Μotorola A1200 πρόβλημα

Reaction score
0
Πρόσφατα αγόρασα το motorola Α1200. Μετά απο ένα μήνα απροβλημάτιστης χρήσης, ξαφνικά σταμάτησε ν' αποκρίνεται η οθόνη αφής... δε καταλαβαίνει τίποτα και ουσιαστικά το τηλέφωνο είναι εντελώς άχρηστο... το πήγα στο Γερμανό απ' όπου το πήρα, και μου είπαν πρέπει να πάει στη motorola. Το χειρότερο, μου είπε οτι έχει κοκκινίσει μια ταμπελίτσα που έχει μέσα από τη θήκη της μπαταρίας που σημαίνει οτι βράχηκε. Εκτός του οτι το κινητό δεν μου έχει πέσει σε νερό, η ταμπελίτσα αυτή είναι κόκκινη από την αρχή γιατι θυμάμαι οτι σκέφτηκα "τι κόκκινη παραλλαγή ειν' αυτή" (δεν είναι όλη κόκκινη). Σημειωτέον ο δείκτης υγρασίας του κινητού είναι άθικτος. Καμιά πρόταση πως να το χειριστώ όταν το πάω στην εταιρεία;

Reaction score
175
Απάντηση: Μotorola A1200 πρόβλημα

Nα σε ρωτησω κατι;
Μηπως πηγες να καθαρισεις τις ακρες της οθονης εκει που πιανει σκονιτσα με π.χ. ενα εισιτηριο μετρο;
Το λεω αυτο γιατι η οθονη σου μαλλον εχει χασει την ''αναρτηση'' της(ασε τους gερμανους να λενε).
Η πολυ υγρασια δεν θα εκανε κακο μονο στην οθονη αφης!

Reaction score
0

Όχι δεν έκανα κάτι τέτοιο... μόνο με πανάκι για τα γυαλιά την έχω καθαρίσει... Γενικά το τηλέφωνο δούλευε άψογα μέχρι που απλά σταμάτησε ν' αποκρίνεται η οθόνη. Όλα τ' άλλα δείχνουν να λειτουργούν... το ξυπνητήρι χτυπάει, δέχομαι κλήσεις κτλ. Βέβαια τώρα που το έκλεισα δεν μπορώ να περάσω το pin για να το ανοίξω. Και τη φοβόμουν τη motorola...

Reaction score
0

Και για να 'μαστε σωστοί και δίκαιοι... το τηλέφωνο το πήγα σε εξουσιοδοτημένο service της motorola (Smartec), όπου το παρέλαβαν και σε 2 μέρες το είχα στα χέρια μου με αλλαγμένη οθόνη, μηδενικό κόστος, και ούτε κιχ. Απλά άψογοι... Μπράβο σας! Μου άρεσε και οτι είχα τη δυνατότητα online tracking της επισκευής...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.454
Members
38.703
Νεότερο μέλος
DAMBO