Μπέρδεμα.... LG τελικά?

Reaction score
296
Γεια σε όλους και από εμένα, φοβερό το site σας παιδιά, διαβάζω αχόρταγα όλα τα posts...
Το δικό μου θέμα είναι ότι εδώ και 2 μήνες ψάχνω ναγοράσω τηλεόραση 37"-42" μέχρι 1000 ευρώ. Πάνω που είχα διαβάσει κάποιες καλές κριτικές για την sony 40w4000, πήγα στο electroworld συγγρού όπου την είχαν 902€ με 12 άτοκες. Τους λέω την παίρνω, μου απαντάνε ότι δεν την έχουν σε stock, αλλά υπάρχει σε άλλο υποκατάστημα και σε άλλη τιμή, την οποία δεν μπορούσαν να μου την πούν γιατί δεν γινόταν από το τηλέφωνο! (αυτοί ήταν λέει φτηνότεροι λόγω ανταγωνισμού με το Saturn).
Τεσπα, πάω Saturn όπου την είδα να παίζει HD και δέν το πίστευα: έπαιζε καρέ-καρέ. Το είπα στον πωλητή και μου πρότεινε την 42LG7000. Την εταιρεία LG δεν την έχω και πολύ σε υπόληψη, αλλά η εικόνα της 7000 έπαιζε χαρτί(απότι έχω διαβάσει έχει την καλύτερη κίνηση 100Hz) αλλά τα χρώματά της ήταν ελαφρώς παραμορφωμένα και λίγο "σκοτεινή".
Έχω μπερδευτεί τελείως...:110:

Reaction score
14
καλωσηρθες φίλε.

χωρίς υπερβολή στα χρηματα της η LG 42LG7000 είναι ίσως η ακλύτερη επιλογή που μπορείς να αγοράσεις...

Σε συνδυασμό με την νέα εγγύηση των 0 πίξελς που δίνει η LG και τις δυνατότητες ρυθμίσεψων των χρωμάτων (κατά ISF) την καθιστούν μακράν την νούμερο 1 επιλογή σου.

Ασε την ΣΟΝΥ που ευτυχώς που δεν την βρήκες και αγόρασε αυτή που σου πρότειναν, δεν θα χάσεις.

Ο Γενικός Διαχειριστής μας ο Χρήστος ο Ακρατόπουλος αγόρασε την μεγάλη αδελφή της την 47LG7000

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=61294

αν θές στείλε του ΠΜ ή ακόμα καλύτερα περιμενε εδώ να σου πεί μερικά ακόμα απο πρώτο χέρι.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Κοίτα εγώ έχω μπερδευτεί λίγο... και να σου πω γιατί...

Πριν καταλήξω στην 47 LG 7000 διάβασα διάφορες κριτικές για αυτήν και την είδα και από κοντά. Νομίζω ότι η επιλογή μου ήταν πάρα πολύ καλή για τα χρήματα που έδωσα...

Την ίδια εποχή διάβασα και κριτικές για την 42άρα LG 7000 οι οποίες (1-2) δεν ήταν το ίδιο καλές με την 47άρα. Δεν καταλαβαίνω βέβαια το γιατί... ίσως στην κατηγορία των 42'' ο ανταγωνισμός είναι πιο σκληρός.

Πάντως αν είναι (που θεωρητικά είναι...) ίδια με την 47άρα τότε όντως πρόκειται για ένα μεγάλο άλμα από την LG στον τομέα ποιότητας εικόνας και ειδικά στην κίνηση δεν παίζεται!!!

Αλήθεια για ποιά χρήση την προορίζεις; (tv dvd htpc?)

Reaction score
296
:) Απίστευτη απόκριση που την υπολόγισα περίπου στο 1ms...!
Τηλεοπτικά προγράμματα βλέπω ελάχιστα, θέλω να βλέπω αθλητικά με αξιοπρέπεια χωρίς η μπάλα να ταξιδεύει καρε-καρε, προορίζεται για σύνδεση με pc, παρακολούθηση dVd και στο μέλλον BR.
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.. έχω τόσο κουραστεί με το ψάξιμο που θα πάω να την χτυπήσω να ξεμπερδεύω...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
:) Απίστευτη απόκριση που την υπολόγισα περίπου στο 1ms...!
Τηλεοπτικά προγράμματα βλέπω ελάχιστα, θέλω να βλέπω αθλητικά με αξιοπρέπεια χωρίς η μπάλα να ταξιδεύει καρε-καρε, προορίζεται για σύνδεση με pc, παρακολούθηση dVd και στο μέλλον BR.
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.. έχω τόσο κουραστεί με το ψάξιμο που θα πάω να την χτυπήσω να ξεμπερδεύω...
Ξαναλέω ότι αν η 42άρα έχει ίδια εικόνα με την 47άρα τότε τα αθλητικά είναι απόλαυση... δεν είναι ότι απλά θα βλέπεις την μπάλα να ταξιδεύει σωστά αλλά και τους παίκτες χωρίς "αύρα"!

Επίσης με htpc κλειδώνει και στα 120 Hz που σημαίνει ότι αν βλέπεις mkv 24p τότε είναι ιδανικό!!!

Reaction score
296
Απο ότι είδα, έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με την 47άρα.
Μια τελευταία ερώτηση, έχει mpeg-4? Δεν μπορώ να το διαπιστώσω πουθενά...

Reaction score
0
Παιδιά γειά σας,

Για όσους έχουν την 47αρα.

Επειδή σκέφτομε και εγώ την 47αρα, και η απόσταση θέασης είναι στα 3 με 3.20 μέτρα και προς το παρόν η χρήση θα είναι πιο πολύ για τηλεόραση, είναι εντάξει η 47αρα ή να πάρω την 42αρα; Το σήμα της τηλεόρασης παίζει καλά στην LG;

Ευχαριστώ

Reaction score
164
Καλωσήλθες στην παρέα μας! :107:
Μια χαρά θα σου είναι η 47ρα. Λίγο μεγάλη, αλλά δεν θα σε βλάψει. Κάθε άλλο!
Στο τηλεοπτικό σήμα δεν θα έχει πρόβλημα. Αρκεί να μην έχεις διπλά είδωλα κτλ προβλήματα γιατί θα τα κάνει εντονότερα, όπως κάθε LCD.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Καλωσήλθες στην παρέα μας! :107:
Μια χαρά θα σου είναι η 47ρα. Λίγο μεγάλη, αλλά δεν θα σε βλάψει. Κάθε άλλο!
Στο τηλεοπτικό σήμα δεν θα έχει πρόβλημα. Αρκεί να μην έχεις διπλά είδωλα κτλ προβλήματα γιατί θα τα κάνει εντονότερα, όπως κάθε LCD.
Εγώ την 47άρα την έχω περίπου στα 3 μέτρα...

Reaction score
296
Πηγαίνω, βλέπω και ξαναβλέπω την LG, αλλά δεν μπορώ να συμβιβαστώ με τη σκοτεινότητα και την παραμόρφωση των χρωμάτων.... Δεν ξερω αν πράγματι ισχύει αυτό, αλλά στα δικά μου μάτια έτσι φαίνεται...Ψήθηκα για samsung le40A656 τελικά.
Την είδα και νομίζω ότι τα συνδυάζει όλα. Δεν τη βλέπω και πολύ δημοφιλή εδώ στο site... Αν ξέρει κάποιος κανένα σοβαρό μειονέκτημα, ας μου το πει γιατί παω σήμερα να δώσω τις οικονομίες μου και ο θεός βοηθός...

Reaction score
0
Η 40Α656 όχι και πολύ δημοφιλής; Νομίζω ότι σε κάθε thread που δημιουργείται, προτείνεται ανεπιφύλακτα. Νομίζω ότι είναι πολύ καλός συνδιασμός τιμής απόδοσης.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πηγαίνω, βλέπω και ξαναβλέπω την LG, αλλά δεν μπορώ να συμβιβαστώ με τη σκοτεινότητα και την παραμόρφωση των χρωμάτων.... Δεν ξερω αν πράγματι ισχύει αυτό, αλλά στα δικά μου μάτια έτσι φαίνεται...Ψήθηκα για samsung le40A656 τελικά.
Την είδα και νομίζω ότι τα συνδυάζει όλα. Δεν τη βλέπω και πολύ δημοφιλή εδώ στο site... Αν ξέρει κάποιος κανένα σοβαρό μειονέκτημα, ας μου το πει γιατί παω σήμερα να δώσω τις οικονομίες μου και ο θεός βοηθός...
Αν σε ενοχλεί η εικόνα τότε πήγαινε για την Samsung...

Βέβαια παίζει ρόλο και με τι ρυθμίσεις την είχαν και έπαιζε...

Reaction score
8
Αγορασε την τηλεοραση που σε ικανοποιει.Οτι και να διαβασεις οσο καλα να ειναι
τα τεστ αν αυτο που βλεπεις δεν σ`αρεσει μην το παρεις.
Εχω την 47LG7000 αφου βασανισα πολυ τα ματακια μου πριν την παρω,και δεν υπαρχει
ουτε παραμορφωση ουτε σκοτεινοτητα στα χρωματα της.

Reaction score
84
Μη φοβάσε φίλε την έχω 6 μήνες και όλα καλά.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Αγορασε την τηλεοραση που σε ικανοποιει.Οτι και να διαβασεις οσο καλα να ειναι
τα τεστ αν αυτο που βλεπεις δεν σ`αρεσει μην το παρεις.
Εχω την 47LG7000 αφου βασανισα πολυ τα ματακια μου πριν την παρω,και δεν υπαρχει
ουτε παραμορφωση ουτε σκοτεινοτητα στα χρωματα της.
Και εγώ είμαι αρκετά ευχαριστημένος παρόλο που δεν την έχω χαρεί πολύ ακόμα...

Αλλά είπαμε. Η ματιά του καθενός είναι διαφορετική. Ειδικά όταν πρόκειται για καλές τηλεοράσεις με μικρές διαφορές μεταξύ τους...

Reaction score
0
Εγω να πω οτι είδα την πρώτη μου fullhd ταινία σήμερα κι ένιωσα έντονα την αίσθηση του home cinema. Απόλαυσα λοιπόν το matrix στην 47lg7000 και δε μπορω να πω τπτ λιγοτερο απο το οτι είναι φανταστική η εμπειρία. Εχω καποια παράπονα απο το truemotion αλλα το έχω αναφέρει σε άλλο thread... H Lg είναι πραγματικά φοβερή επιλογή και απεικονίζει φανταστικούς χρώματισμους όταν είναι συνδεμένη με hdmi!

Reaction score
0
Και εγώ την αγορασα την 47άρα LG7000 αλλά με εχει χαλάσει αφάνταστα το Real cinema (24p) που ειναι ... απλό αυτοκόλλητο στο πανελ και τιποτα άλλο.. Δυστυχώς οσοι αγοράσουν την τηλεοραση για να δουν BR και κινηματογραφική αισθηση με 24p καλύτερα να αναζητήσουν κάτι αλλο..

Ελπιζω η LG να μας ακουει κια να δώσει τη λυση με καποιο firmware γιατι τα φορουμς ειναι γεμάτα από αρνητικά σχολια για το συγκεκριμενο θεμα (οπως και για μικροπροβληματάκια με το Trumotion -100Hz)

Αυτά πρέπει να λυθουν.. Δεν αγοράζουμε 47 ιντσες για να βλεπουμε τηλεοπτικο προγρσμμσ.. την αγοράζουμε για να δουμε και να απολαύσουμε HD και εκει εν ετος 2009 δεν δικαιολογουνται προβλήματα τέτοιου τύπου....

Προσωπικά εχω μετανοιώσει για την αγορά.. Καλά λένε οτι η φτήνια τρώει τον παρά :130::130:

Reaction score
8
Ποια ειναι η αισθηση του Real cinema ακριβως γιατι εχουμε γεμισει με ορους
και αυτοκολλητα οπως ειπες και εχουμε χασει τ`αυγα και τα πασχαλια.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas