Μ20 καλυτερος απο τον Sim2?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Στην εκθεση του Bristol παρουσιαστηκε για πρωτη φορα ο Μ20, ενας 720ρ βιντεοπροβολεας απο την Projectiondesign
Tα χαρακτηριστικα του:
BrilliantColor processing
6-segment (RGBCMY), 7x colour wheel
Faroudja video procsessing
Lens shift
HD Ready
http://www.projectiondesign.com/Default.asp?CatID=1586

Καλα ολα μεχρι εδω και μονο απο τα χαρακτηριστικα θα ηθελα και πολυ να τον δω.
Ομως ζουμε σε εποχες 1080ρ
Και το παραξενο ερχεται απο το αγγλικο φορουμ οπου καποιος αναγνωστης θεωρει πως επαιζε πολυ καλυτερα απο τον γνωστο μας, εξαιρετο Sim2 HT3000

Για δειτε
http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=481669

Βεβαια απο τον τροπο που γραφει ο φιλος μας δεν κερδιζει πιθανοτατα το βραβειο γνωσεων στους βιντεοπροβολεις αλλα και παλι...:sad:

Reaction score
0
Καμια ιδεα περι τιμής?? Θα ειναι στα πλαισιοα 720p.. ή θα κοστιζει και οσο ο Sim?
Ωχ.. μολις το ειδα.... .3500λιρες?????????? Τοσα λεφτα και να εισαι και τεχνολογικα πισω με 720p? Και δεν παιρνω τον 81 μ'αυτα τα λεφτα...:smoking:

Reaction score
164
Και αν έχει καλύτερη εικόνα από τον Optoma;
Μας ενδιαφέρει τελικά ο προβολέας μας να είναι 1080p Gti 4X4 Turbo Injection ή να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα;
Φυσικά δεν ξέρω για τον συγκεκριμένο, αλλά δεν θα θεωρούσα απίθανο να συμβαίνει ένας προβολέας χαμηλότερης ανάλυσης να αποδίδει καλύτερα. Αυτό τουλάχιστον μου λέει η μικρή πείρα μου από την ενασχόλιση με ψηφιακές μηχανές.

Reaction score
0
Και αν έχει καλύτερη εικόνα από τον Optoma;
Μας ενδιαφέρει τελικά ο προβολέας μας να είναι 1080p Gti 4X4 Turbo Injection ή να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα;
Φυσικά δεν ξέρω για τον συγκεκριμένο, αλλά δεν θα θεωρούσα απίθανο να συμβαίνει ένας προβολέας χαμηλότερης ανάλυσης να αποδίδει καλύτερα. Αυτό τουλάχιστον μου λέει η μικρή πείρα μου από την ενασχόλιση με ψηφιακές μηχανές.
Nαι η αληθεια ειναι οτι στις ψηφιακες μηχανες ο φακος παιζει τρομακτικα μεγαλο ρολο, ομως οταν μιλαμε για μικρα μεγεθη φωτογραφιας, μεχρι πχ Α4. Πιστευω το ιδιο και για μια πχ τηλεοραση 32" ή και παραπανω, οτι το TrueHD ειναι μαλλον αδιαφορο.
Ομως στις 120".. (οπως και στο Α0 και πανω στις φωτογραφικες) μια καλη εγγραφη 1080 λογικα και θεωρητικα θα βρισκεται μπροστα απο μια αντιστοιχης ποιοτητας εγγραφη 720 αν συγκριναμε, θεωρητικα παντα, προβολεις με τον ιδιο φακο, στην ιδια αποσταση, ιδια οθονη κλπ..

Αnyway.. τελικος κριτης ειναι προφανως τα ματια, και μαλιστα οχι του καθε Jazz monkey, αλλα τα δικα μας, αυτα που στην τελικη δινουν τα λεφτα :happy_4:

Απλα η ενσταση μου ειναι σχετικα με την χρησιμοποιηση μια θεωρητικα κατωτερης τεχνολογιας σε ενα ακριβο μηχανημα.. Ειναι η ιδια ενσταση που θα ειχα πχ αν εβγαινε μια Ferrari με 250 αλογα και κοστιζε οσο μια Lamborghini με 650..:prof:

Reaction score
164
Και αν η Ferrari με τα 250 άλογα ήταν τόσο ελαφριά και τόσο καλοστημένη που έριχνε "στ' αυτιά" στα 650 άλογα της Lambo;
Μήπως κάτι τέτοιο ισχύει και εδώ;

Reaction score
0
Aφήνω εσάς λοιπόν να το διαπιστώσετε! Εγω βγαινω ΠΟΛΥΥΥΥΥ εκτος budget.. :happy_4::happy_4::happy_4:

Reaction score
164
Α, και εγώ σας αφήνω. Το budget μου φτάνει μέχρι Ibiza 1.1, μεταχειρισμένο, Οι Ferrari είναι απλά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.677
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts