ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ

Reaction score
4
1)ΤΗΕ ΒIRTH .ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΚΙΝΤΜΑΝ .ΚΑΠΟΤΕ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΚΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΤΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ. 2)LADDER 49 TEΛΙΚΑ ΣΤΟ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑΡΙΑ.

Reaction score
0
Το Ladder 49 το εχω δει. Σιγουρα δεν ειναι και ΤΟ εργο, αλλα αξιζει να το δει καποιος, ιδιαιτερα για οικιακη προβολη ειναι οκ. Εμενα δεν μου πολυαρεσε το οτι ειναι καπως καταθλιπτικο, αλλα νομιζω ειναι σοβαρη παραγωγη και αξιζει να το νοικιασει καποιος να το δει.

Reaction score
1
Μην δείτε το "Αγριος Ωκεανός".Αρκεί να σας πώ οτι είναι απο τους παραγωγούς του "blairwitch project".Εντελώς σαχλαμάρα!!! Μακριά!!!

Reaction score
1
Μην δείτε το Blueberry
http://www.imdb.com/title/tt0276830/

το πιο αποτυχημένο γουέστερν που έχω δεί ποτέ. Νομίζω ότι είναι αδύνατο να γυριστεί χειρότερο γουέστερν στο μέλλον. Οι άνθρωποι ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Από τις πιο χάλια ταινίες που έχω δει ποτέ ...

Reaction score
0
Χρυσόστομος Μ. said:
Μην δείτε το Salo 120 Μέρες στα Σοδομα του Pazolini. ΕΜΕΤΙΚΟ!
Η τέχνη υπάρχει για να ξεπερνάει τα όρια... ;)

Δεν συμφωνώ πολύ με το thread... Δεν είχε και πολύ κίνηση, βλέπω. Εγώ ακόμα και κάτι άσχημο κατά τη γνώμη μου προτείνω να το δουν/ακούσουν/κλπ και μετά να διαμορφώσουν άποψη. Το να προσπαθείς να κρατάς κάποιον μακριά από κάτι, επειδή εσύ νομίζεις ότι έτσι πρέπει, δεν είναι και ό,τι πιο φιλελεύθερο...

Reaction score
49
Χρυσόστομος Μ. said:
Μην δείτε το Salo 120 Μέρες στα Σοδομα του Pazolini. ΕΜΕΤΙΚΟ!
Η τέχνη υπάρχει για να ξεπερνάει τα όρια... ;)

Δεν συμφωνώ πολύ με το thread... Δεν είχε και πολύ κίνηση, βλέπω. Εγώ ακόμα και κάτι άσχημο κατά τη γνώμη μου προτείνω να το δουν/ακούσουν/κλπ και μετά να διαμορφώσουν άποψη. Το να προσπαθείς να κρατάς κάποιον μακριά από κάτι, επειδή εσύ νομίζεις ότι έτσι πρέπει, δεν είναι και ό,τι πιο φιλελεύθερο...
Για χάρη της κουβέντας θα διαφωνήσω..........

Κατ' αντιστοιχίαν τα βραβεία Όσκαρ λοιπόν προσπαθούν να μας επηρεάσουν σε a priori αποδοχή συγκεκριμένων ταινιών!!!
Ή από την άλλη τα "Χρυσά Βατόμουρα" να απορρίψουμε κάποιες άλλες..........

Σε κάποιο άλλο post έχουμε αναφερθεί σε ταινίες που μας άρεσαν......
Δηλ. κι αυτό είναι μη φιλελεύθερο λοιπόν!! :roll: :wink:

Ο καθένας εδώ μέσα προτείνει (κατά την προσωπική του γνώμη & εμπειρία) κάποια πράγματα. Είτε είναι ταινίες (όπως εδώ) είτε ηχεία, είτε προβολείς, είτε απλά ένα CD μουσικής......
Και όλες οι προτάσεις είναι βέβαια προσωπικές εκτιμήσεις που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθούν απόλυτες ή σωστές.
Πόσο μάλλον αν μιλάμε για τέχνη (μουσική ή ταινία) που ιδιαίτερα εκεί υπάρχει αυτό που λέμε γούστο ή απλά πεποίθηση...........

