Μικρά δορυφοράκια ...

Reaction score
0
Λοιπόν, ψάχνω όπως καταλάβατε για μικρά πίσω δορυφοράκια που θα

συμπληρώσουν τα artemis v2 που έχω μπροστά και τον cav a8m. Με ενδιαφέρει

να είναι όσο το δυνατόν πιο μικρά. Από ένα πρώτο ψάξιμο που έκανα

γλυκοκοιτάζω τα morel si2... θα ήθελα την γνώμη σας για τα morel όπως επίσης

και άλλες προτάσεις σχετικά οικονομικές

Reaction score
50
Για να είμαι ειλικρινής jimazz δεν έχω υπόψη μου τα συγκεκριμένα ηχεία. Όμως εφόσον είναι για πίσω μικρά δορυφοράκια, φαντάζομαι τα θες μόνο για home cinema και όχι για 5.1 μουσική, σωστά; Στην περίπτωση αυτή, αν τα έχεις ακούσει, σ' αρέσουν και σου κάνουν για το χώρο σου μην ασχολείσαι και πολύ, πάρτα και εγκατέστησέ τα. Τώρα για άλλες προτάσεις, εξαρτάται απ' το τι εννοείς σχετικά οικονομικές. Για αρκετά οικονομικές καταστάσεις θα κοίταγα τα Wharfedale 9.1 και τα Monitor Audio Β1. Απλά ίσως σου φανούν μεγαλύτερα από μικρά δορυφοράκια.

Reaction score
5
Δεν θα σου σύστηνα τα morel si2 σε συνδυασμό με τα artemis γιατί είναι πολύ μικρά και με τελείως διαφορετική τονική ισορροπία πάντα σε σχέση με τα artemis. Τέτοια ηχεία θα ακουστούν ικανοποιητικά σαν 5.1 σύνολο αλλά όχι σε συνδυασμό με τα artemis. Αν δεν κάνω λάθος τα artemis είναι μεγάλα ηχεία βάσης και θα χρειαστούν αρκετά πιο μεγάλα ηχεία σαν περιφερειακά για να δέσουν σωστά.

Reaction score
0
Για να είμαι ειλικρινής jimazz δεν έχω υπόψη μου τα συγκεκριμένα ηχεία. Όμως εφόσον είναι για πίσω μικρά δορυφοράκια, φαντάζομαι τα θες μόνο για home cinema και όχι για 5.1 μουσική, σωστά; Στην περίπτωση αυτή, αν τα έχεις ακούσει, σ' αρέσουν και σου κάνουν για το χώρο σου μην ασχολείσαι και πολύ, πάρτα και εγκατέστησέ τα. Τώρα για άλλες προτάσεις, εξαρτάται απ' το τι εννοείς σχετικά οικονομικές. Για αρκετά οικονομικές καταστάσεις θα κοίταγα τα Wharfedale 9.1 και τα Monitor Audio Β1. Απλά ίσως σου φανούν μεγαλύτερα από μικρά δορυφοράκια.
Τα συγκεκριμένα Morel θεωρητικά έχουν στα 8 Ω 87 db και συνεχόμενη ισχύ εώς και 100 wrms τώρα αν και πώς θα δέσουν με τα artemis δεν μπορώ να το ξέρω εκτός εάν βρω μαγαζί που να τα έχει όλα και μπορέσω να τα ακούσω (χλωμό..)

Είναι όντως μεγαλύτερα , για άλλες προτάσεις μάλλον περίμενα να ακούσω για τίποτα Kef , mission Κλπ.

Reaction score
0
Δεν θα σου σύστηνα τα morel si2 σε συνδυασμό με τα artemis γιατί είναι πολύ μικρά και με τελείως διαφορετική τονική ισορροπία πάντα σε σχέση με τα artemis. Τέτοια ηχεία θα ακουστούν ικανοποιητικά σαν 5.1 σύνολο αλλά όχι σε συνδυασμό με τα artemis. Αν δεν κάνω λάθος τα artemis είναι μεγάλα ηχεία βάσης και θα χρειαστούν αρκετά πιο μεγάλα ηχεία σαν περιφερειακά για να δέσουν σωστά.
Φαντάζομαι ότι η ιδανική λύση ή έστω μια πολύ καλή θα ήταν τα eros τα οποία όμως "κόβονται" λόγω μεγέθους . Τώρα βέβαια εάν τελικά δεν υπάρχει κάτι έτσι όπως το έχω περιγράψει μάλλον θα στραφώ σε τέτοια λύση (eros , m.a B1 , ή ακόμη και κανένα διπολάκι) , θα δούμε , πάντως δεν βιάζομαι

Reaction score
0
Επανέρχομαι με την εξής ερώτηση :

Ανάμεσα σε Kef 2005, Β&W Μ1, Morel si2 και Mirage omnisat v2 ποία λέτε οτι θα

σταθούν καλύτερα σαν πίσω ηχεία ???

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Δεν είχα δει το θέμα την πρώτη φορά που συζητήθηκε, και τώρα μπήκα για να σου γράψω για τα Omnisat, πριν δω ότι τα έχεις ως επιλογή. Τα έχω ακούσει, και για περιφερειακό ήχο είναι αρκετά καλά. Διαχέουν πολύ τον ήχο και δημιουργούν ένα ευχάριστο άκουσμα.

Reaction score
50
Κι εγώ για Omnisat θα πήγαινα μάλλον. Σε θέματα διασποράς τα ηχεία της Mirage είναι ιδανικά!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.979
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas