Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Status
Not open for further replies.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Νομίζω μπανιάρεται για να είναι καθαρός το βράδυ στη συνεστίαση της Ενωσης Βιομ. Β. Ελλάδος.

Αύριο το πρωι θα είναι πάλι μαζί μας...

Reaction score
1.844

Αν μου επιτρέπεις σε λάθος θεματική ενότητα το άνοιξες. :203:
http://www.avsite.gr/vb/member.php?u=4109

μαλλον κανει απεξαρτηση απο το AVSite
Μπα! Αλλά δεν νομίζω να βρούμε το λόγο. Εψές αργά που τ' ανακάλυψα, μετά την πρώτη ισχυρή έκπληξη, έψαξα να βρω κάποιο επιλήψιμο μήνυμά του. Τζίφος!

Σβήστηκε μάλλον ... ίσως παρέα του και ολόκληρο το θέμα να πήγε στη χωματερή. :125:

Reaction score
4

ειδα οτι και ο μπουτια ειχε ενα run-in with the "law" για κατι καλλιτεχνικα γυμνα που ποσταρε, οποτε μαλλον ετσι τη βρηκε και ο Κωστας...

τωρα βεβαια αυτα τα βρισκω λιγο ακραια, να μπαναρεται ενα επιφανες και βασικοτατο μελος του φορουμ για τυχαιο ποστ, εστω και εκτος κανονισμων, σε ασχετη κατηγορια, ετσι χωρις δευτερη σκεψη... να μου πεις να υπαρχουν δυο μετρα και δυο σταθμα; ναι γιατι οχι

αλλο ο νεος με 50 ποστ, αντε πες και εγω με τα 500 σκορπια και αλλο καποιος με 5000 ποστ και εμφανη στηριξη αυτου του ιστοτοπου μεσα απο γνωσεις και καλη θεληση.

Reaction score
0

Χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία
εγώ κρατάω την ουσία κι ονειρεύομαι....

..και η ουσία είναι ότι η "εξουσία" εδώ μέσα έχει παρεκτραπεί πολύ χειρότερα από το ποστάρισμα μιας γυμνόστηθης, εκτός και αν υποτιμά την νοημοσύνη μας..:133:

Reaction score
1.973
Είμαι μέλος στο AVSite εδώ και δύο χρόνια.

Διαβάζω πολύ, (σε χρόνο καθημερινά περίπου όσο ένας συντονιστής) και γράφω ελάχιστα, αφού δεν θεωρώ τον εαυτό μου «ειδικό» για να γράφω επί παντός επιστητού.

Σε αυτά τα δύο χρόνια έχω την εντύπωση ότι ο Costas Ear είναι από τα ποιο σοβαρά και ενημερωμένα μέλη. Εμένα προσωπικά με έχει βοηθήσει επανειλημμένως σε τεχνικά θέματα, ουσιαστικά και αποτελεσματικά, διαθέτοντας λίγο από τον ελεύθερο χρόνο του, για αυτό και τον ευχαριστώ.

Σήμερα έχω την αίσθηση ότι το AVSite είναι φτωχότερο…

Reaction score
10
Το θέμα που άνοιξα ήταν και λίγο χιουμοριστικό γιατί ακόμα αδυνατώ να πιστέψω ότι έχει γίνει πραγματικά ban ο Κώστας. Απλά δεν γίνεται! :144:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

...
να μου πεις να υπαρχουν δυο μετρα και δυο σταθμα; ναι γιατι οχι

αλλο ο νεος με 50 ποστ, αντε πες και εγω με τα 500 σκορπια και αλλο καποιος με 5000 ποστ και εμφανη στηριξη αυτου του ιστοτοπου μεσα απο γνωσεις και καλη θεληση.
+1000

Δε θα μπορούσα να πω και κάτι άλλο μια και ο Κωσταυτιάς είναι όχι μόνο ο λόγος που γνώρισα το avsite (πέτυχα τυχαία το παρακάτω thread googlάροντας σχετικά με τα magnepan http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=58606), αλλά και ένας από τους βασικότερους λόγους που αποφάσισα να εγγραφώ μέλος.

Παρότι τον γνωρίζω λίγο καιρό και μόνο μέσα από τα γραπτά του, τον εκτιμώ πολύ τόσο για τις γνώσεις και το μεράκι του όσο και για την ανθρωπιά του.

Δε γνωρίζω το λόγο της τιμωρίας του, δε με ενδιαφέρει και τόσο, υποψιάζομαι πάντως πως μπορεί να υπήρξαν δύο μέτρα και δύο σταθμά, αλλά από την ανάποδη.

Υποψιάζομαι δηλαδή ότι τιμωρήθηκε αυτός ενώ ένα άλλο μέλος μπορεί και "να την έβγαζε καθαρή" (ή, εν πάσει περιπτώσει, ο EAR τιμωρήθηκε αυστηρότερα από ότι ίσως του αναλογούσε) βασικά επειδή είναι αδερφός του Νίκου Τσαρουχά, οπότε δεν έπρεπε να μείνει ούτε σκιά ευνοιοκρατίας.

Δε θέλω να υποκαταστήσω τη Διαχείριση του avsite, δε θέλω καν να μπω στη θέση τους, απλά εκφράζω κάποιες σκέψεις που μου ήρθαν στο νου αργά χθες το βράδυ όταν υπέπεσε το εν λόγω γεγονός στην αντίληψή μου.

Στεναχωρήθηκα φυσικά, μια και αφορά σε ένα μέλος η παρουσία του οποίου αποτελεί πραγματικό κόσμημα για το avsite.

Μπράβο στον diabolical που άνοιξε το thread, μια και από το πρωί το ανέβαλλα συνέχεια μη γνωρίζοντας από πού να αρχίσω.

Λες και δε μου έφτανε η στεναχώρια από τη Bordeaux... :122:

Σημείωση: Εννοείται πως το thumbs up αναφέρεται στο σχόλιο του DoomSword και όχι φυσικά στην τιμωρία του EAR (τιμωρία, τι φρικτή λέξη, μου θυμίζει Στρατό και πρωινή αναφορά...).

Reaction score
777
Κοιτάξτε να δείτε.
Ο ear αποτελεί ένα άτομο κόσμημα όχι μόνο για το avsite αλλα και για την audio Ελληνική κοινότητα.Τα άρθρα του είναι στο επίπεδο Διπλωματικών.Εκτός αυτού η συνεισφορά του στο παρών site είναι ανεκτίμητης αξίας.

Όμως...

Όσο άγιος και αν είναι ένας άνθρωπος δέν παύει να ζεί σε ένα κοινωνικό σύνολο.Οπότε οφείλει και νομικά αλλα και ηθικά να ακολουθήσει τους κανόνες.
Βέβαια νομίζω οτι όλο αυτό θα λυθεί με μία απλή επικοινωνία μεταξύ ear και....Οπότε θεωρώ αδύνατον να μήν δώ ξανά τα κείμενα του στο avsite.

Reaction score
1.844

Το θέμα που άνοιξα ήταν και λίγο χιουμοριστικό γιατί ακόμα αδυνατώ να πιστέψω ότι έχει γίνει πραγματικά ban ο Κώστας. Απλά δεν γίνεται! :144:
Αν κοιτάξεις χαμηλά, δεις ποιοι έχουν διαβάσει το θέμα και αναρωτηθείς γιατί δεν έχουν γράψει μήνυμα, μπορεί να πιστέψεις.
[RELIOPS="Κανείς δεν ξέρει τι να πει, τα λέει όλα η σιωπή"][YOUTUBE]VIHF2PSz748[/YOUTUBE][/RELIOPS]
... Όσο άγιος και αν είναι ένας άνθρωπος δέν παύει να ζεί σε ένα κοινωνικό σύνολο.Οπότε οφείλει και νομικά αλλα και ηθικά να ακολουθήσει τους κανόνες ...
Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε; Αν ναι, καλύτερα να το πεις, προσωπικά θα σταματήσω να ανησυχώ.

Και εξηγούμαι. Η προσωρινή ποινή, γιατί φαντάζομαι για κάτι τέτοιο πρόκειται, ενός εγγεγραμένου επισκέπτη αν υπάρχει ολίσθημα, είναι κάτι που μπορεί να γίνει σε κάποια "κακή ώρα". Γρήγορα θα ξεχαστεί.

Αν όμως η ποινή επιβάλλεται εκτός κανονισμών, και με υποκειμενική εκτίμηση κάποιου, τότε υπάρχει κάτι σάπιο! Μέχρι και εμφύλιος μπορεί να είναι. :203:

Επιμένω ότι το θέμα είναι εκτός θεματικής κατηγορίας και πρέπει να μεταφερθεί.

Reaction score
88
Και εμένα μου φαίνεται παράξενο και συνήθως ότι γίνεται κάτι τέτοιο βλέπω τα τελευταία μηνήματα για να δω τον λόγο. Εδώ απλά δεν είδα κάτι. Γνωρίζει κάποιος γιατί έγινε αυτό;
Σε όσα από τα γραφόμενα του έχω διαβάσει δεν είδα ποτέ κάτι κακό.
Από γνώσεις βοηθάει πάντως έμενα και θεωρώ πολλούς άλλους.

Reaction score
777
Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε; Αν ναι, καλύτερα να το πεις, προσωπικά θα σταματήσω να ανησυχώ.

έχω μία εντύπωση οτι έβαλε μερικά απο τα γνωστά "κομβία" του..

