Μικρο ντοκυμαντερ συμβουλες

Reaction score
0
Καλησπερα παιδια καινουργιος στο forum και στις βιντεοκαμερες . Σχεδιαζω εγω και κατι φιλοι να κανουμε ενα ντοκυμαντερ με θεμα τα ταξιδια μεσα απο ενα μηχανακι και ενα αυτοκινητο , Μεχρι στιγμης εχουμε 1 gopro η οποια ειναι η καλυτερη που διαθετουμε για βιντεο , λογικα θα γινει mount στο κρανος , μια καμερα κινητου 5 MP 2592 х 1944 pixels που θα γινει mount στο πισω μερος απο το μηχανακι , επισης μια goclever η οποια θα περνει δεξια και αριστερα πλανα απο το αμαξι , και τελος μια Panasonic lumix για τις φωτογραφιες . η ερωτηση μου ειναι θελω ενα μικροφονο εξτρα το οποιο να κανει καλη δουλεια οχι μονο στης συνομιλιες αλλα και στους εξωτερικους ηχους πανω στα οχηματα ; Δεκτες ολες οι αποψεις προτεινετε οτι θελετε ( μικροφονα , mount , καμερες κτλ ....) σορρυ για το σεντονι

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.548
Καλώς ήρθες!

Ούτε μία ώρα δεν πέρασε από την ερώτησή σου.

Περίμενε να το δουν και άμα ξέρουν θα απαντήσουν.

D

deleted user 10898

Guest
Πάρτε και μια κάμερα ή dslr που να τραβά 1080/50
Ντοκυμαντέρ μονο με go pro θα ειναι κουραστικό....

Reaction score
0
λιγο ακριβό , υπαρχει κατι αλλο ??? . Εχω μια sony cybershot αλλα δεν ειναι και οτι το καλύτερο

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.242
ε αν ειναι ακριβο, τραβας με οτι εχεις τοτε!

Σκεψου μονο πως θα ναι το τελικο αποτελεσμα οταν το βλεπεις.

Οχι μονο εσυ, ενας αλλος, τριτος, ανυποψιαστος θεατης...

Reaction score
0
Σωστα αν θελω να εχω ενα καλο αποτελεσμα πρεπει να δωσω και κατι . Μπορω να χρησιμοποιησω την lumix για το βιντεο και αν οχι ποια βιντεο-καμερα μου προτεινεις ;

Reaction score
0
δεν ειναι δικια μου και δεν ηξερα μοντελο τελικα ειναι το G1 που απο οτι ειδα δεν εχει για βιντεο , ποια καμερα μου προτείνεις για αυτη την δουλεια ;

D

deleted user 10898

Guest
G6 απο ebay τραβάει σαν gh2 αν θες dslr φθηνή.
Αλλιως βιντεοκαμερα.

Reaction score
0
ωραια ευχαριστω για την βοηθεια , ελπιζω αυτο το προτζεκτ να βγει οσο καλο το εχω στο μυαλο μου καλη συνεχεια....

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.275
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale