Μπραβο κατασκευη!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Αποψε φευγοντας απο την εργασια μου και καθως εψαχνα τα κλειδια για να κλειδωσω το k750i μου εφυγε απο τα χερια.
Εσκασε 5 σκαλια πιο κατω στην μαρμαρινη σκαλα , και στην συνεχεια κατεβηκε ολα τα υπολοιπα σκαλοπατια εως κατω.
Οταν ειδα να εχουν φυγει 2-3 κομματια καταλαβαινετε πως ενοιωσα αφου θα ηταν το δευτερο κινητο(μετα το Ρ900)μεσα σε λιγους μηνες που θα πηγαινε απο...πεσιμο.
Μαζεψα την μπαταρια και το καπακι της τα εβαλα στην θεση τους και το τηλεφωνο λειτουργουσε κανονικα.
Εψαξα για γδαρσιματα , σπασιματα κλπ ...αλλα τιποτα!

Εαν δεν ειναι αυτο crash test τοτε ποιο ειναι? :wink:

Reaction score
0
Ανδρεα sorry για το θαρρος αλλα φανταζομαι τα γνωστα πειραχτηρια του site θα αρχισουν νεα σειρα ανεκδοτων αντιστοιχη της παλιας αγγελιας....
Ζητειται παππους με παρκινσον για τριψιμο παρμεζανας στα μακαρονια

Παντως μια φορα "αθελητα" ειχε μια προσκρουση με τοιχο το k700i μου και δεν επαθε τιποτα :)

V

VIDEOMIX

Guest
Θα έπρεπε να έχεις πάρει ήδη την θήκη της βόντα,οπου καλύπτει μέχρι και τις γωνίες. Οταν την βάλεις, μετά θα το πετάς και απο μόνος σου, έτσι για πλάκα.

Reaction score
5
Όχι σαν το nokia 6230! που μου έπεσε από το 1 μέτρο και μάλιστα μέσα στην θήκη και τα έπαιξε η οθόνη! Ευτυχώς καλυπτόταν από την εγγύηση και την αντικατέστησαν δίχως να ασχοληθούν για το πώς και το γιατί :!:

Reaction score
51
Αγγελία: "Ο σύλλογος κουλών Ελλάδας, ζητά υπάλληλο με χρόνια πάθηση χεριών (πάρκινσον) για την "εξυπηρέτηση" των αναγκών των μελών μας"

Την διάβασα εχτές σε μεγάλη Αθηναϊκή εφημερίδα.......
σΚαφάτε μάλλον σε ενδιαφέρει!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.239
Members
38.541
Νεότερο μέλος
v.angelos