Reaction score
4.250

Εγω νομιζω οτι ο κομπλεξικος που μπαναρει επειδη με μορφη σποιλερ εβαλε ο Κωστας μια γυμνοστηθη θα πρεπει να απομακρυνθει απο το AVsite. Αυτα αλωστε τα ειχαμε συζητηζει και παλιoτερα στο φορουμ οταν απειλουσαν τον Βλαση με μπαναρισμα. To φορουμ δεν απευθυνεται σε μωρα, ουτε γινεται πορνο-φορουμ με αντιστοιχες φωτογραφιες. Με αυτα που κανουν δειχνουν περιτρανα οτι δεν εχουν καταλαβαινει τι παει να πει δημοκρατια και απλα το παιζουν εξουσιαστες. Θα ηθελα να ξερω ποιος ειναι ονομαστικα αυτος που μπαναρει για να ανοιξουμε ενα ξεχωριστο θεμα για την απομακρυνση του απο το φορουμ. Εμενα καποτε στο φορουμ με μπαναρανε οταν καποιος με αποκαλεσε "γουρουνι", ο διαχειριστης δεν εκανε καμμια απολυτως παρεμβαση και οταν φυσικα τα πηρα στο κρανιο και μιλησα με τον ιδιο τροπο σ αυτον που με προσεβαλε με μπαναρισαν για μια βδομαδα.
Προσωπικα αν δεν παρουν μετρα εναντιον αυτων που με τοσο ευκολια μπαναρουνε τον κοσμο δεν εχω σκοπο να συνεχισω την παρουσια μου στο φορουμ, παρολο που γνωρισα εδω μεσα καποια εξαιρετικα ατομα και αυτο ειναι το μεγαλυτερο κερδος απο την ενασχοληση μου με το χομπυ που λεγεται hi-fi.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Eγω παιδια εμαθα απο εγκυρες πηγες οτι επειδη προκειται με τον Κογια να αναλαβουν την αντιπροσωπευση 2 πολυ μεγαλων λαμπατων εταιρειων και 3 με καλωδια ρευματος,interconects,βυσματα πανακριβα,φιλτρα ρευματος, τους ζητηθηκαν να μεινουν αμμετοχοι απο τα διαφορα φορουμ που εγραφαν ωστε να απεμπλακουν απο τυχον συζητησεις περι τρανζιστορατων ενισχυτων και προενισχυτων και φυσικα τους εδηλωσαν οτι πρεπει ενγραφως να πουν 650 φορες την φραση........απεταξαμην τα class D ψηφιακα και να καταστρεψουν οποιαδηποτε μοντουλα ειτε την λενε Bohanon,ειτε παγος power,ειτε Hyvrececex που υπαρχουν στα σπιτια τους!!!!!!!!!
Σιγουρα ο καθενας απο εμας κοιταζει την ζωη του και φυσικα την καριερα του ,ετσι λοιπον και οι δυο καλοι και αγαπημενοι μας φιλοι θα αδραξουν την ευκαιρεια που τους δοθηκε και θα βαλλουν ως απωτερο τους σκοπο την εξαπλωση της λαμπας που καταβαθος και οι δυο τους λατρευουν!!!!!!!!!
Ας ευχηθουμε λοιπον ολοι μας μια καλη επιτυχια σε αυτην την συνεργασια που ευχομαι να αποδωσει καρπους και στο μελλον να μας δωσουν και καποιο μοντελακι για παρουσιαση!!!!!!

Φιλοι μου ειλικρινα σας ευχομαι καλη επιτυχια και περιμενουμε ολοι να μας ανακοινωσετε τις εταιρειες που προκειται να αντιπροσωπευσετε!!!!!!!!!!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Το ban που δέχτηκε ο Κώστας πράγματι ισχύει...

Η συγκεκριμένη ενέργεια έγινε από την Διαχειριστική Ομάδα γιατί πολλούς λόγους.

Ο ένας ήταν ο προφανής. Ο τυπικός. Αυτός που θα οδηγούσε στην ίδια απόφαση και για οποιοδήποτε άλλο μέλος.

Ένας ακόμα λόγος ήταν γιατί όλοι γνωρίζουμε τον Κώστα και την προσφορά του στο avsite και γενικότερα στην υπόθεση Ήχος στην Ελλάδα. Δεν είναι ένα απλό μέλος ο Κώστας και η δική μας απόφαση δεν πρόκειται φυσικά να αλλάξει την άποψή κανενός απέναντί του. Και ούτε ο αριθμός των post παίζει ρόλο. Η ποιότητα των γραπτών είναι αυτή που χαρακτηρίζει ένα μέλος...

Ένας τελευταίος λόγος είναι ότι ο Κώστας είναι από τα πρώτα μέλη του avsite.gr. Επίσης γνωρίζετε όλοι την σχέση που έχει με το μέλος της Διαχειριστικής Ομάδας Νίκο Τσαρουχά. Τίθεται λοιπόν και ένα θέμα ισονομίας απέναντι σε όλους, απέναντι σε όλα τα μέλη του avsite. Ξέρω ότι δεν θα το έθετε κανείς ειδικά για τον Κώστα, ούτε καν θα το σκεφόταν, αλλά "η γυναίκα του Αυτοκράτορα..."

Από αύριο θα είναι και πάλι κοντά μας!

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos