Μπορω να τα εχω ολα?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Θελω ενα forum που να με σεβονται και να τους σεβομαι
Θελω ενα forum που να αυξανεται και να πληθυνεται καθημερινα
Θελω ενα forum που να μπορω να βρω απαντηση σε καθε προβλημα που αφορα τον ηχο και την εικονα
Θελω ενα forum που να μπορω να εκφραστω ελευθερα
Θελω ενα forum που να μην μου απαγορευουν να γραφω αλλου
Θελω ενα forum που οι θεσεις του Γενικου και του Αν.Γενικου να ειναι διακοσμητικες
Θελω ενα forum που να μην σβηνουν τα μηνυματα μου
Θελω ενα forum που να μπορω να αστειευομαι στον αλλον και να μην υπαρχει παρεξηγηση
Θελω ενα forum που οι εναλλαγες στις θεματικες του ενοτητες ειναι συχνοτατες
Θελω ενα forum που δεν ειναι χωρισμενο σε κλικες
Θελω ενα forum που το καλο ειναι καλο και το κακο , κακο.
Θελω ενα forum που να μου προσφερει γνωσεις και εγω με την σειρα μου να προσφερω οτι μπορω
Θελω ενα forum που η εννοια "ανοητη ερωτηση" δεν εχει θεση.
Θελω ενα forum που να με αντιμετωπιζουν το ιδιο ειτε ειμαι απο τα Φαρσαλα ειτε απο το Κολωνακι
Θελω ενα forum που να μου δειχνει πρωτο απο ολα ολες τις αναμενομενες συσκευες Ηχου και Εικονας
Θελω ενα forum που οι ανθρωποι του ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ για να απολαμβανω εγω, το απλο μελος
Θελω ενα forum που εαν υπαρξει ποτε παρεξηγηση αυτη να λυνεται αμεσα απο τα ιδια τα μελη απο τα οποια προηλθε
Θελω αξιοπρεπεια , σεβασμο , χιουμορ , ελευθερια , γνωση , ανιδιοτελεια , σεβασμο , σεβασμο , σεβασμο....

Μπορω να τα εχω ολα? :wink:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Μπορω να τα εχω ολα? :wink:
Ειλικρινά δεν ξέρω!
Θα ρωτήσω τον ιδρυτή όμως να μου πει :wink:

Αυτό για το οποίο είμαι σίγουρος είναι ότι όλοι εμείς απλά μπορούμε να προσπαθήσουμε. Παρόλο που φαίνεσαι πλεονέκτης, πρέπει να ομολογήσω ότι δεν ζητάς παρά τα αυτονόητα για εμένα, τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο. Και το ίδιο θα επιθυμούσα για κάθε μέλος του AVsite...

ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ με λιγότερες απαιτήσεις, εμένα δεν μου κάνει. Όσο ανοιχτή κι αν φαίνεται η πόρτα του AVsite, στην πραγματικότητα είναι πολύ καλά κλειδωμένη για όποιον δεν σκέφτεται έτσι.

ΓΙΩΡΓΟΣ MAC said:
Στο χέρι μας είναι να το "φτιάξουμε"
Όλο το ζουμί είναι εδώ. Αγαπητέ μου Γιώργη, ξέρεις καλύτερα από εμένα, ότι είναι ακόμα πιο δύσκολο να το διατηρήσουμε....

- Τα πολλά λόγια φίλοι μου, είναι φτώχια:
...Let's Do It!

Reaction score
49
Πέρα από την πλάκα.........

Αισθάνεσαι ότι κάτι από την προηγούμενη λίστα ΔΕΝ σε καλύπτει Αντρέα?

Σεβασμός?.....Σαφέστατα και υπάρχει από όλους και προς όλους!!!

Αυξανόμαστε?.....Εσύ τι λες? Ένα Forum 9 μηνών είμαστε. Και παρ' όλα αυτά η κίνηση είναι όλο και πιο αυξημένη........

Απαντήσεις?.....Εδώ μέσα αμφιβάλλω αν υπάρχει ένα 5% των ερωτήσεων αναπάντητες. Σχεδόν όλες λοιπόν δέχονται απάντηση και συνήθως τεκμηριωμένη

Ελευθερία λόγου?.....Απλή η απάντηση. Έχει κλειδωθεί κάποιος διάλογος εδώ μέσα? Ένας αν θυμάμαι, όχι για να μην γίνει κουβέντα αλλά γιατί δεν μας αφορούσε άμεσα........

Απαγόρευση να γράφουμε αλλού?.....Θυμάμαι την κουβέντα που κάναμε στην αρχή του AVsite. "Αντρέα θέλω να γράφω και "αλλού"" Και η απάντησή σου ήταν σαφής και ξεκάθαρη "γράφε όπου θες"

Γενικός?Αν Γενικός?.....Πέρα από το γεγονός ότι απλά γράφουν εδώ μέσα, πιστεύεις ότι χρειάστηκε ποτέ να παρέμβουν?

Σβήσιμο μηνυμάτων?.....ΔΕΝ έγινε ποτέ!! Γιατί να γίνει αύριο? Ή απλά στο μέλλον?

Αστεία χωρίς παρεξήγηση?.....Ρώτα εμένα, τον Ανδρεάδη, τον Σπύρο ή τον Τσαρουχά ή τον Αρβανιτάκη ή ακόμα και τον εαυτό σου και θα καταλάβεις σΚαφάτε!!! :wink:

Κλίκες?.....Καμία απολύτως. Όλοι είναι ίσοι εδώ μέσα. Και γιαυτό και όλοι δέχονται απαντήσεις σε ό,τι κι αν ρωτήσουν.......

Το καλό-καλό & το κακό-κακό?.....Δες τις παρουσιάσεις που έχουν γίνει. Από την άλλη σε καμία περίπτωση δεν έχω δει αρνητικό ή θετικό κλίμα για κάποιο μηχάνημα. Ο καθένας λέει την γνώμη του και τις εμπειρίες του....

Αλληλοπροσφορά γνώσεων?.....Έχω ήδη πει πιο πάνω! Αχ και να διάβαζες και τα πμ μας!!

"Ανόητη ερώτηση"?.....Όλοι μας έχουμε κάνει τέτοιες ερωτήσεις. Στην κατηγορία των βιντ/λέων άλλωστε υπάρχει τέτοια sticky ενότητα......

Τελικά είσαι από τα Φάρσαλα ή από το Κολωνάκι? :lol:

Reaction score
51
Συγνώμη αν και καινούργιος στο site σχετικά :!:
Αλλά γιά μένα είναι ότι καλύτερο στον χώρο που έχω βρεί τα τελευταία χρόνια!
Εύχομαι να συνεχίσετε έτσι, και να παραμείνετε αυτό που όλοι μας έχουμε βρεί στον χώρο αυτό!
αξιοπρεπεια , σεβασμο , χιουμορ , ελευθερια , γνωση , ανιδιοτελεια , σεβασμο
Και νοιώθουμε πάντα παιδιά ακόμη!
Πράγματι το forum αυτό είναι [fade]aca[/fade]ταμάχητο!!! :wink:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Πράγματι το forum αυτό είναι acaταμάχητο!!! Wink

Δεν ξεχνω ποτε καποιους ανθρωπους που μου σταθηκαν με οποια μορφη, αρα και θεωρω τον προεδρο αλλα και το club φιλικα προσκειμενους προς το AVSite.Και ελπιζω να παραμεινει ετσι... :wink:

Παρακαλω συνεχιστε...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.132
Επειδή είσαι από αυτούς που εκτιμούν και τις απαντήσεις που δεν τους βολεύει, θα είμαι ευθύς μαζί σου.

Όχι, δεν μπορείς να τα έχεις όλα -κι ευτυχώς δηλαδή.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Επειδη εγραψες το πρωτο σου μηνυμα στο AVSite , εκ των πραγματων δεν θα με πειραζε οποιο και εαν ηταν το περιεχομενο του...κι ευτυχως δηλαδη :wink:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που τελικά ο κος Κόγιας βρήκε το θάρρος να γράψει το πρώτο του μήνυμα ύστερα από τόσο καιρό. Καλώς ήρθατε λοιπόν.
- Παρόλο που είναι το πρώτο σας μήνυμα, θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω, φυσικά καλοπροαίρετα.

Ο λόγος είναι προφανέστατος.
Η απάντησή σας πηγάζει από την μεγάλη εμπειρία σας. Η προσωπική σας εμπειρία όμως δεν συμπεριλαμβάνει τούτον εδώ τον δικτυακό τόπο. Μόνο για τα υπάρχοντα σε εσάς δεδομένα συνεπώς, σκέφτεστε ορθά.

Τώρα όσον αφορά το 2ο σκέλος της απάντησής σας (το ευτυχώς), για να είμαι ειλικρινής δεν το πολυκατάλαβα. Αν αναφέρεται σε εσάς τον ίδιο, προδίδει μαζοχιστικές τάσεις, ενώ αν αναφέρεται στον Ανδρέα και τους υπόλοιπους εδώ μέσα, ίσως υπονοεί ότι τζάμπα προσπαθούμε για κάτι που δεν θα γίνει ποτέ, οπότε και πάλι δεν καταλαβαίνω αφού μάλλον ο στόχος 99% επετεύχθει, τουλάχιστον για όποιον έχει μάτια και βλέπει.

- Επειδή προσωπικά σας εκτιμώ ιδιαιτέρως, σας καλωσορίζω στο AVSite και πραγματικά εύχομαι να σας βλέπουμε εδώ συχνότερα. Εμείς όλοι θεωρούμε ότι αξίζει να προσπαθούμε για να έχουμε και να διατηρούμε αυτά που αναζητώνται παραπάνω. Αν το πιστέψετε κι εσείς, τότε μάλλον βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Reaction score
3
k.Κόγια,καλώς ήρθατε και σε αυτό το site.
:D Ομως ούτε εγώ κατάλαβα την αρνητική σας σκέψη,απάντηση,και ακόμη περισσότερο το "-κι ευτυχώς δηλαδή."
:?: Εκτός εάν είναι μία σκέψη,ότι δεν μπορούμε να έχουμε κάτι το απόλυτο.

Εάν είναι εύκολο,πρός αποφυγή παρερμηνειών,παρακαλώ,διευκρινήστε. :|

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.132
Οκ Οκ, να ξεκαθαρίσω τι εννοώ.

Θελω ενα forum που να με σεβονται και να τους σεβομαι

Εν πρώτοις, ο σεβασμός είναι μεν κάτι που όλοι θέλουμε. Όμως, τον σεβασμό δεν μπορείς να τον θέλεις, παρά μόνο να τον εμπνεύσεις, αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι αυτή η έμπνευση θα βρει ανταπόκριση. Ο σεβασμός είναι μέγεθος εξ υπολοίπου.

Θελω ενα forum που δεν ειναι χωρισμενο σε κλικες

Θεωρώ πως ο σχηματισμός άτυπης οργάνωσης σε κλίκες είναι προϊόν ζύμωσης ανθρώπων με διαφορετική νοοτροπία, που καταλήγει στην ομαδοποίησή τους. Ως ένα σημείο, αυτό το γεγονός είναι αποτέλεσμα ικανής πληθυσμιακής μάζας, η οποία είναι δείγμα ωρίμανσης, τουλάχιστον όσον αφορά την παρουσία μιας διαδικτυακής κοινότητας. Οι κλίκες, οι κατά κυριολεξίαν κλίκες δεν είναι κάτι κακό, ασχέτως εάν αυτό είναι κάτι που τους προσδίδουμε στην καθομιλουμένη, είτε επειδή έτσι μας έχουν μάθει, είτε επειδή η παρουσία τους δεν μας βολεύει.

Θελω αξιοπρεπεια , σεβασμο , χιουμορ , ελευθερια , γνωση , ανιδιοτελεια , σεβασμο , σεβασμο , σεβασμο....
Πολλά μαζεμένα ρε Αντρέα…

Τελικά, δεν μπορείς να τα θέλεις, απλά διότι η ανθρώπινη συμπεριφορά είναι απρόβλεπτη, είτε μιλάμε για μεμονωμένα άτομα είτε για τη συνισταμένη μιας κλίκας. Μπορείς όμως να τα προσδοκάς. Η δημιουργία πλαισίου που επιτρέπει την εκ του ασφαλούς πρόβλεψη της συμπεριφοράς αίρει την ελευθερία και την αξιοπρέπεια, και μετατρέπει το σεβασμό σε φόβο. Και τέτοιου είδους πλαίσιο μόνον ευτύχημα δεν είναι.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα, ε, δεν μπορώ να μη συμφωνήσω…
Code:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Επειδή είσαι από αυτούς που εκτιμούν και τις απαντήσεις που δεν τους βολεύει, θα είμαι ευθύς μαζί σου.

Όχι, δεν μπορείς να τα έχεις όλα -κι ευτυχώς δηλαδή.
Κώστα καλωσήρθες στο avsite.

Μιας και έχω συνεργαστεί με τον κ. Κόγια και παλιότερα και μιας και παρακολουθούσα τα γραφόμενά του για αρκετό καιρό, πιστεύω ότι εννοεί το αυτονόητο.

Δεν μπορείς να τα έχεις όλα με την έννοια ότι καθημερινά πρέπει να προσπαθείς για το καλύτερο. Καθημερινά πρέπει να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και κυρίως την καλύτερή σου διάθεση ώστε ο στόχος να "τα έχεις όλα" να γίνεται καθημερινά και πιο υψηλός.

Το ευτυχώς που γράφει νομίζω είναι μία προτροπή προς όλα να μέλη αλλά και τους Συντονιστές να μην εφησυχάζουν... Νομίζω ότι όχι μόνο σε διάφορα φόρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και στην ζωή την ίδια (στη δουλειά μας, στις προσωπικές μας σχέσεις...) έχουμε δει όλοι πως μια κατάσταση με πολύ καλές προοπτικές ή μια πολύ δημιουργική σχέση μπορεί να μετατραπεί με λίγα λάθη σε εφιάλτη και δρόμο χωρίς γυρισμό. Ας μην εφησυχάζουμε λοιπόν.

Αν αυτό λοιπόν είναι το μήνυμα -όπως πιστεύω- που ήθελε να περάσει ο κ. Κόγιας, συμφωνώ απόλυτα μαζί του.

Αν κάτι έχω παραννοήσει παρακαλώ διορθώστε με...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Τελικά γράφαμε την ίδια ώρα με τον Κώστα...

Και από φαίνεται συμφωνούμε... ας μείνει λοιπόν και το δικό μου μήνυμα για να φανεί αυτό...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Τελικά, δεν μπορείς να τα θέλεις, απλά διότι η ανθρώπινη συμπεριφορά είναι απρόβλεπτη, είτε μιλάμε για μεμονωμένα άτομα είτε για τη συνισταμένη μιας κλίκας. Μπορείς όμως να τα προσδοκάς. Η δημιουργία πλαισίου που επιτρέπει την εκ του ασφαλούς πρόβλεψη της συμπεριφοράς αίρει την ελευθερία και την αξιοπρέπεια, και μετατρέπει το σεβασμό σε φόβο. Και τέτοιου είδους πλαίσιο μόνον ευτύχημα δεν είναι.
Επί της ουσίας λοιπόν συμφωνώ απόλυτα ότι αν δημιουργήσεις ένα πλαίσιο φόβου μόνο και μόνο για να αποφύγεις κάποιες μεμωνομένες συμπεριφορές τότε θα πετύχεις το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα.

Το πιο βασικό είναι να δημιουργήσεις ένα πλαίσιο στο οποίο θα κυριαρχεί η λέξη "καλοπροαίρετα"...

Μέσα σε ένα τέτοιο πλαίσιο ακόμα και οι κλίκες με πολύ ιδιοτελή κίνητρα δεν μπορούν να λειτουργήσουν... δεν θα έχει αξία κάθε λόγος και κάθε φράση "κακοπροαίρετη"... Και τελικά τέτοιες συμπεριφορές απλά δεν μπορούν να αναπτυχθούν... κανείς δεν θέλει να είναι ο "τρελός του χωριού"...

Αυτή τη λογική προσπαθούμε νομίζω όλα τα μέλη να διατηρήσουμε στο avsite. Όποιος παρακολουθεί στενά το φόρουμ αυτό θα έχει δει πάρα πολλές διαφωνίες σε πολλά θέματα... καμία όμως δεν ξέφυγε από τα όρια του αλληλοσεβασμού και της απλής αντιπαράθεσης απόψεων. Και αυτό έγινε τόσο καιρό όχι γιατί υπήρχε κάποιο συναίσθημα φόβου που πλανιώταν στην ατμόσφαιρα αλλά γιατί απλά όλοι βλέπουν όλους -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- καλοπροαίρετα. Ή έστω έτσι νιώθουν ότι πρέπει να τους βλέπουν... Όλα τελικά είναι θέμα της ατμόσφαιρας που επικρατεί σε ένα χώρο... είτε αυτός είναι ένα φόρουμ απρόσωπων και άγνωστων μεταξύ τους μελών ή ένας εργασιακός χώρος είτε μια παρέα φίλων...

Μην μου πείτε ότι δεν το έχουμε ζήσει καθημερινά και στην ζωή μας αυτό; Νομίζω όλοι μπορούμε να πούμε πάρα πολλά παραδείγματα...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Όσο ανοιχτή κι αν φαίνεται η πόρτα του AVsite, στην πραγματικότητα είναι πολύ καλά κλειδωμένη για όποιον δεν σκέφτεται έτσι.

Αυτή τη λογική προσπαθούμε νομίζω όλα τα μέλη να διατηρήσουμε στο avsite. Όποιος παρακολουθεί στενά το φόρουμ αυτό θα έχει δει πάρα πολλές διαφωνίες σε πολλά θέματα... καμία όμως δεν ξέφυγε από τα όρια του αλληλοσεβασμού και της απλής αντιπαράθεσης απόψεων. Και αυτό έγινε τόσο καιρό όχι γιατί υπήρχε κάποιο συναίσθημα φόβου που πλανιώταν στην ατμόσφαιρα αλλά γιατί απλά όλοι βλέπουν όλους -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- καλοπροαίρετα. Ή έστω έτσι νιώθουν ότι πρέπει να τους βλέπουν... Όλα τελικά είναι θέμα της ατμόσφαιρας που επικρατεί σε ένα χώρο... είτε αυτός είναι ένα φόρουμ απρόσωπων και άγνωστων μεταξύ τους μελών ή ένας εργασιακός χώρος είτε μια παρέα φίλων...

Δεν εχω να προσθεσω σχεδον τιποτα στα λογια του Νικου και του Χρηστου.
Μια ματια προς τα πισω στα μηνυματα αυτου του θεματος-η οποιου θεματος αυτου του φορουμ- θα αποδειξει το αυτονοητο.

Η ομαδικη συμπεριφορα και ο αλλησεβασμος δεν ειναι απαραιτητα εννοιες εξαρτωμενες απο κανονες και πλαισια.

Απο το περιβαλλον ομως?

Και επιτελους εαν ο απεναντι μου ξεκινα πρωτος να μου συμπεριφερεται με ευγενεια και σεβασμο γιατι εγω να πρεπει να τον αμφισβητησω?
Θα το κανω μονο εαν ειμαι εκ φυσεως πονηρος και υστεροβουλος.
Σε αυτη την περιπτωση ο Νικος εχει δωσει ηδη την απαντηση για τις "κλειδωμενες πορτες"... :wink:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.132
Παιδιά, ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και καλώς σας βρήκα.

Αντρέα, αφού τα μηνύματα όλων των θεμάτων αυτού του φόρουμ αποδεικνύουν το αυτονόητο, προς τι το παρόν θέμα;

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.014
Members
38.522
Νεότερο μέλος
seos