Μποϋκοταζ στο HD+ από τους Dreamboxers!

Reaction score
0
Στην Γερμανία πολλά από τα μεγαλύτερα φορα Sat/dreambox ξεκίνησαν μποϋκοταζ στην νέα πλατφόρμα hd+ . Ο λόγος είναι η χρήση αποκλειστικού δέκτη και η τεχνολογία ci+ που φέρνει τα DRM στους δορυφορικούς δέκτες. Περισσότερα εδώ http://www.hdtvtotal.com/module-pagesetter-viewpub-tid-1-pid-1345.html
Μήπως σας μπήκαν τίποτα ιδέες ;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Μποϋκοταζ στο HD+ από τους Dreamboxers!

Δηλ σαν τι ειδους μποϋκοταζ; Δεν θα...πληρωνουν συνδρομη;:135:

Reaction score
4.909

Θα δώσουν σύνθημα να μην αγοράσει κανείς CI+
Παντως οι γερμανοί με την έντονη και συντονισμένη αντίδρασή τους και ακριβώς με την μηδενική υποστήριξη και αγορά απο τον κόσμο ήδη έχουν καταφέρει να ....θάψουν την πλατφόρμα entavio που ήθελε να τους βαλει να πληρώνουν...γι αυτά που έβλεπαν δωρεάν (θέλω να πω...δεν είναι έλληνες να κοιτάζει ο καθένας την πάρτη του και ειναι πιθανόν αν περάσουν γραμμή να μην πάρει κανείς CI+ αυτό να ακολουθηθεί απο πάρα πολλούς, έστω κι αν το κόστος αγοράς του είναι πολύ μικρό!)

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Μποϋκοταζ στο HD+ από τους Dreamboxers!

(θέλω να πω...δεν είναι έλληνες να κοιτάζει ο καθένας την πάρτη του
Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουμε τελικά...

Reaction score
4.237
Η κανουμε τουμπεκι γιατι πληρωνουμε συνδρομη ΜΟΝΟ 25 ευρω αντι για 58.50! φυσικα αναφερωμε στα μελοι της ΕΣΥΕΑ:141:

Reaction score
0

Bigmac αυτό δεν το γνώριζα! Ίσως να είναι και ένας από τους λόγους που κανείς τους σε τηλεόραση και ραδιόφωνο δεν μιλάει για αυτό το θέμα , έχουν βέβαια και άλλες άκρες, αυτό είναι για τους φτωχούς δημοσιογράφους , οι μεγαλοί ποιος ξέρει τι λαμβάνουν. Εγώ πάντως από τον Ιούνιο έκοψα και Νοβα και φορθνετ μαζί και όταν με ρωτήσαν τους είπα ότι ο λόγος είναι 1ον η σχέση τιμής /υπηρεσιων (hd κανάλια κ.α.) και 2ον οι έλεγχοι στους συνδρομητές για σερβιτόρους χωρίς δικαστική εντολή.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll