Μπορούμε να αντικαταστήσουμε έναν υπότιτλο με έναν άλλο στα blu-ray discs?

Reaction score
3
Αν γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα/τα με το οποίο αν έχουμε πάρει ένα ολόκληρο δικό μας blu-ray δισκάκι και το έχουμε περάσει στο δίσκο με την πλήρη δομή του να μπορούμε μετά να αλλάξουμε π.χ. έναν υπότιτλο που τον ονομάζει π.χ. france(Γαλλικά) με τον ελληνικό(Ίσως .srt) και όπου λέει france subtitle να λέει μετά στο μενού Greek subtitle ελληνικοί υπότιτλοι ώστε όταν επιλέγεις αυτόν να σου δείχνει κανονικά ελληνικούς υπότιτλους κατά τ' άλλα το όλο δισκάκι να παραμένει ως έχει με το μενού του και όλα του.

Το ξέρω ότι αυτό που ζητάω είναι ολίγον τι δύσκολο γιατί στην ουσία αλλάζεις όλη τη δομή του blu-ray disc format αλλά θα ήθελα να μπορώ έστω και με αυτόν τον τρόπο να προσθέσω ελληνικούς υπότιτλους σε κάποια δισκάκια blu-ray που εχω και ΔΕΝ έχουν ελληνικούς υπότιτλους.
Αν είναι δυνατόν και υπάρχει ή μπορεί να φτιαχτεί κάποιος οδηγός στα ελληνικά(Ή αν δεν γινεται στα αγγλικά) με εικόνες για το πως ακριβώς γίνετε το όλο σκηνικό.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους προκαταβολικά.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μόνο αν κάνεις rip το blu-ray και ταυτόχρονα βρεις και τους αντίστοιχους υπότιτλους...

Ποιό εύκολο είναι να το κάνεις αυτό σε mkv αρχεία...

Reaction score
3
Απάντηση: Μπορούμε να αντικαταστήσουμε έναν υπότιτλο με έναν άλλο στα blu-ray discs?

Τα εχω και τα δυο αυτά ποια είναι η όλη διαδικασία?
Δηλαδη εχω την ταινία σε blu-ray disc και εχω βρει και τον αντίστοιχο υπότιτλο σε srt αρχείο.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Μπορούμε να αντικαταστήσουμε έναν υπότιτλο με έναν άλλο στα blu-ray dis

Τα εχω και τα δυο αυτά ποια είναι η όλη διαδικασία?
Δηλαδη εχω την ταινία σε blu-ray disc και εχω βρει και τον αντίστοιχο υπότιτλο σε srt αρχείο.
Έχεις την ταινία στον υπολογιστή σου; Αν ναι τότε βρίσκεις ένα πρόγραμμα που κάνει add υπότιτλους... δεν μπορώ να σου πω πως και τι γιατί δεν είναι σωστό νομίζω...

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπορούμε να αντικαταστήσουμε έναν υπότιτλο με έναν άλλο στα b

Έχεις την ταινία στον υπολογιστή σου; Αν ναι τότε βρίσκεις ένα πρόγραμμα που κάνει add υπότιτλους... δεν μπορώ να σου πω πως και τι γιατί δεν είναι σωστό νομίζω...
Συγγνώμη, αλλά όταν κάποιος έχει αγοράσει μια ταινία σε blu ray και αυτή δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους, δεν νομίζω ότι δεν είναι σωστό να τους περάσει.
Άλλωστε όταν έχεις νόμιμα στην κατοχή σου κάποια ταινία, τότε έχεις δικαίωμα από τον νόμο να έχεις μέχρι ένα αντίγραφο ασφαλείας.
Και στο κάτω-κάτω, γιατί να μην το έχεις και με ελληνικούς υππότιτλους!

Reaction score
0
Σωστα. Πολυ σωστα. Το εαν καποιος σε εξαναγκαζει να παρεις το προιον απο το εξωτερικο για πολλους λογους, το να βρεις υποτιτλους και να τους ενσωματωσεις δεν ειναι παρανομο.

Reaction score
3
Απάντηση: Μπορούμε να αντικαταστήσουμε έναν υπότιτλο με έναν άλλο στα blu-ray discs?

Να επανέρθω λίγο και να πω ότι πολλές φορές μέλη έχουν απορίες για κάποια επεξεργασία που χρειάζονται ή κάποιο tip που μπορεί να τους βοηθήσει σχετικά με κάποιο software ή hardware.
Νομίζω ότι το AVSite και τα μέλη του έχουν πάντα τη καλή διάθεση να βοηθήσουν αλλά και να δώσουν τα φώτα τους σε απορίες μελών και γενικά όποιου μας διαβάζει.
Όταν όμως δεν είναι ξεκάθαρο και σαφές το αν αυτές οι απορίες αναφέρονται σε παράνομο ή νόμιμο υλικό, δεν πρέπει η πιθανότητα της μη νόμιμης κατοχής ενός υλικού να αποτρέπει την επίλυση της απορίας.
Αντίθετα, ότι αφορά σε πραγματικά και ολοφάνερα παράνομο υλικό, αυτό φυσικά και δεν θα απαντάται.
Πιστεύω ότι οι παραπάνω σκέψεις μου βρίσκουν σύμφωνη και τη Δ.Ο. αλλά και τα μέλη.
Ευχαριστώ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis