Μου ηρθεεεεεεε!!!

Reaction score
1
Μετα απο αναμονη ενος μηνα! ηρθε επιτελους το μαμημενο το motorstorm απ΄το play.com.
Θα λιωσω το βραδυ, μετα το παρτυ της Manchester!!!

Reaction score
0
Μετα απο αναμονη ενος μηνα! ηρθε επιτελους το μαμημενο το motorstorm απ΄το play.com.
Θα λιωσω το βραδυ, μετα το παρτυ της Manchester!!!
ο καλυτερος τιτλος κατε εμε μεχρι στιγμης....λιωσε αφοβα :cool_4::bravo:

Reaction score
1
Απάντηση: Μου ηρθεεεεεεε!!!

Μολις διαπιστωσα οτι το δισκακι ειναι το πρωτο που μου ειχαν στειλει στις 4 Απριλιου. Και απο μερα σε μερα περιμενω και το δευτερο που μου ξαναεστειλαν δωρεαν. Αν ερθει τι κανω?

Reaction score
0
Σε εμένα που έχει τύχει το επιστρέφω και μου βάζουν 3€ στο λογαριασμό για τα έξοδα.Αυτοί γνωρίζουν ότι στο έχουν στείλει 2 φορές. Πρέπει λογικά να έχει ένα αυτοκόλλητο πάνω στα στοιχεία σου ότι το ξαναστέλνουν.Εγώ προσωπίκα είμαι πολύ ευχαριστημένος από το PLAY.COM αφού πάντα κοιτάει το συμφέρον του πελάτη. Μου έχει επιστρέψει 2 φορές χρήματα και μετά από 5-6 μέρες μου έρχεται και το game.Οπότε τους στέλνω mail και μου πέρνουν τα χρήματα. Μια φορά που δεν έπαιζε το παιχνίδι το έστειλα πίσω μου το άλλαξαν και μου έβαλαν και 3€ για τα έξοδα αποστολής.Ποιός θα το έκανε αυτό στην ΕΛΛΑΔΑ? Στα 55 games που έχω αγοράσει 2 φορές είχα πρόβλημα τις γιορτές. Μια τώρα το ΠΑΣΧΑ και μια τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. Ποτέ όμως δεν ζημιώθηκα.
Ευχαριστημένος πάντως είμαι και από τον ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ. 1-2 φορές που έχει χρειαστεί αλλαγή δεν είχα κανένα πρόβλημα.Απλώς έπρεπε εγώ να το πάω και να το αλλάξω....

Reaction score
1

Αυτο εννοω βρε! Πως ειναι το θεμα? Θα χρεωθω τα εξοδα αποστολης?

edit: με προλαβες mazax. Thanks

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Μου ηρθεεεεεεε!!!

Αυτο εννοω βρε! Πως ειναι το θεμα? Θα χρεωθω τα εξοδα αποστολης?

edit: με προλαβες mazax. Thanks

Πριν το επιστρέψεις να περιμένεις να έρθει και το 2ο, στείλε mail πρώτα στο [email protected] και θα σου δώσουν να εκτυπώσεις πρώτα κάτι και μετά να στείλεις με απλό ταχυδρομείο όπου σου λέει. Η χρέωαη είναι 3,5€ και σου επιστρέφουν τα 3€.
Γενικά είναι πολύ εξυπηρετικοί. Απαντάνε στα mail και άμα θες έχουν και τηλέφωνο να πάρεις.

Reaction score
14
Να το επιστρέψεις...Θα κερδίσεις μακροπρόθεσμα από τέτοια ενέργεια..
Και τα παιδιά έχουν δίκιο..Πρώτα ένα email σε αυτούς και μετά θα σε καθοδηγήσουν..
Πάντως δεν θα χρεωθείς τα έξοδα αποστολής..Θα σου επιστραφούν στην κάρτα..

Reaction score
0

Εμένα το Full Auto 2 δεν ήρθε........και μου έστειλαν e-mail(επιτέλους) ότι θα μου πιστώσουν την κάρτα.........φυσικά θα πάρω το Call of Duty 3.:happy_8:

Reaction score
164
Φτου να πάρει! Χάσαμε την πλάκα! :happy_9:
Γιάννη, μην το ψάχνεις... Έπεσες από την Ακρόπολη και στάθηκες όρθιος! :happy_5:

Reaction score
14
άντε πάλι...βρε σύ ή το motorstorm ή το resistance...
Όλα τα άλλα είναι απλώς συμπαθητικά στην καλύτερη..
Στην καλύτερη....

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Μου ηρθεεεεεεε!!!

άντε πάλι...βρε σύ ή το motorstorm ή το resistance...
Όλα τα άλλα είναι απλώς συμπαθητικά στην καλύτερη..
Στην καλύτερη....
Το Motorstorm με τίποτα.......το Resistance ίσως........αλλά και τα δύο είναι πολύ μικρά(σε διάρκεια)..........το Call of Duty 3 δεν πρόκειται να το βαρεθώ ποτέ........π.χ. τώρα μιά παίζω Call of Duty 2(PC) και μιά γράφω......"happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"

Reaction score
14
είναι, είναι...έχω απογοητευτεί απόλυτα από τα παιχνίδια του ps3 ώς τώρα....
Και ευτυχώς το CoD 3 το παίζω στο 360 που είναι ανώτερη version..
Πάντως και εγώ το βαρέθηκα και το ψιλοτελείωσα μετά από 10 μέρες το motorstorm..Αλλά αξίζει και πρέπει να το έχεις στην συλλογή σου..

Reaction score
1

Εμενα παλι το resistance μου φαινεται μεγαλο. Ακομα δεν το τελειωσα(καλα δεν παιζω και καθε μερα).

Reaction score
14
Να κοιτάξεις και το Oblivion..
Πρέπει να είσαι φαν του είδους αλλά είναι καλό στο ps3 και πιο γρήγορο..

Reaction score
0
Να κοιτάξεις και το Oblivion..
Πρέπει να είσαι φαν του είδους αλλά είναι καλό στο ps3 και πιο γρήγορο..
Μπορεί να έχω άδικο αλλά τέτοια παιχνίδια (RPG) τα προτιμώ στο PC.
Στον Παπασωτηρίου μόνο με 20€..... :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.234
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney