- Reaction score
- 5
Είπαμε Αντώνη...από τα μέσα της δεκαετίας του '90 και μετά τα σκ @ τεψαν...το παραδέχεται και το management της εταιρείας, δεν το λέω εγώ...
Με αυτά αγοράζω 2 οικοπεδάκια πρώτη μούρη στη Φολέγανδρο....και άσε τους άλλους να αγοράζουν Mercedes....Πχ λέω τώρα ... με 45000ε, Μercedes δεν παίρνεις κάτι (ιδιαίτερο), με τα ίδια χρήματα όμως
αγοράζεις ένα Mitsubishi EVO , οικογενειακότατο, και σε μεταφέρει στο προορισμό σου
με περισσότερη ασφάλεια. Βέβαια του λείπει η πολυτέλεια.....
RDoherty said:Ή εξοπλίζεις το σύστημά σου με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑ καλώδια.
Για να μείνουμε σε αυτήν την εικόνα...παρακαλώ.RDoherty said:Έτσι θα γίνεις και πλούσιος και ένδοξος (καλλιτέχνης).
8)Μαλλον έπεσες στην περίπτωση φίλε μου.xfader said:Το 2004 έφερα το νέο SLK200 από τη Γερμανία (καινούργιο κι αυτό) γιατί η εδώ αντιπροσωπεία μου έδινε χρόνο παράδοσης 10 μήνες! Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν όλα άψογα. Μέχρι που άρχισε κι αυτό τα δικά του. Αλλαγή του κλιματιστικού στα 15000 χλμ, αισθητήρας αυτόματου φωτισμού, διακόπτης φώτων κλπ. Μικροπροβλήματα τα περισσότερα, αλλά πολλά στον αριθμό ώστε να γίνονται εκνευριστικά. Ευτυχώς η εγγύηση είναι πια δύο χρόνια. Κάτι είναι κι αυτό!
Αγαπητέ Κωστή, μακάρι να ήταν μόνο το δικό μου. Έχω φίλο μέσα στο συνεργείο του Λαϊνόπουλου και μεγάλο "μαντρά" στα βόρεια προάστια και μου λένε για τις ζημιές των νέων SLK.ΚΩΣΤΗΣ147 said:Μαλλον έπεσες στην περίπτωση φίλε μου.
Τυχαίνει να γνωρίζω πολύ καλά τα τελευταία slk.
Είναι και αυτά 2004 μοντέλα από τα πρωτα που ήρθαν στην Ελλάδα μέσω της αντιπροσωπίας.
Και τα δύο αμάξια που ξέρω είναι τερατα αξιοπιστίας μεχρι στιγμής.
Το ένα το εχει "θειος" με μαμα αναρτηση και είναι υποδειγματικό και απροβληματιστο.
Το αλλο το εχει πιτσιρικάς "κάφρος" με αναρτηση Carlsson και 18αρες AMG ο οποίος απενεργοποιεί ESP μέσω dyno mode και αλλωνίζει τις πλατείες με τους κόφτες.
Μαλιστα σε μια επίδοξη προσπάθεια καβάλησε ένα πεζόδρόμιο και από το "κραου" έσκασε μόνο το λάστιχο.
Η AMG δεν έπαθε τίποτα .
Ένα καινούριο ελαστικό,μια ευθυγράμμιση και το αμάξι γύρισε στους γνώριμους ρυθμούς του. 8)
Βλέπω Reginald ότι τέτοιου είδους σχόλια δεν κάνεις στην Hiend, μόνο απ'έξω...σε είχα για πιο θαρραλέο...RDoherty said:Σκέψου όμως πώς θα σφυράει ο αέρας ανάμεσα στα καλώδια, με πόσο αρμονικό πλούτο, με τι εξαίσιες χροιές, με τι ψηλαφητή εικόνα. Θα βγαίνεις στο χέρσο και θα ακούς ΜΟΥΣΙΚΗ.
Φίλε xfader δεν γνωρίζω τι ακούγεται γενικά σε μαντρες κτλ.xfader said:Αγαπητέ Κωστή, μακάρι να ήταν μόνο το δικό μου. Έχω φίλο μέσα στο συνεργείο του Λαϊνόπουλου και μεγάλο "μαντρά" στα βόρεια προάστια και μου λένε για τις ζημιές των νέων SLK.
Δεν είπα ότι όλες χαλάνε και είναι για πέταμα, ποσοστιαία μιλάω πάντα. Αν το ποσοστό σε τέτοια αυτοκίνητα γίνει διψήφιο τότε πράγματι κάτι δεν πάει καλά.
Πω πω λυσσα με τα καλωδια :shock: :shock: :shock: :shock:RDoherty said:Σκέψου όμως πώς θα σφυράει ο αέρας ανάμεσα στα καλώδια, με πόσο αρμονικό πλούτο, με τι εξαίσιες χροιές, με τι ψηλαφητή εικόνα. Θα βγαίνεις στο χέρσο και θα ακούς ΜΟΥΣΙΚΗ.
Δεν αποκλείεται μάλιστα να βρεθεί κάποιος L@L@KAS να τα θεωρήσει "ηχητικό γλυπτό" και να χρυσοπληρώσει την περίφραξη για να την στήσει στο προαύλιο του μεγάρου Μουσικής. Έτσι θα γίνεις και πλούσιος και ένδοξος (καλλιτέχνης).