Μια Aston Martin Vantage δίπλα μου!!!

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Μια Aston Martin Vantage δίπλα μου!!!

:cool_11: :cool_11: :cool_11:

Τελικά είσαι τελείως… ανώμαλος. :happy_4:

Η επόμενη είναι για τον Βασίλη......
Βασιλάααακηηηηηη...
Βάλε 19άρες στο Leon και τέτοια φρένα....:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
51
Απάντηση: Μια Aston Martin Vantage δίπλα μου!!!

Bασίληηηη
Η προηγούμενη ήταν με τα πίσω φρένα (πρόσεξε την δαγκάνα του χειροφρένου....:cool_4: )

Πάρε τώρα και τα μπροστινά.......:happy_5: :happy_5: wall_1 wall_1 wall_1

Reaction score
51
Απάντηση: Μια Aston Martin Vantage δίπλα μου!!!

Ή αντανάκλαση στο φτερό (στην προηγούμενη φωτό) κάτω από την πλευρική εισαγωγή (ή μάλλον εξαγωγή) αέρα δείχνει ένα άλλο θεϊκό αυτοκίνητο....Ποιο είναι??? :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
3
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο τρόπο να μετακινώ το αυτοκίνητό μου στο δρόμο, να το χρησιμοποιώ βρε παιδί μου και να παραμένει σε τέτοια κατάσταση, τόσο καθαρό ακόμα και στις ζάντες;:crazy_2:
Μοιάζει σα να το έχει μετακινήσει μέχρι εκεί μέσα σε κοντέινερ.:crazy_1:

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Μια Aston Martin Vantage δίπλα μου!!!

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο τρόπο να μετακινώ το αυτοκίνητό μου στο δρόμο, να το χρησιμοποιώ βρε παιδί μου και να παραμένει σε τέτοια κατάσταση, τόσο καθαρό ακόμα και στις ζάντες;:crazy_2:
Μοιάζει σα να το έχει μετακινήσει μέχρι εκεί μέσα σε κοντέινερ.:crazy_1:

Το είχε φρεσκοπλύνει ο τύπος....
Εύκολο γεγονός...
Άλλωστε έχω πολλές φωτό της δικιάς μου (είτε της Alfa είτε της Kawa) σε αντίστοιχη φάση......:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: Μια Aston Martin Vantage δίπλα μου!!!

Το είχε φρεσκοπλύνει ο τύπος....
Εύκολο γεγονός...
Άλλωστε έχω πολλές φωτό της δικιάς μου (είτε της Alfa είτε της Kawa) σε αντίστοιχη φάση......:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Κοίτα επειδή τα δικά μου είναι γεννημένα "γουρουνάκια" δεν καθαρίζουν ποτέ. Με το που θα βγουν από την πλύση βουρ στη λάσπη!:happy_9:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Μια Aston Martin Vantage δίπλα μου!!!

Ή αντανάκλαση στο φτερό (στην προηγούμενη φωτό) κάτω από την πλευρική εισαγωγή (ή μάλλον εξαγωγή) αέρα δείχνει ένα άλλο θεϊκό αυτοκίνητο....Ποιο είναι??? :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:
alfa romeo speedwagon ?

Reaction score
5
Παίδες, σε μερικά αυτοκίνητα ΔΕΝ πιάνει η σκόνη. Φεύγει ωσάν ο διάολος μόλις μυρίσει λιβάνι. Γλιστράει και...φεύγει. Ούτε η σκόνη δεν θέλει να χαλάσει αυτή η εικόνα...;-)

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μια Aston Martin Vantage δίπλα μου!!!

μπααααα....αυτο ειναι ψοφιο...μηπως GOLF TSI 140ps??:happy_8:

Ποιο βράδυ είπαμε θα κάνουμε το Γαλαξείδι-Ναύπακτο??? :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.875
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain