Μουσικη στο Hiend Show

Reaction score
0
Ακουσατε στην εκθεση καποιο μουσικο κομματι ή συλλογη που να σας
εκανε εντυπωση

Εμενα ενα cd του Jorma Kaukonen

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Μουσικη στο Hiend Show

Οι συνήθεις άθλιες επιλογές...

Πασπαλά στο μέγαρο, Sara K, σάρα και μάρα κλπ κλπ...

Μερικά περίπτερα τόλμησαν και ξεχώρισαν και έπαιζαν blues, ελληνικά λαϊκά, και ακόμη λιγότεροι έπαιζαν rock (κυρίως Pink Floyd).

Κανείς (πλην του περιπτέρου του avsite) δεν τόλμησε να παίξει Metallica ή κάτι παρόμοιο.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Οι συνήθεις άθλιες επιλογές...

Πασπαλά στο μέγαρο, Sara K, σάρα και μάρα κλπ κλπ...

Μερικά περίπτερα τόλμησαν και ξεχώρισαν και έπαιζαν blues, ελληνικά λαϊκά, και ακόμη λιγότεροι έπαιζαν rock (κυρίως Pink Floyd).

Κανείς (πλην του περιπτέρου του avsite) δεν τόλμησε να παίξει Metallica ή κάτι παρόμοιο.

Πεστα βρε Σπυρο.
Ηθελα να ξερα ολοι στο σπιτι τους , μετα την αγορα, μονο αυτα ακουνε?
Γενικα ομως υπηρξε μια προοδος , σε οσα περιπτερα πηγα, δεν ακουσα πουθενα Amanda Mc Broom:142::142::142:

Reaction score
0
Μαλλον στις εκθεσεις ο σχεδιασμος και οι τιμες των μηχανηματων ειναι σημαντικοτερα στοιχεια απο το συναισθηματικο κομματι μιας μουσικης μελωδιας ή & του εντεχνου στιχου

Ισως θα επερεπε απο μονοι μας με καποιο τροπο να προωθησουμε στην εκθεση οτι εφοσον η συλλογες μας ικανοποιουν τα γουστα μας στη μουσικη στη συνεχεια δοκιμαζουμε πως μπορουμε να την
ακουσουμε καλυτερα με καινουργια συστηματα

Reaction score
1.844

Ελάτε λίγο στη θέση των εκθετών. Σε κάθε δωμάτιο βρισκόντουσαν 5-10 επισκέπτες. Φανταστείτε να ήθελε ο καθένας να ακούσει ένα δικό του cd. Φρίκη για τον εκθέτη. :139:

Τι λέτε κι' εσείς;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Σώπα ρε Δημήτρη.Εμείς δλδ γιατί παίζαμε ό,τι μα ό,τι ήθελε ο κόσμος.
Α,ξέχασα εμείς δεν πουλάμε.

Πάντως μου έκανε μεγάλη εντύπωση ο εμποτισμός που έχει γίνει στον κόσμο με τις οντιφίλ ηχογραφήσεις.Γιατί μόλις έπαιζα κάτι άλλο πλην sara k,Krall ή καμιά τζαζιά με 3 όργανα λακίζαν όλοι?
Οπότε έχω και εγώ αυτή την απορία:

Ηθελα να ξερα ολοι στο σπιτι τους , μετα την αγορα, μονο αυτα ακουνε?
Ακούσαν και κάτι mp3 στα 128,ούτε που πήρε χαμπάρι ο κόσμος τι ήταν....Όλοι έλεγαν τι ωραίο είναι το flac(έχασες Κόγια που έφυγες)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Ελάτε λίγο στη θέση των εκθετών. Σε κάθε δωμάτιο βρισκόντουσαν 5-10 επισκέπτες. Φανταστείτε να ήθελε ο καθένας να ακούσει ένα δικό του cd. Φρίκη για τον εκθέτη. :139:

Τι λέτε κι' εσείς;

Δεν μιλάμε για την μουσική που ήθελαν να δοκιμάσουν οι επισκέπτες, αλλά για την μουσική που είχαν επιλέξει οι εκθέτες.

Reaction score
33
Aphrodites vision: εξαιρετική μουσική (Luce Dufault, κλασική κλπ)

Εγώ πάντως άκουσα (και εκεί) το πολυαγαπημένο μου Joni Letters του Ηerbie Hankock και το κατά ευχαριστήθηκα!

Reaction score
0

Λίγο πολύ και εγώ το ίδιο ερώτημα με το φίλο που το ενέφερε παραπάνω έχω. Όλοι αυτοί οι αντιπρόσωποι όταν βάζουν σπίτι τους μουσική να ακούσουν, την βρίσκουν με κάτι ξενέρωτα φλάουτα και κάτι κλαμπατσίμπαλα? τι να πω. Υποτίθεται ότι δίνουμε ένα κάρο λεφτά για να ακούσουμε την μουσική που πραγματικά γουστάρουμε, που μας δημιουργεί συναισθήματα, και που άλλες φορές μας ηρεμεί και άλλες, μας διακεδάζει. Σίγουρα για να αναδειχθούν οι υψηλών προδιαγραφών συσκευές δεν μπορείς να βάλεις ότι να' ναι αλλά μην τρελαθούμε, υπάρχουν άπειρα εκπληκτικά κομμάτια από την κλασική, την jazz, την blues, την rock, ακόμη και από την ελληνική σκηνή. Αισθάνομαι ότι δεν έχουν και σχέση και με το marketing. Δηλαδή αν είχαν ετοιμάσει μερικά δισκάκια με προσεγμένες μουσικές επιλογές και ηχαγράφηση, πιστεύω ότι θα κρατούσαν κολλήμενο τον κόσμο στα δωμάτια μόνο και μόνο από την μουσική. Για φανταστείτε το........

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης