Μια μικρη βοηθεια...

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Υπαρχει περιπτωση, να εχει καποιος μια σειρα που παιζει στην ΕΤ3 με ενα ζωγραφο που κανει μαθηματα ζωγραφικης?? Η να μπορεσει να μου γραψει μερικα επεισοδια σε DVD? Μου τα ζητησε ενα γνωστο μου προσωπο και το κακο ειναι οτι δεν εχω ουτε τηλεοραση, ουτε VCR, ουτε DVDR (ανεξαρτητη συσκευη)... :oops:

Reaction score
49
Λευτέρη γιατί δεν βάζεις στο PC μια κάρτα TV/ Radio (κόστος κάπου στα 30€) και να προγραμματίζεις τις εγγραφές???

Δυστυχώς δεν είμαι πολλές ώρες σπίτι, και ιδιαίτερα τις απογευματινές που λογικά είναι η εκπομπή καθόλου.....

(αν καταλαβαίνω καλά αναφέρεσαι στην εκπομπή του τύπου με το μαλλί σε στυλ....,μπάλας?? Είναι πολύ καλός.......)

Reaction score
11
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Υπαρχει περιπτωση, να εχει καποιος μια σειρα που παιζει στην ΕΤ3 με ενα ζωγραφο που κανει μαθηματα ζωγραφικης?? Η να μπορεσει να μου γραψει μερικα επεισοδια σε DVD? Μου τα ζητησε ενα γνωστο μου προσωπο και το κακο ειναι οτι δεν εχω ουτε τηλεοραση, ουτε VCR, ουτε DVDR (ανεξαρτητη συσκευη)... :oops:

Λευτέρη έχω αυτό που ζητάς.
Εχω 16 επισόδεια περίπου αν θυμάμαι καλά αλλά τα έχω σε VHS video. Εξι από αυτά τα έκανα σε DVD και σήμερα η αυριο θα κάνω και τα υπόλοιπα οπότε ευχαρίστως να τα αντιγράψω και να τα πάρεις.

Σημ:Η εικόνα είναι μέτριας ποιότητας με λίγα χιονάκια. Το σήμα της TV δεν είναι και τόσο καλό.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7