Άρα: διαβάζουμε τι μας λένε όλοι εδώ, βλέπουμε, ακούμε, κρίνουμε και γράφουμε συμπληρωματικά την δική μας άποψη.
Και αυτό ακριβώς είναι δημοκρατία......... :D :D :D :D

Reaction score
0
Να μην δειτε το National Treasure ξερετε αυτο με τον Cage πολυ ντορος για το τιποτα.

Και μια γνωμη για το παραπανω θεμα.Ενα thread πιστευω οτι δεν γραφεται για να εχει ντε και καλα πολυ κινηση και να μετραμε ακροαματικοτητες οι να κανουμε κοντρες μεταξυ μας αλλα για να ενημερωσει,να δωθουν απαντησεις σε ερωτηματα,να ψυχαγωγησει(οπως το συγκεκριμενο) κ.α

Ελπιζω να μην στεναχωρισα κανενα. :) :) :)

Reaction score
4
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑRTECH:ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΤΟ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΧΑΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΕΑΣΗΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΟΙΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ .ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΣΙΓΑ ΜΗ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ AGB.

Reaction score
49
Ήρεμα παιδιά........
Έχουμε όλοι τις απόψεις μας και οπωσδήποτε ο καθένας μας το δικαίωμα να τις εκφράσει.......
Αλλά με χαμηλούς τόνους παρακαλώ..........
Γιατί πάνω από όλα σκεφτόμαστε θετικά!! :roll: :wink:
Σωστά? :wink: :wink: :wink:

Reaction score
0
Μα σίγουρα τη γνώμη μας λένε, μην αρπάζεστε. Αν έδωσα τόνο αυστηρό στο μήνυμά μου, ήταν λάθος μου! :oops: Συμφωνώ με τον κ. Δημητρόπουλο!
Απλά λέω ότι είναι διαφορετικό το "Μην το δεις" από το "Δες το, αλλά να περιμένεις μπλα μπλα μπλα". Και επίσης δεν είπα ότι πρέπει ένα thread σώνει και καλά να έχει πολλά μηνύματα, απλά χρησιμοποίησα το γεγονός ότι έμεινε στην αφάνεια για να στηρίξω την άποψη ότι μπορεί μερικοί μπορεί να μην συμφωνούσαν με τον τίτλο του... :?
Γενικώς, λυπάμαι που προκάλεσα αναστάτωση, δεν ήταν μέσα στις προθέσεις μου. :oops:
Καλημέρα σας!! :)

Reaction score
51
...Άρα: διαβάζουμε τι μας λένε όλοι εδώ, βλέπουμε, ακούμε, κρίνουμε και γράφουμε συμπληρωματικά την δική μας άποψη.
Συμφωνώ και επαυξάνω!
Και επίσης προτείνω.
Μην δείτε το ΣΑΛΟ!
Ούτε σείς ούτε τα παιδιά σας.
Μπορούμε όμως να την στείλουμε να την δεί ο κάτωθι. :p

Είμαι σίγουρος ότι δεν την έχει δεί.
'Η μήπως έπαιζε στα γυρίσματα σαν κομπάρσος?

exile

Videocameras
Reaction score
4.511
Αν και νεος στο forum(τουλαχιστον επι ελληνικου εδαφους),ολες οι γνωμες ειναι σεβαστες και ποτε δεν επιβαλλουμε το ΔΙΚΟ ΜΑΣ στο ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ!!Ο καθενας οτι θελει βλεπει και εκφραζει μια γνωμη ,τωρα αν αρεσει η οχι σε καποιον-α αυτο ειναι αλλο θεμα.Για να μην γινουν και τα Forum οπως τα παλαι καποτε ελληνικα chatrooms 8 χρονια πριν... :twisted:

Reaction score
0
Τα γουστα των ανθρωπων στις ταινιες ειναι πολυ διαφορετικα. Ακομα και στον ιδιο ανθρωπο μεταβαλλονται με τον καιρο. Και με την εκαστοτε διαθεση. Εχει φορες που χρειαζομαστε δραση, να γελασουμε, να δουμε ενα λαβ στορυ κλπ. Σιγουρα υπαρχουν και ταινιες που ειναι τοσο χαλια που σε κανενα δεν θα αρεσουν. Οι περισσοτερες ομως πιστευω οτι βρισκουν τελικα το κοινο τους, μικρο η μεγαλο.
Πχ. εμενα προσωπικα απο τις 10 - 15 ταινιες που αναμιγνυονται στα οσκαρ, 1-2 μου αρεσουν και τις υπολοιπες δεν τις αντεχω με τιποτα. Ομως ταινιες που φτανουν στα οσκαρ , μπορω να πω οτι ειναι σκουπιδια? Δηλαδη τα τελευταια χρονια αν δεν υπηρχαν τα LOTR, τα οσκαρ για μενα θα ηταν χασιμο χρονου. Στον αντιποδα, εχω δει αρκετα εργα που πηραν βατομουρα, και τα βρηκα σχετικα ευχαριστα.
Τελικα, πρεπει να ξερεις και τα γουστα αυτου που σου προτεινει ενα εργο.
Και ενα εργο πρεπει να κρινεται αποκλειστικα στην κατηγορια του. Και να το κρινει καποιος που εχει εμπειρια στη συγκεκριμενη κατηγορια αλλα και να του αρεσουν τα καλα εργα της αντιστοιχης κατηγοριας. Πχ. καποιος που γελαει με την ιδεα της εξωγηινης ζωης και δεν δεχεται οτιδηποτε φανταστικο, θα μας πει να μην παμε να δουμε το Starwars(( και θα πρεπει να λυντσαριστει επι τοπου)
:mrgreen: αστειευομαι)
Σωστα?
Αν περιμενετε απο κατι κριτικους κινηματογραφου αδελφαρες να προτεινουν εργο να δω, θα διαβαζα ακομα ενα συγκεκριμενο περιοδικο.
Νομιζω οταν σχολιαζουμε ενα εργο να λεμε συγκεκριμενα τι καλο και κακο εχει. Πχ αν διαβασω εγω οτι ενα εργο εχει καλα εφε αλλα ασχημες ερμηνειες, παλι θα θελω να το δω. Αν διαβασω οτι εχει εξαιρετες ερμηνειες, εμβαθυνει σε καποιες τραγικες κοινωνικες καταστασεισ κλπ, δεν θα το νοικιασω με τιποτε.
Αν διαφωνειτε σε κατι πεστε το. Αλλα δεν σχολιαζουμε τα γουστα κανενος, ετσι? Ο καθενας μας οπως την βρισκει.

Reaction score
7
Υπαρχουν ομως καποιες ταινιες που ειναι χαλια σε ολα (και πιστευω αντικειμενικα).

Δεν αναφερομαι σε ταινιες που ειναι διαφορετικες ''εικαστικα'' ή εχουν φτηνα εφε (επειδη μπορει να το ειδε ετσι ο σκηνοθετης).

Μιλαω για ταινιες που μετανιωνεις που τις ειδες ή που ολη η ταινια ηταν ρηχη, αναμενομενη, και το τελος απογοητευτικο...

πχ...

Blairwitch project (ετσι γραφεται?).
Υπηρχε καποιος που να του αρεσε?

Reaction score
1
To "Δαμάζοντας τα Κύματα" του Φον Τρίαρς, το οποίο οι έλληνες κριτικοί βαθμολογούν με 20/10 , εμένα μου φάνηκε χάλια. Εσάς σας άρεσε;

Reaction score
2
Καλά αυτό με του ψευτοκουλτουργιάρηδες κριτικούς έχει παραγίνει. Πάντως το Breaking The Waves είναι καλή ταινία αλλά ομολογουμένως είναι "δύσκολη" για το ευρύ κοινό.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef