- Reaction score
- 3
Αν γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα/τα με το οποίο αν έχουμε πάρει ένα ολόκληρο δικό μας blu-ray δισκάκι και το έχουμε περάσει στο δίσκο με την πλήρη δομή του να μπορούμε μετά να αλλάξουμε π.χ. έναν υπότιτλο που τον ονομάζει π.χ. france(Γαλλικά) με τον ελληνικό(Ίσως .srt) και όπου λέει france subtitle να λέει μετά στο μενού Greek subtitle ελληνικοί υπότιτλοι ώστε όταν επιλέγεις αυτόν να σου δείχνει κανονικά ελληνικούς υπότιτλους κατά τ' άλλα το όλο δισκάκι να παραμένει ως έχει με το μενού του και όλα του.
Το ξέρω ότι αυτό που ζητάω είναι ολίγον τι δύσκολο γιατί στην ουσία αλλάζεις όλη τη δομή του blu-ray disc format αλλά θα ήθελα να μπορώ έστω και με αυτόν τον τρόπο να προσθέσω ελληνικούς υπότιτλους σε κάποια δισκάκια blu-ray που εχω και ΔΕΝ έχουν ελληνικούς υπότιτλους.
Αν είναι δυνατόν και υπάρχει ή μπορεί να φτιαχτεί κάποιος οδηγός στα ελληνικά(Ή αν δεν γινεται στα αγγλικά) με εικόνες για το πως ακριβώς γίνετε το όλο σκηνικό.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους προκαταβολικά.
Το ξέρω ότι αυτό που ζητάω είναι ολίγον τι δύσκολο γιατί στην ουσία αλλάζεις όλη τη δομή του blu-ray disc format αλλά θα ήθελα να μπορώ έστω και με αυτόν τον τρόπο να προσθέσω ελληνικούς υπότιτλους σε κάποια δισκάκια blu-ray που εχω και ΔΕΝ έχουν ελληνικούς υπότιτλους.
Αν είναι δυνατόν και υπάρχει ή μπορεί να φτιαχτεί κάποιος οδηγός στα ελληνικά(Ή αν δεν γινεται στα αγγλικά) με εικόνες για το πως ακριβώς γίνετε το όλο σκηνικό.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους προκαταβολικά.