομένως να έχεις πολύ μπουμάρισμα.
Καλή αναζήτηση

Reaction score
0
Μπορω να παρω τα ηχεια πρωτα και αν δεν με ικανοποιει μετα μπορω να προβω σε αγορα καποιου σαμπ...απο ενισχυτη τι μου προτεινεις να μπορεσει να υποστιριξει ενα καλο ζευραρι ηχεια και ισος καποιο σαμπ? ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου φιλε μου !

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.135
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop