Μπορω να συνδεσω???

Reaction score
1
μπορω να συνδεσω ηχεια...(wharfedale 8.1)στο ενεργο sub μου(digital amplifier BASH)?Η Χρειαζομαι ξεχωριστο ενισχυτη? :?το sub εχει 150wrms

Reaction score
164
Τα subwoofer έχουν ενισχυτή για τον εαυτό τους. Εξαιρούνται κάποια σετ που έχουν ενσωματωμένο τον ενισχυτή για όλα τα ηχεία στο woofer. Τέτοιο έχεις;

Reaction score
7.100
Mano21 ο ενισχυτης του υπογουφερ σου ειναι τρικαναλος αλλα δεν μπορω κα καταλαβω πως στελνει σημα στους δορυφορους (αναφερεσαι στο υπογουφερ της CAMBRIDGE αν δεν κανω λαθος). Μπορεις να περιγραψεις τα βυσματα που βλεπουμε?

Reaction score
1
Καλημερα σας..λοιπον..κατω απο την σταμπα THX ειναι η συνδεση των δορυφορων L+R (RCA)
H Επιχρυση εισοδος ειναι digital(RCA TO minijack) και καταληγει στην καρτα ηχου του PC.
Στα αριστερα, πρασινο και ασπρο ειναι line in και στη μεση ειναι η συνδεση του remote control.
Νομιζω πως καταλαβες....

Reaction score
1
Inside the iCub is an impressive array of electronics: An 8" subwoofer driver (located on the bottom of the unit, firing down); a 150 Watt BASH amplifier that powers the sub; two 75 Watt BASH amplifiers for powering left and right satellite speakers, respectively; and a 20-bit DAC (digital-to-analog converter). The latter means that you can connect any digital audio source with an optical output directly to the iCub; the iCub’s DAC will handle the conversion to an analog signal.

Μολις βρηκα τις παραπανω πληροφοριες σχετικα με ενα sub που εχει τον ιδιο ενισχυτη...προσεξε αυτο...two 75 Watt BASH amplifiers for powering left and right satellite speakers, respectively,,,οποτε μαλλον ετσι στελνει σημα...χρησιμοποιωντας 2 ακομα 75ρηδες bash.....TI ΛΕΣ?

Reaction score
5
Αν τα βύσματα είναι όπως τα περιγράφεις τότε το καλώδιο στα ηχεία πρέπει να ενώνεται με βύσματα rca στο sub.
Οι είσοδοι line in είναι για σύνδεση με τις αναλογικές συνδέσεις από το player. Δεν χρειάζονται αν το συνδέσεις στην ψηφιακή είσοδο.
Είναι λίγο ανορθόδοξη οι επιλογή τον βυσμάτων αλλά είναι για πρακτικούς λόγους αφού λογικά το sub είναι για χρήση μόνο με συγκεκριμένα ηχεία δορυφόρους.

Reaction score
1
κοιταξτε λιγο στο τοπικ για τα 250d...που εχω λιγο παραπανω.....ο subcode εχει τα ιδια ηχεια με μενα...κρατησε το sub και εβαλε στη θεση των δορυφορων τα wharfedale 8.1....ρωτηστε τον!

Reaction score
1
γιατι δε μπορω χωρις μετατροπη??? το καλωδιο απο τη μια ακρη ειναι γυμνο και μπαινει στους δορυφορους και απο την αλλη ακρη rca και μπαινει στο sub...στις υποδοχες left+right...γιατι να μη μπορω???

Reaction score
7.100
Εχεις δει πολλες φορες τατοια συνδεση ενισχυτη-ηχειων? Ολα φτιαχνονται με ενα κολλητηρι αλλα δε νομιζω οτι θα ηταν επιτυχημενη μια τετοια συνδεση.Στη θεση σου θα εβαζα στο υπογουφερ κανονικες μπορνες για ηχεια ωστε να εχω και τη δυνατοτητα να χρησιμοποιησω και σχετικα χοντρο καλωδιο για τη συνδεση.Αλλωστε η πλατη στο υπογουφερ ειναι βιδωτη κατι που θα σε διευκολυνει πολυ.

Reaction score
1
TANTO -----ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ???να παμε απο την αρχη???Εχεις δει πολλες φορες τατοια συνδεση ενισχυτη-ηχειων ---βασικα τι εννοεις?αν δε σου εδωσα να καταλαβεις ζητω χιλια συγνωμη...αλλα δεν ειναι απλο που θελω να κανω?να βαλω στη θεση των δορυφορων αλλα παθητικα ηχεια?τι ανορθοδοξο εχει η συνδεση?για δωσε μου να καταλαβω....ενταξει αρχαριος ειμαι και εχω μπερδευτει.Αν μπορεις να με βοηθησεις σε παρακαλω πες μου τα βηματα που πρεπει να κανω....

Reaction score
164
Τα ηχεία αυτά είναι φτιαγμένα για να παίζουν σε σετ. Δεν πιστεύω ότι μπορείς να κάνεις τίποτε καλύτερο προσθέτοντας άλλα ηχεία.
Γιατί έχεις κολλήσει με τον ενισχυτή αυτών των ηχείων; Αν το θέμα είναι καθαρά οικονομικό, σκέψου ότι με τις πατέντες μάλλον θα ξοδέψεις τα χρήματά σου άδικά.

Reaction score
1
ΟΚ.ΑΚΟΥΣΤΕ....ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ! ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΠΑΛΙΟ TECHNICS SU610...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΙΣΧΥ...ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ...ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΩ ΜΕ 2 ΗΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ SUB?AYTO EINAI ΕΦΙΚΤΟ?ΤΟ ΙΔΙΟ SUB ΤΩΝ CAMBRIDGE...
ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ?(ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΔΕΕΜΕΝΑ ΣΤΟ PC...)

Reaction score
7.100
Mαλλον παρεξηγησες,αναφερθηκα σε συνδεση ηχειων με rca στη μια ακρη και μπανανες ή εστω γυμνο καλωδιο στην αλλη.Καλωδια rca-rca εχω δει αλλα μονο σε τετοια συστηματακια.

Reaction score
1
ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ RCA TO RCA????????RCA ΣΕ ΓΥΜΝΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΜΟΥ!ΤΟ RCA STO SUB ΤΟ ΓΥΜΝΟ ΣΤΟ ΗΧΕΙΟ!

Reaction score
7.100
Αφου εχεις τετεοιο καλωδιο δεν εχεις προβλημα.Ειχα την εντυπωση οτι οι δορυφοροι συνδεονται με το υπογουφερ με rca-rca καλωδιο επηρεασμενος απο αναλογα συστηματακια.

Reaction score
1
ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΜΑΙ!ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ...

Reaction score
7
MANOS21 said:
ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΜΑΙ!ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ...
Απάντησα στο πρώτο σου topic

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.964
Members
38.525
Νεότερο μέλος
opanamas