Μπαταρια για προ ενισχυτη technics se 1010

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
καλησπερα παλικαρια μου μολις παρελαβα και το δευτερο ενισχυτακι μετα vuμομετρα ξερετε εκεινους τους συμπαθητικους της technics μετα απο τον 900 σ πηρα και το μεγαλο της σειρας το 1010 .

Στο θεμα μας ο προ του 1010 ο SU C 1010 εχει μια μπαταρια επαναφορτιζομενη αν θυμαστε στο δικο μου εχει οξειδωσει που μπορω να βρω μια εδω στην ελλαδα η αν υπαρχει τροπος να φτιαξω το εχει κανει κανεις? καμια γνωμη?
ευχαριστω!

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Ευχαριστω για της απαντησεις σας και συγνωμη για τα ορθογραφικα λαθη γραφω απο ενα μικρο ταμπλετ και μου χει σπασει τα νευρα.
Στο θεμα μας ναι ειναι πολυ ομορφο μηχανακι εχω και τον 900 και το 1010 και ευελπιστω να μαζεψω ολη τη σειρα!
Ωραια βρηκαμε και μπαταριουλα ,μηπως παιζει να φτιαξω την ηδη αυτη που εχω? Μηπως σε καποιο κεντρο μπαταριας βλεπω οτι φοραει επαναφορτιζομενες ΑΑ σε σειρα να το επιχειρισω?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Φυσικά να το επιχειρήσεις. Πάρε πέντε 9βολτες επαναφορτιζόμενες τύπου Li-ion.

Reaction score
1.187
Στο θεμα μας ναι ειναι πολυ ομορφο μηχανακι εχω και τον 900 και το 1010 και ευελπιστω να μαζεψω ολη τη σειρα!
Ωραια βρηκαμε και μπαταριουλα ,μηπως παιζει να φτιαξω την ηδη αυτη που εχω? Μηπως σε καποιο κεντρο μπαταριας βλεπω οτι φοραει επαναφορτιζομενες ΑΑ σε σειρα να το επιχειρισω?
Θα την πας στον Δήσιο http://www.batteries.gr/ και θα σου αντικαταστήσουν τα στοιχεία.
Ετσι είχα κάνει εγώ όταν είχα τον Technics SU-C1000

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Ευχαριστω μαστορια μου την πηγα σημερα στο κεντρο μπαταριας εδω στη χαλκιδα και μου ειπαν οτι γινετε ανετα και μεταση στα 9.6 volt οπως γραφει και η ετικετα επανω στη παλια της technics θα α την παραλαβω τη παρασκευη το κοστος 20 ευρω.
Αν καποιος εχει τον se 909 η τον se 1000 και το πουλαει ας μου στειλει μην!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.530
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος