ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 729
Θελω ενα forum που να με σεβονται και να τους σεβομαι
Θελω ενα forum που να αυξανεται και να πληθυνεται καθημερινα
Θελω ενα forum που να μπορω να βρω απαντηση σε καθε προβλημα που αφορα τον ηχο και την εικονα
Θελω ενα forum που να μπορω να εκφραστω ελευθερα
Θελω ενα forum που να μην μου απαγορευουν να γραφω αλλου
Θελω ενα forum που οι θεσεις του Γενικου και του Αν.Γενικου να ειναι διακοσμητικες
Θελω ενα forum που να μην σβηνουν τα μηνυματα μου
Θελω ενα forum που να μπορω να αστειευομαι στον αλλον και να μην υπαρχει παρεξηγηση
Θελω ενα forum που οι εναλλαγες στις θεματικες του ενοτητες ειναι συχνοτατες
Θελω ενα forum που δεν ειναι χωρισμενο σε κλικες
Θελω ενα forum που το καλο ειναι καλο και το κακο , κακο.
Θελω ενα forum που να μου προσφερει γνωσεις και εγω με την σειρα μου να προσφερω οτι μπορω
Θελω ενα forum που η εννοια "ανοητη ερωτηση" δεν εχει θεση.
Θελω ενα forum που να με αντιμετωπιζουν το ιδιο ειτε ειμαι απο τα Φαρσαλα ειτε απο το Κολωνακι
Θελω ενα forum που να μου δειχνει πρωτο απο ολα ολες τις αναμενομενες συσκευες Ηχου και Εικονας
Θελω ενα forum που οι ανθρωποι του ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ για να απολαμβανω εγω, το απλο μελος
Θελω ενα forum που εαν υπαρξει ποτε παρεξηγηση αυτη να λυνεται αμεσα απο τα ιδια τα μελη απο τα οποια προηλθε
Θελω αξιοπρεπεια , σεβασμο , χιουμορ , ελευθερια , γνωση , ανιδιοτελεια , σεβασμο , σεβασμο , σεβασμο....
Μπορω να τα εχω ολα?
Θελω ενα forum που να αυξανεται και να πληθυνεται καθημερινα
Θελω ενα forum που να μπορω να βρω απαντηση σε καθε προβλημα που αφορα τον ηχο και την εικονα
Θελω ενα forum που να μπορω να εκφραστω ελευθερα
Θελω ενα forum που να μην μου απαγορευουν να γραφω αλλου
Θελω ενα forum που οι θεσεις του Γενικου και του Αν.Γενικου να ειναι διακοσμητικες
Θελω ενα forum που να μην σβηνουν τα μηνυματα μου
Θελω ενα forum που να μπορω να αστειευομαι στον αλλον και να μην υπαρχει παρεξηγηση
Θελω ενα forum που οι εναλλαγες στις θεματικες του ενοτητες ειναι συχνοτατες
Θελω ενα forum που δεν ειναι χωρισμενο σε κλικες
Θελω ενα forum που το καλο ειναι καλο και το κακο , κακο.
Θελω ενα forum που να μου προσφερει γνωσεις και εγω με την σειρα μου να προσφερω οτι μπορω
Θελω ενα forum που η εννοια "ανοητη ερωτηση" δεν εχει θεση.
Θελω ενα forum που να με αντιμετωπιζουν το ιδιο ειτε ειμαι απο τα Φαρσαλα ειτε απο το Κολωνακι
Θελω ενα forum που να μου δειχνει πρωτο απο ολα ολες τις αναμενομενες συσκευες Ηχου και Εικονας
Θελω ενα forum που οι ανθρωποι του ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ για να απολαμβανω εγω, το απλο μελος
Θελω ενα forum που εαν υπαρξει ποτε παρεξηγηση αυτη να λυνεται αμεσα απο τα ιδια τα μελη απο τα οποια προηλθε
Θελω αξιοπρεπεια , σεβασμο , χιουμορ , ελευθερια , γνωση , ανιδιοτελεια , σεβασμο , σεβασμο , σεβασμο....
Μπορω να τα εχω ολα?