Μου πούλησαν χρησιμοποιημένη τηλεόραση για καινούργια!!

Reaction score
0
Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο post είχα μία sony 32 trinitron την οποία αγόρασα συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2004 και πρόσφατα χάλασε.. Κάλεσε λοιπόν κάποιον τεχνικό να έρθει να την δει με σκοπό την επισκευή. Το πόρισμα του ήταν καμμένη οθόνη οπότε όπως καταλαβαίνετε είναι για πέταμα. Ο τεχνικός λοιπόν κατά τον έλεγχο που έκανε έλενξε και το service log της τηλεόρασης στο οποίο ήταν καταγεγραμμένο κάθε error που είχε εμφανιστεί από την αρχή λειτουργίας μέχρι και την μέρα της επίσκεψή του.

Παρατηρώντας το, μου λέει ο άνθρωπος ενημερωτηκά ότι η τηλεόραση έχει καταγράψει 4.900 ώρες λειτουργίας μέχρι σήμερα, δλδ 5,5 χρόνια. Εγώ όμως την αγόρασα το ΔΕΚ του 2004, πριν περίπου από 4,5 χρόνια!! (για καινούργια ε?)

Τι θα κάνατε στη θέση μου?

Reaction score
0
Απάντηση: Μου πούλησαν χρησιμοποιημένη τηλεόραση για καινούργια!!

πως? αφού η απόδειξη αγοράς έχει ημερομηνία μεταγενέστερη κατα ένα χρόνο της έναρξη λειτουργίας της συσκευής!!

Reaction score
2

Συγγνώμη... 4,5 χρόνια * 365 μέρες * 3 ώρες τη μέρα = 4927 ώρες ...
(σε 5.5 χρόνια βγαίνει 2,4 ώρες/μέρα)

Reaction score
0

συγνώμη, συγνώμη 49.000 ώρες.

Που είναι στο ρεύμα, όχι αναμμένη.

Reaction score
2

...χμμμ... κάποιο λάκο έχει η φάβα.

Βασικά σκέφτομαι ότι αν όταν την πήρες την τηλεόραση ήταν ήδη στην μπρίζα για 1 χρόνο, τότε δεν θα χε έρθει σκονισμένη τουλάχιστον ώστε να ψιλιαστείς κάτι τότε?
Μήπως και ο συγκεκριμένος μετρητής μέτραγε μπαρμπούτσαλα?

Σε ώρες παιξίματος σου είπε νούμερο ο τεχνικός?

(και συ δεν κλείνεις ποτέ το ρεύμα στην tv καλέ?)

Reaction score
0

δεν το έλενξε με κάποιο όργανο αλλά πληκτρολόγησε κάποιο κωδικό από το τηλεκοντρόλ και το εμφάνισε στην οθόνη. Ο κωδικός είναι

i

5

+ της φωνής και νομίζω

tv

ισχύει μόνο για τις sony (σίγουρα για τις crt)

και αν απορείτε πως το είδε στην οθόνη έκανε μία γέφυρα στο κύκλωμα και απομόνωσε όλα τα χρώματα εκτός του άσπρου και του μαυρου

για να καταλάβετε τώρα έχω μία ασπρόμαυρη sony trinitron 32¨...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe