Μια ωραια βραδυα

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Το Σαββατο πηγαμε μεγαρο μουσικης αθηνων.

Εγω ο Geomiat και ενας φιλος(μουσικοφιλος και μηχανακιας) και ακουσαμε το Jan Garbareck group.Η κεντρικη αιθουσα ηταν κατα τα 2/3 γεματη (αλμυρουτσικο εισητηριο)
Eνας πιανιστας(μονιμος συνεργατης ),ενας μπασιστας (ηλεκτρικο),ο Jan βεβαια και η αποκαλυψη της βραδυας ο Ινδος ντραμερ.
Το εχω δει οσες φορες εχει ερθει στην Ελλαδα οποτε με γοητεψε μεν,για μια ακομα φορα,αλλα τη παρασταση (κατα την ταπεινη μου γνωμη) την εκλεψε ο ντραμερ.Ακροατης του Jan απο χρονια πολλα, ηξερα τι θα ακουσω αλλα η ηχητικη του μεγαρου απογειωνει τις αισθησεις.Το μεγαλυτερο μερος το εβγαλα με κλειστα ματια .......και ολανοιχτα αυτια.
Οταν ομως επαιζε ο ντραμερ δεν χορταινες να τον βλεπεις και να τον ακους βεβαια.Παντα τα σολαρισματα των νταμερ ειναι αβανταδορικα και εχουν ενδιαφερον αλα αποψε ηταν το κατι αλλο.Περαν της τεραστιας τεχνικης επαρκειας ηταν μια ορχηστρα μονος του.Κατα το τελος επαιζε μουσικη με ενα σιδερενιο κουβα και κατι τεντζερεδες ιδιοκατασκευη (του Petermeni θα ηταν:107:) και ειχες την αισθηση οτι ακουγες αγριεμενη θαλασσα.Εκανε και κατι παιχνιδια με το στομα και κοντρα σολαρισμα με τον Jan που επαιζε καποια φλογερα.Πανδαισια.
Ελπιζω να την τιμησαν και αλλα μελη του φορουμ.
Μια μαγευτικη βραδυα :107:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Μια ωραια βραδυα

Μπραβο Μανο, φοβερος καλλιτεχνης. Η μουσικη του δεν εχει πια περιορισμους σε ενα ειδος, εχει κανει απιστευτες συνεργασιες και ειναι παντα φρεσκος. Σας ζηλευω με την καλη εννοια:607: Οσο για το αν πηγε κανενα αλλο μελος του φορουμ, θα το χες καταλαβει. Δεν ειδες πουθενα μεσα στο σκοταδι κανενα ντεσιμπελομετρο? :135:Την προηγουμενη εβδομαδα ηταν εδω και ο Stephan Micus, αραγε να πηγε κανενας απο δω να μας πει εντυπωσεις?

Reaction score
29.697

Το Σαββατο πηγαμε μεγαρο μουσικης αθηνων.

Εγω ο Geomiat και ενας φιλος(μουσικοφιλος και μηχανακιας) και ακουσαμε το Jan Garbareck group.Η κεντρικη αιθουσα ηταν κατα τα 2/3 γεματη (αλμυρουτσικο εισητηριο)
Eνας πιανιστας(μονιμος συνεργατης ),ενας μπασιστας (ηλεκτρικο),ο Jan βεβαια και η αποκαλυψη της βραδυας ο Ινδος ντραμερ.
Το εχω δει οσες φορες εχει ερθει στην Ελλαδα οποτε με γοητεψε μεν,για μια ακομα φορα,αλλα τη παρασταση (κατα την ταπεινη μου γνωμη) την εκλεψε ο ντραμερ.Ακροατης του Jan απο χρονια πολλα, ηξερα τι θα ακουσω αλλα η ηχητικη του μεγαρου απογειωνει τις αισθησεις.Το μεγαλυτερο μερος το εβγαλα με κλειστα ματια .......και ολανοιχτα αυτια.
Οταν ομως επαιζε ο ντραμερ δεν χορταινες να τον βλεπεις και να τον ακους βεβαια.Παντα τα σολαρισματα των νταμερ ειναι αβανταδορικα και εχουν ενδιαφερον αλα αποψε ηταν το κατι αλλο.Περαν της τεραστιας τεχνικης επαρκειας ηταν μια ορχηστρα μονος του.Κατα το τελος επαιζε μουσικη με ενα σιδερενιο κουβα και κατι τεντζερεδες ιδιοκατασκευη (του Petermeni θα ηταν:107:) και ειχες την αισθηση οτι ακουγες αγριεμενη θαλασσα.Εκανε και κατι παιχνιδια με το στομα και κοντρα σολαρισμα με τον Jan που επαιζε καποια φλογερα.Πανδαισια.
Ελπιζω να την τιμησαν και αλλα μελη του φορουμ.
Μια μαγευτικη βραδυα :107:

Γειά σου μοδάτη μουστόγρια..!!!!!!
Πως μου αρέσει να στην λεωωωωωω !!!
Ναι ρε πήγες.....
Ε και?
Κανα βίντεο τράβηξες? Καμιά φωτογραφία? \
Αει ρε χαμένε τράβα στον απαυτόν που με θες και μεγαλεία.....
\

Μανο με το συμπάθειο πλάκα κάνω μην με παρρεξηγείς ?!!!!!

Λεω καμιά μαλακία να περνα η ώρα

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.434
...Κατα το τελος επαιζε μουσικη με ενα σιδερενιο κουβα και κατι τεντζερεδες ιδιοκατασκευη (του Petermeni θα ηταν:107:) και ειχες την αισθηση οτι ακουγες αγριεμενη θαλασσα.
Μια χαρά σε βρίσκω στις εξόδους σου.
Βέβαια κάτι άσχημο εννοείς για τις κατασκευές μου επιβαρύνοντας την, ήδη βεβαρημένη, θέση σου!!!:109::109::109:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Εγω για καλο το εννοουσα.
Θαυμαζω και ζηλευω την γνωση σου περι τα ηχεια.Ειμαι βεβαιος οτι και το μετριο μεγαφωνακι θα το κανεις να παιξει στο μαξιμουμ των δυνατοτητων του.
Ετσι λοιπον οταν ειδα κουβαδες,κονσερβες και διαφορα αλλα ανταλλακτικα ελικοπτερων :105::105:να παιζουν μουσικη ..............σε σκεφτηκα.Εισαι τυχερος που μενεις μακρυα....αλλοιως θα με ειχες σωγαμπρο

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Απάντηση: Re: Μια ωραια βραδυα

Κανα βίντεο τράβηξες? Καμιά φωτογραφία? \
Εκανα καποια στιγμη να σηκωσω το κινητο για να παρω μια (1) εικονα του ντραμερ.
Αυτοματα ενοιωσα στην πλατη ενα αγγιγμα....γυρισα και ηταν η ταξιθετρια που με ενα ευγενεστατο χαμογελο μου εκανε νοημα οχι.:402:

Reaction score
3.972

Έβλεπα την διαφήμιση της συναυλίας -μήνες πρίν- και μου τρέχανε τα σάλια!!

Όρισα υπεύθυνο για το μπούκιν τον παππού και κλείσαμε θέσεις στο 4ο θεωρείο, πάνω κ αριστερά της σκηνής.

Το εισητήριο πανάκριβο (55Ε) παρότι ήταν απο τα φθηνότερα (έφθαναν στην πλατεία τα 100Ε!!)

Η συναυλία -ευτυχώς- άξιζε παραπάνω!!

Οι τύποι -όχι μόνο ο Ίαν- είναι στην στρατόσφαιρα, άνευ υπερβολής!!

Η ανάπτυξη των θεμάτων, οι κόντρες τους, οι αβάντες, οι συνομιλίες, τα σόλος, τα πάντα όλα, βρίσκονται σε επίπεδα που σε στέλνουν παραπέρα -προς το άπειρο- απο κει που έχεις συνηθίσει.

Ο πιανίστας με κλασσικότροπες αναφορές κ μεγαλειώδες σόλο-αισθανόμουν την αίθουσα σαν 1 τεράστιο πιάνο!!-δεν υπερέβαλε ποτέ.

Ο κος άταστο ηλεκτρικό μπάσσο είχε τέτοια φαντασία στην ποικιλία των συγχορδιών του και τόσο ελεγχόμενες εκρήξεις που αναρωτήθηκα αν είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει στη ζωή μου.
Και έχω ακούσει πολλλλά "θηρία"

Ο ντράμερ -με την κόκκινη πουκαμίσα του...- έπαιξε -ίσως λίγο παραπάνω απο τα γούστα μου σαν χρονική κατανομή σόλος- με ρυθμούς που απο τη μία πάταγαν στη Μαύρη Ήπειρο, απο την άλλη στην πειραματική αυτοσχεδιαζόμενη, απο την παράλλη στο φιούσιον και βασικά πάνω απόλλα στην κ@υλα του περί πολυρυθμικότητας, γαργαλώντας τις μεμβράνες των τυμπάνων με τα δάκτυλά του, χτυπώντας τα μεσοβυθισμένα σε νερό,τινάζοντας μεταλλικά ελάσματα, χτυπώντας οποιαδήποτε επιφάνεια υπήρχε γύρω του ή ρολλάροντας με ταχύτητα φωτός πάνω στη ντράμς.

Κάποια στιγμή -φόραγε μικρόφωνο- άρχισε να ρολλάρει με το στόμα, συνεπικουρούμενος από το χτύπημα στη μπότα.

Έ, εκεί απογειώθηκε!!
Και αποθεώθηκε!!!

Αφού έκανε τα δικά του -με ισχυρή δόση χιούμορ- άρχισε να συνομιλεί κ με τους υπόλοιπους πάνω σε ρυθμικά - προφορικά- μοτίβα!!

Η ευχαρίστηση και το ταξίδι που προκάλεσαν στο κοινό σφραγίστηκε απο χειροκρότημα καθολικό και 1 ενκόρ με σύνολο >2 ώρες μουσικής απόλαυσης.

Τώρα για τον Ίαν δεν λέω τίποτε, όποιος τον ξέρει κ τον γουστάρει δεν χρειάζεται περιγραφές!!

Reaction score
460

Τι θα γινει γιατρουδη μου θα μας πεις εντυπωσεις απο το χεριασμενο σου μκ2 και glider?

Reaction score
3.972

Ναι Αντουάν, σιγά - σιγά στο θέμα των αναλογικών που άνοιξα!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp