Μνήμες OCZ PC3200 GOLD Voltaxe Extreme (2-2-2-5)

Reaction score
0
Καλησπέρα! Διαθέτω δύο κιτ των 2x512 ΜΒ της OCZ. Πρόκειται για μνήμες που πήρα για αναβάθμιση αλλά δεν μπορεί να τις "δει" το motherboard που έχω (DFI Lanpart Nforce4 SLI). Έτσι πήρα ένα νεό κιτ των 2x1GB της OCZ. Τα τσιπ έχουν ελάχιστες ώρες λειτουργίας. Είναι 2 κιτ 2x512ΜΒ και συγκεκριμένα 2x OCZ EL 1GB kit 400 Gold VoltageExtreme PC3200 με κόστος 230 ευρώ ανά κιτ, σύνολο 460 (με απόδειξη!). Πουλάω αυτά τα 2 κιτ (μαζί μόνο) στην τιμή των 250 ευρώ.

τηλ. 6944896406
email: [email protected]

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.798
Re: Μνήμες OCZ PC3200 GOLD Voltaxe Extreme (2-3-3-5)

Φίλε spyraal συμπτωματικά μόλις σήμερα το μεσημέρι πήρα μία Kingstom 512 MB με 52 ευρώ για να αναβαθμίσω λίγο το πισί μου.
Αυτές οι δικιές σου έχουν κάτι το ιδιαίτερο;
Θέλω να πω για ποιό λόγο τις πλήρωσες τόσο ακριβά αυτέςτις μνήμες;
Μην με παρεξηγείς. Ρωτάω γιατί δεν ξέρω και τόσα πολλά για τις μνήμες.
Νόμιζα ότι όλες είναι το ίδιο πράγμα και αλλάζει μόνο η χωρητικότητά τους.

Reaction score
0
Re: Μνήμες OCZ PC3200 GOLD Voltaxe Extreme (2-3-3-5)

Καλησπέρα φίλε Μιχάλη,
Οι μνήμες της OCZ που έχω ανήκουν στη "χρυσή σειρά" και μπορούν να υπερχρονιστούν χωρίς να ακυρώνεται η εγγύησή τους και να σηκώσουν μέχρι τάσεις μέχρι 4 volts (από τα 2,6 περίπου που δουλεύουν οι stock μνήμες) και έτσι να κατεβάσεις τους χρόνους απόκρισης της μνήμης (δηλαδή να αυξήσεις την ταχύτητα) του συστήματος μέχρι και 16% σύμφωνα με τα benchmarks. Είναι σοβαρό κέρδος σε ταχύτητα μόνο από το υποσύστημα της μνήμης! Είναι αισθητή η διαφορά στην απόκριση του συστήματος ακόμα και δουλεύοντας στα Windows πόσο μάλλον στα "καρέ" που βγάζει ένα δυνατό παιχνίδι. Για τον λόγο αυτό θα συνιστούσα αυτέ τις μνήμες σε όσους έχουν Athlon επεξεργαστή (γιατί η Intel παίζει με DDR2) και έχουν ή θέλουν να υπερχρονίσουν τον υπολογιστή τους ή ενδιαφέρονται να πάρουν τις μέγιστες επιδόσεις σε παιχνίδια κτλ. Επλίζω να έριξα λίγο φως!

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.325
Members
38.542