Μουσείο παλαιού ραδιοφώνου

Reaction score
11.802
Είστε λάτρεις του παλιού ραδιοφώνου; Ο Δημήτριος Νταλίπης ανοίγει τη συλλογή του για όλους σας. Το πρώτο ελληνικό Μουσείο για το παλιό ραδιόφωνο είναι γεγονός!

Το ευρυζωνικό Ίντερνετ έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ενημέρωσης, αλλά και της ψυχαγωγίας μας τον τελευταίο καιρό. Πριν από αυτή την τεχνολογική πρόοδο, όμως, πώς επικοινωνούσε και πώς περνούσε τις ελεύθερες ώρες του κανείς; Η απάντηση είναι το ραδιόφωνο, το οποίο γέμιζε τα σπίτια με ευχάριστες μελωδίες, ενημέρωνε για τα πρόσφατα νέα, αλλά και διακοσμούσε το σαλόνι με την περίτεχνη, ξύλινη συνήθως μορφή του.
Ο Δημήτριος Νταλίπης, συλλέκτης και τεχνίτης παλιών ραδιοφώνων, καινοτόμησε συνδέοντας τα "χόμπι" της παλιάς και της νέας εποχής με τη δημιουργία ιστοτόπου, στον οποίο παρουσιάζονται πάνω από εκατό συλλεκτικά κομμάτια ραδιοφώνων τα οποία έχει αναπαλαιώσει με μεράκι και υπομονή.

Το παρακάτω ραδιόφωνο είναι ένα από τα καλύτερα της συλλογής. Είναι ένα RCA ελληνικής συναρμολόγησης.

Για να δείτε περισσότερα, ακολουθήστε το σύνδεσμο
"http://www.oldradiorepairs.gr"

Reaction score
1.293
Σωστός ο Κυρ Δημήτρης ! ! ! !

Μεράκι που περισεύει !

Πρέπει να ανεβάσεις και φωτό απο το δωμάτιο σου με τα ραδιόφωνα να κάνουν .... παρέλαση μέσα στις ζελατίνες ! !

Reaction score
1.293
Εγώ βασικά δεν θα έλεγα ότι τα επισκευάζει....

Τα αναπαλαιώνει ΜΕΣΑ ΕΞΩ ! κάνει ΠΑΠΑΔΕΣ αλλά ΠΑΝΤΑ να είναι με τα υλικά της εποχής και όταν δεν έχει , σαρώνει όλο το Internet Να βρεί ! ! !

Στην Πετρούπολη είναι αρκετά γνωστός ! Καθώς έχει το μαγαζί ΠΟΛΛΑ χρόνια !

Προσωπική συλλογή που δεν θυμάμαι το νούμερο ακριβώς και έρχονται ραδιόφωνα για αναπαλαίωση απο όλη την Ελλάδα , με κούριερ , Κτελ , Ταχυδρομείο κτλ ...

Μια φορά την εβδομάδα ( τουλάχιστον ) περνάω από εκεί και "μαθαίνω" κάνα μυστικό , πίνουμε και κάνα καφέ , χαζεύω τα παλιά .....

Reaction score
11.802
Ανάλογα την περίπτωση. Καλύτερα να επικοινωνήσετε με τον ίδιο τον πατέρα μου στο τηλέφωνο.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απάντηση: Re: Μουσείο παλαιού ραδιοφώνου

Ανάλογα την περίπτωση. Καλύτερα να επικοινωνήσετε με τον ίδιο τον πατέρα μου στο τηλέφωνο.
Πετρο, πολυ καλη δουλεια!
Ο πατερας σου δεν μπορει να μας πει μερικα πραγματα εντος
site?

Reaction score
40
Απάντηση: Μουσείο παλαιού ραδιοφώνου

Πολύ χρήσιμο το θέμα σου όσο και το link, βλέπω η συλλογή είναι μεγάλη!! Ένα μεγάλο πράβο στον πατέρα σου που καταπιάνεται με τις επισκευές παλαιών ραδιόφωνων.
Μήπως επισκευάζει παλαιά Pickups ή μπορεί να βρει εξαρτήματα για Pickups της δεκαετίας του 60?
Ίσως μου χρειαστεί κάποια στιγμή η βοήθειά του και καλό θα ήταν να μας έγραφε μερικά πράγματα εντός site.

Reaction score
11.802
Συγνώμη που άργησα τόσο να απαντήσω. Ναι επισκευάζει και πικάπ. Τηλεφώνησέ του και πες του τι χρειάζεσαι.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.135
Members
38.535