Μοτοσυκλέτα...

Reaction score
4
Μη γελάτε, τουλάχιστον δεν είναι πρέσσα ατμού!!!! )(

Πωλείτε επι 7 χρόνια πιστή σύντροφος μου στα ταξίδια και τις πίστες Σούζι (όχι αυτή που τσούζει).

Suzuki GSX-1000R K1 μοντέλο 2001, πρώτη άδεια, κόκκινο-μαύρο, 64000χλμ.
Τελικό Akrapovic τιτάνιο, αμορτισέρ πίσω Ohlins με ρυθμίζόμενο ύψος και υδραυλική προφόρτιση ελατηρίου, ελατήρια και λάδια Ohlins μπροστά, φίλτρο K&N σωληνάκια υψηλής, συναγερμός SpyBall.

Εχει ολοκαίνουργια αλυσίδα και γρανάζια μπρός-πίσω. Καινούργια ρουλεμάν τροχών (αυτά αλλάχτηκαν προληπτικά).

Πωλείτε διότι τα τελευταία και-εγω-δεν-ξέρω-πόσα χρόνια την έχω μόνο για σπίτι-δουλειά-σπίτι και πλέον δεν θα μου χρειάζετε ούτε και για αυτό.

Θέλει φροντίδα, καθώς φέρει σημαδια της καθημερινής χρήσης (μικρές γρατσουνίτσες απο μπαγκάζια, ηλίθιους οδηγούς, έντομα, πέτρες απο φορτηγά, κτλ) όχι όμως τίποτε το ιδιαίτερο.
Επίσης θέλει και δίσκους.

Είναι δυναμομετρημένη τελευταία φορά πριν 1,5 χρόνο στα 147 αλόγατα στον τροχό απο τον Κοβαίο.

Επιθυμητή και αλλαγή με μεγάλο σκούτερ....

Τιμή ότι έχετε ευχαρίστηση... Σοβαρές προτάσεις όμως έτσι? μην μου λέτε για Ruby και για Perl! "happy_1" :crazy_3:

Επίσης για όποιον ενδιαφέρετε υπάρχει και ένα Kawasaki KLR 250 το οποίο έχει να πάρει μπρος απο το καλοκαίρι του 2005, μετα απο μια δυσάρεστη εμπειρία. Δεν ξέρω ούτε αν παίρνει μπρος. Χαρίζετε με το GSXR!

Attachments

Reaction score
4
Το ξέρω ότι όλοι ενδιαφέρεστε, ένας-ένας παιδιά!!!

Υπολογίζω ότι θα το έδινα ευχαρίστως με ένα ποσό γύρω στις 3000. Πάντα διαπραγματεύσιμο...

Reaction score
4
Πωλήθηκε όπως είναι επιπλωμένη....
Τέλος εποχής. Πολύ στεναχωρήθηκα σήμερα. Τουλάχιστον το παιδί που την πήρε φαίνετε να έχει μεράκι και θα την προσέξει....

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.362
Members
38.689