Μπορεί να μπει αποκωδικοποιητής "μέσα" ?

Μηνύματα
70
Reaction score
2
η συγκεκριμένη απορία πιο πολύ "φιλοσοφικά" μου γεννήθηκε παρά σαν πιθανή υλοποίηση..
έχουμε λοιπόν μια lcd 40" samsung, αγορασμένη το 08, με ενσωματωμένο mpeg2..
και για να μην βγει άχρηστη, και αφού η Neotion αποδεικνύεται μάπα, χρειαζόμαστε εξωτερικό αποκωδικοποιητή ή Nova..
η ερώτηση λοιπόν, είναι η εξής..
ο εργοστασιακός "αποκωδικοποιητής" της εταιρείας, είναι μια πλακέτα κομμάτι του υπόλοιπου συνόλου της τηλεόρασης? οπότε don't touch? ή παίζουν και περιπτώσεις, που π.χ. είναι σαν κάποια κάρτα (σε στυλ pc) που προσθέτει το extra χαρακτηριστικό του αποκωδικοποιητή..?

δεν έχω κάνει βίδες ποτέ μου τηλεόραση, οπότε ακόμα και αν είναι εντελώς άκυρη η ερώτηση, handle with care.. :)
 

gstriftos

gilectronikos
Μηνύματα
17.737
Reaction score
4.430
Απάντηση: Μπορεί να μπει αποκωδικοποιητής "μέσα" ?

Όχι δεν μπορεί να μπεί.Δεν είναι μόνο θέμα hardware αλλά και software,τηλεόρασης και τηλεχειριστηρίου.
 

Μηνύματα
14.067
Reaction score
7.100
Απάντηση: Μπορεί να μπει αποκωδικοποιητής "μέσα" ?

και πως οτι εμπαινε,που θα εβρισκες την πλακετα? και πως θα την εβαζες? ακομα και ηλεκτρονικος να εισαι χωρις το αναλυτικο σχεδιο του κυκλωματος θα χανοσουν.Και το βασικοτερο,ποσο θα κοστιζε? Κανε αυτο που καναμε ολοι οσοι εχουμε τηλεοραση mpeg-2,παρε ενα δεκτη και βολεψου και ασε τα κατσαβιδιασματα,ετσι και αλλιως σε 2 χρονακια το πολυ θα αγορασεις μια νεα τηλεοραση και θα πας αυτη στο υπνοδωματιο.
 

Μηνύματα
70
Reaction score
2
Απάντηση: Μπορεί να μπει αποκωδικοποιητής "μέσα" ?

όπως έγραψα και στο αρχικό μήνυμα, πιο πολύ θεωρητικά που προέκυψε η απορία, παρά σαν πιθανότητα να το κάνω όντως..αλλά είναι σαφές από τις απαντήσεις σας ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται.. :)
ευχαριστώ για την ανταπόκριση..!!
 


Staff online

  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.963
Μηνύματα
3.035.982
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988
Top