Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί δεν μπορώ να επεξεργαστώ τα μηνύματά μου;

Reaction score
3.085
Στο προσωπικό μου προφίλ έχω επιλέξει:

"Βελτιωμένη Επεξεργασία - Πλήρης WISIWYG Επεξεργασία"

Εν τούτοις, δεν μπορώ να "χρωματίσω" λέξεις ή φράσεις, δεν μπορώ να αλλάξω το μέγεθος των χαρακτήρων κλπ.

Χρησιμοποίησα και τις δύο μεθόδους, αυτήν του Hi-Lighting και μετά την επιλογή του χρώματος μέσα από την παλέτα και αυτήν του vBulletin, ήτοι (color=κάποιο χρώμα)φράση ή λέξη(/color). Φυσικά οι παρενθέσεις δεν είναι () αλλά []. Το ίδιο και με το size των χαρακτήρων.

Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι χαρακτήρες έντονοι και πλάγιοι καθώς και υπογραμμισμένοι.

Μπορώ ακόμα να εισάγω εικόνα από url αλλά ΟΧΙ από τον υπολογιστή μου. Επίσης να βάλω smilies. Τα άλλα δεν τα έχω δοκιμάσει.

Τί μπορεί να συμβαίνει;

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Καλημέρα κύριε Μελά. Οι δυνατότητες αυτές δεν υπάρχουν πλέον στο σύστημα... Υπάρχουν μόνο αυτά:
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι χαρακτήρες έντονοι και πλάγιοι καθώς και υπογραμμισμένοι.
και η δυνατότητα προσθήκης μέχρι τεσσάρων - συνολικά σε ενδεχόμενο quote και κυρίως μήνυμα - smileys.

Όσον αφορά τις εικόνες, αν προέρχονται από τον υπολογιστή μας θα πρέπει να αναρτώνται σε κάποιο photo hosting site όπως π.χ. το photobucket, για το οποίο υπάρχει και σχετικό λινκ για διευκόλυνση.

Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να σας δώσω...

Reaction score
3.085
Προτάσεις

Καλημέρα κύριε Μελά.
Καλημέρα, κα Μαρία κι ευχαριστώ.

Εγώ όμως έχω εσπέρα πια εδώ στην Κορέα που βρίσκομαι.

Ευελπιστώ πως θα είμαι πάλι στην Ελλάδα αρχές του Μάη, πάντως.

Οι δυνατότητες αυτές δεν υπάρχουν πλέον στο σύστημα... Υπάρχουν μόνο αυτά:
και η δυνατότητα προσθήκης μέχρι τεσσάρων - συνολικά σε ενδεχόμενο quote και κυρίως μήνυμα - smileys.
Τότε προτείνω να αφαιρεθούν από τις Συχνές Ερωτήσεις και τις Οδηγίες Χρήσης του site καθώς και από την Γραμμή Επεξεργασίας των μηνυμάτων, για να μην μπερδεύονται τα μέλη.

Όσον αφορά τις εικόνες, αν προέρχονται από τον υπολογιστή μας θα πρέπει να αναρτώνται σε κάποιο photo hosting site όπως π.χ. το photobucket, για το οποίο υπάρχει και σχετικό λινκ για διευκόλυνση.

Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να σας δώσω...
Όσον αφορά στις εικόνες, αυτή την διαδικασία δεν την ξέρω, αλλά βρε παιδί μου δεν θάταν και δύσκολο να γίνεται (από τον υπολογιστή, εννοώ). Αλλού γίνεται, όπως όλοι ξέρουμε.

Reaction score
17.429
Μπορώ ακόμα να εισάγω εικόνα από url αλλά ΟΧΙ από τον υπολογιστή μου.

Μια πικρη ιστορια...:114:

Κυριε Μελα,να ειστε καλα οπου κι αν βρισκεστε!:107:

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί δεν μπορώ να επεξεργαστώ τα μηνύματά μο

Μια πικρη ιστορια...:114:

Mια πικρη ιστορια αλλα οταν ανοιξα αντιστοιχο θεμα κανεις δεν μιλησε...:121:

Μεινετε με την πικριλα τωρα....:142:

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί δεν μπορώ να επεξεργαστώ τα μηνύματά μο

Αυτό ενοείς;

Reaction score
1.213

Nαι.Θα μου πεις..ε οχι και κανεις ..Ναι 2,3 ατομα..

Ασε το αλλο με τις γραμματοσειρες και τα χρωματα...:141:

Οσο το σκεφτομαι .....

Reaction score
3.085
Απάντηση: Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί δεν μπορώ να επεξεργαστώ τα μηνύματά μου;

Μελέτη, δεν ήξερα ότι υπήρχε συζήτηση προτεραία.

Είμαι μαζί σου πάντως.

Υ.Γ.:
Φαντάζομαι πάντως ότι όλα έχουν να κάνουν με το capacity και τις δυνατότητες του σέρβερ. Ειδικά οι εικόνες είναι βαριά και μεγάλα αρχεία, άρα θέλουν και ισχυρό και με μεγάλη αποθηκευτική ικανότητα υπολογιστή.

Reaction score
17.429
Re: Απάντηση: Re: Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί δεν μπορώ να επεξεργαστώ τα μηνύματ

Θα περιμενουμε να βγει ανακοινωση....Τι αλλο μπορουμε να κανουμε?

Σ αυτο το θεμα ειμαι μαζι σου Μελετη...:126:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος