Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
Ναι, βεβαίως!
...Αν αφησουμε στην ακρη την συγκινηση και τις αναμνησεις που εχουμε απο τα live...QUOTE]
Ναι, αλλά...γιατί πρέπει να το κάνουμε αυτό;![]()
Ακούω μουσική για να "ευχαριστηθώ", να "αγαλιάσω", να "απολαύσω" (κλπ.κλπ...) και ΟΧΙ για να "αναδείξω αυτάρεσκα" το καταπληκτικό μου ηχοσύστημα. ;-)
Αν το live, με τα προβλήματά του, με "γεμίζει" περισσότερο, να μην το προτιμήσω επειδή ΔΕΝ είναι "υψηλής πιστότητας"; :?:
Ελπίζω να μη "χαλάω" το θέμα...:roll:
Φυσικα να το προτιμησεις, το ιδιο κανω κι εγω. Κανενα συστημα δεν με εχει γεμισει ψυχικα οσο ενα live, οσο υψηλης πιστοτητας και να ηταν. Δε θεωρω ομως το live ανωτερο και τελειο σε καθαρα μουσικο επιεπεδο. Οπως προανεφερα, υπαρχουν αλλοι παραγοντες σε ενα live που το κανουν να ξεχωριζει, οχι μονο η μουσικη καθεαυτη.Ακούω μουσική για να "ευχαριστηθώ", να "αγαλιάσω", να "απολαύσω" (κλπ.κλπ...) και ΟΧΙ για να "αναδείξω αυτάρεσκα" το καταπληκτικό μου ηχοσύστημα. ;-)
Αν το live, με τα προβλήματά του, με "γεμίζει" περισσότερο, να μην το προτιμήσω επειδή ΔΕΝ είναι "υψηλής πιστότητας"; :?:
Συμφωνω οτι ειναι αδυνατο ο ηχοληπτης να ηχογραφησει μια συναυλια και να μεταδωσει ακριβως οτι ακουγε το κοινο. Το αποτελεσμα θα ειναι κατι διαφορετικο, οχι καλυτερο ή χειροτερο. Kαθαρα υποκειμενικο το θεμα.Εγώ όμως αναφέρθηκα στη σύγκριση ζωντανού και της ίδιας του ηχογράφησης. Σ' αυτό είπα ότι δεν χωράει αμφιβολία για το ποιο είναι το καλύτερο.
Καθως τα χρόνια περνούν, η μνήμη είναι το δεύτερο πράγμα που χάνεται :happy_2:η φυσική μου μνήμη τελευταία είναι ανύπαρκτη
:cool_4:...Full range μεμβράνη και λάμπα: τι άλλο να ζητήσεις απ' αυτή τη ζωή;...:smoking:
...Πρώτη και καλύτερη: η παθητική του Tchaikowsky πριν από καμιά δεκαριά χρόνια σε ένα σχεδόν άδειο Birmingham Symphony Hall (μια αίθουσα στα σχεδιαστικά πρότυπα του δικού μας μέγαρου αλλά ίσως λίγο καλύτερη από πλευράς ακουστικής) από την συμφωνική της ραδιοφωνίας της μόσχας με τον vladimir fedoseyev στην διεύθυνση. ....