Μια παρατηρηση

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Εχουν σημειωθει φαινομενα μελων που εισερχονται σε αυτην την κατηγορια με ψευτικο ονοματεπωνυμο για να πουν οτι ειδαν...κατι...καπου.

Θα ηθελα να τους ενημερωσω οτι:
1.H παραπανω τακτικη δεν ειναι πλεον "της μοδος" καθοτι αυτα γινοντουσαν καποια χρονια πριν και κανεις δεν ειναι τοσο αφελης για να τους πιστεψει.
2.Η εντοπιση τους ειναι θεμα δευτερολεπτων σε αυτο το συστημα
3.Δεν υπαρχει κανεις λογος να το κανουν.Εδω δεν ανηκουμε πουθενα.Αρα ειναι ελευθεροι να το κανουν με τον σωστο τροπο.Π.χ. "Λεγομαι Γιαννης Αγιαννης και εργαζομαι στο καταστημα "Μεγαλα λογια".Ειδα τον προβολεα Α σε συγκριση με τον Β και οριστε τα συμπερασματα μου..."
Και πιο τιμιο ειναι και ο κοσμος θα σας σεβαστει περισσοτερο :wink:
Ευχαριστω για την κατανοηση

Reaction score
48
Ναί Ανδρέα όντως αυτός είναι ο ενδεδιγμένος σωστός τρόπος που αρμόζει, ώστε να υπάρχει εγγυρώτητα στην γραφή και στο λόγο. Εκτιμώ ότι είμαστε <<μεγάλα παιδιά >> όλοι μας και μπορούμε επάξια να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.

Reaction score
0
:?: Φίλε Αντρέα, είμαι ιδιώτης και δεν κάνω διαφήμιση σε κανένα. Απλά ανέφερα που είδα τους προβολείς.
Αν τα ονόματα καταστημάτων απαγορεύονται τότε συγνώμη, δεν το ήξερα.

Reaction score
0
:?: Φίλε Αντρέα, είμαι ιδιώτης και δεν κάνω διαφήμιση σε κανένα. Απλά ανέφερα που είδα τους προβολείς.
Αν τα ονόματα καταστημάτων απαγορεύονται τότε συγνώμη, δεν το ήξερα.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Αγαπητε μου φιλε,
εχουν αναφερθει πολλα ονοματα καταστηματων απο διαφορετικα μελη.
Επαναλαμβανω λοιπον πως η αναφορα καταστηματων ειναι απολυτως ελευθερη.
Δες ομως, εισαι ο μονος που απαντησες :wink:
Βλεπεις υπαρχει σωστος και λαθος τροπος.
Ο σωστος τροπος ειναι να μπει καποιος και να γραψει οσα ειδε στο καταστημα του.Τοτε κερδιζει τον σεβασμο ολων και δεν υπαρχουν αμφιβολιες.
Ο λαθος τροπος ειναι να το "παιξει ουδετερος" προς αγραν ανεπηρρεαστων και επιδοξων αγοραστων.Αυτο ονομαζεται κιτρινισμος
Πιστεψε με εχω δει και εχω ακουσει πολλα...

ΒTW ο Panasonic 700 δεν εχει κυκλοφορησει.Υπηρξαν ελαχιστα κομματια προπαραγωγης τα οποια και ανεκληθησαν λογω προβληματων.Ο προβολεας βγαινει κανονικα στην αγορα εντος λιγων ημερων.
Το ιδιο συμβαινει και με τον Ζ3...

Y..Γ. Εαν θεωρεις πως καπου ειμαι "λαθος" σε παρακαλω διορθωσε με.
Εαν επισης εχω κανει καπου λαθος στις εκτιμησεις μου δεν εχω το παραμικρο προβλημα να ανακαλεσω και να απολογηθω.
Πανω απο ολα θα ηθελα ομως ολοι να καταλαβουν ποσο εχουν αλλαξει θεσμοι και "νομοι".
Ολα επιτρεπονται αλλα, σας παρακαλω πολυ, ας τα κανουμε σωστα και τιμια :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.563
Members
38.716
Νεότερο μέλος
Κ.Κωνσταντίνος