Μικρος ενισχυτης - Μεγαλα Ηχεια

Reaction score
1
Καλησπερα παιδια...Και καλη σαρακοστη!!
Θελω να κανω την εξης ερωτηση...

Εχω 2 Ηχεια Behringer b215xl 250w/εκαστο
Κι εναν ολοκληρωμενο ενισχυτη 2*80 rms στα 8Ω....
Τα ηχεια εχουν κινδυνο να παθουνε τπτ;;δλδ μπορει ο ενισχυτης να ανοιξει στο τερμα;;
Θα κανω ενα παρτυ σε λιγους μηνες για αυτο...

Το λεω αυτο γτ ο ενισχυτης ειναι πιο μικρος οποτε λογικα φανταζομαι πως μπορει να τα οδηγησει....
Να σημειωσω πως εχω ενδιαμεσα εναν μικτη κι ενα γραφικο εκουαλαιζερ της Behringer

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Μικρος ενισχυτης - Μεγαλα Ηχεια

o ενισχυτης μετα απο ενα σημειο θα αρχισει να βγαζει παραμορφωση οπως ολοι οι ενισχυτες. Το θετικο ειναι οτι αν τα ηχεια ειναι επαγγελματικα, εχουν μεγαλυτερες ανοχες στο κακο ρευμα. Εγω θα σου λεγα "βλεποντας και κανοντας" οταν ερθει εκεινη η ωρα. Παντως το "τερμα" δεν το βλεπω σαν εφικτο σεναριο, υπαρχει κινδυνος να γινει ζημια.. Το θεμα δεν ειναι η ισχυς του ενισχυτη αλλα το γεγονος οτι ο ενισχυτης δεν ειναι επαγγελματικος και αρα φτιαγμενος για τετοια χρηση. Με τον μικτη κ το eq να παρεμβαινει στο σημα και να προσθετει ηδη παραμορφωση...

Reaction score
1
Απάντηση: Μικρος ενισχυτης - Μεγαλα Ηχεια

ε οταν λεω στο τερμα στα 3/4 εννοω...πως μπορω να καταλαβω ομως οτι ο ενισχυτης βγαζει παραμορφωμενο γτ ειναι ολοκληρωμενος και δεν εχει καποια ενδειξη ενα λαμπακι κατι....ουτε βελονες...
Μονο τα led του μεικτη εχω και τα led του eq Που απο ενα σημειο και μετα λεει clip

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515