ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΛΙΑΒΑ

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
... για την συνεισφορά του (σχεδόν ολοκληρωτική...) στην κατηγορία. Δεν τον προλαβαίνουμε!!!
200 posts σε ένα μήνα για κατηγορία "ΜΟΥΣΙΚΗ" είναι εντυπωσιακό!

ΜΠΡΑΒΟ
(Αλήθεια η Αμφισσα χωράει τόσους δίσκους ??? :wink:

Reaction score
666
Ευχαριστώ πολύ Χρήστο!
Όλοι οι καλοί δίσκοι χωράνε! Ψάχνω συνεχώς για υλικό!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Πραγματικά η δουλειά του Γιάννη είναι εντυπωσιακή!Το μόνο κακό είναι οτι η λίστα με τα άλμπουμ που θέλω να αγοράσω έχει αρχίσει να μεγαλώνει υπερβολικά!!
Μπράβο Γιάννη!

Reaction score
666
Νά 'σαι καλά Κώστα!
Αγόρασε, ιεραρχώντας τις επιλογές σου από αυτά που σου αρέσουν περισσότερο.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Aρχείο δίσκων - τίτλων στο Photo Gallery του A.C.A. Forum...

Να δώσω συγχαρητήρια στον Γιάννη και γι' αυτό

Αφορά την αρχή δημιουργίας κάποιου αρχείου δίσκων - τίτλων στο Photo Gallery του A.C.A. Forum...

Οχι μόνον ανέβασε φωτο εξωφύλλων, αλλά έκανε και συνοπτικά comments από κάτω. (και τα comments μετρούν σαν posts στο δικό μας Forum...  :wink: )

Οποιος άλλος έχει χρόνο για τέτοια πράγματα, είναι ευπρόσδεκτος (κάποιος για Κλασσική Μουσική π.χ...)  :D

Ευχαριστώ Γιάννη. Γλύτωσες και συ το δάγκωμα...    :mrgreen:

Reaction score
666
Χρήστο και Γιώργο σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο! :D

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Όντως πολύ καλή δουλειά!
Μπράβο Γιάννη που μας θυμίζεις οτι ο μοναδικός λόγος που υπάρχουν αυτά τα μηχανήματα είναι για να ακούμε ΜΟΥΣΙΚΗ.

Reaction score
666
Σ΄ευχαριστώ πολύ Κώστα!

Όντως τα μηχανήματα πρέπει να υπηρετούν τη μουσική.
Τα καλά μηχανήματα απλά σε βοηθούν ν' απολαμβάνεις καλύτερα τη μουσική να την αναζητάς περισσότερο, αγοράζοντας καινούργιο υλικό.
Έτσι και τα μηχανήματά σου αξιοποιείς και τη μουσική απολαμβάνεις.
Για μένα η μουσική είναι πάνω από τα μηχανήματα. Αν σου μεταδίδει αυτό που σε φτιάχνει τότε ας ακούς κι από φορητό ραδιοφωνάκι.
Πάντως να απολαμβάνετε τη μουσική σας όποια κι αν είναι αυτή κι ας λένε οι άλλοι ό,τι θέλουν.
Στο χόμπι μας βλέπω μικρή αναφορά σε μουσική ,υλικό, δίσκους, παρακολούθηση συναυλιών και αντίθετα πολλή κουβέντα για το ποια συσκευή "παίζει" ποια δεν "παίζει" όπως θέλουμε και ξεχνάμε τον βασικό παράγοντα που είναι ο άνθρωπος.
Μας συναρπάζουν τα κατσκευάσματα που όντως πολλά από αυτά είναι εντυπωσιακά, δε λέω, αλλά θυμάμαι ότι κάποτε (πριν 20χρόνια) συζητούσαμε πιο πολύ για τη μουσική, ψάχναμε το τάδε τραγούδι, τον τάδε δίσκο, (αν το 'χεις ρε φίλε γράψτο μου σε μια κασετούλα κ.λ.π.).
Τώρα μου φαίνεται ότι η ευκολία πρόσβασης σε μουσικό υλικό (π.χ. διαδίκτυο) μας στερεί αυτή τη γοητεία του ψαξίματος. Είμαστε σαν τα μικρά παιδιά που ζητάνε αλεσμένη την τροφή επειδή δεν έχουν αναπτυχθεί τα δόντια τους ακόμα.

Κι απ' την άλλη χομπίστες που ποτέ δεν είναι ευχαριστημένοι μ΄αυτό που έχουν και κάθε 6 μήνες αλλάζουν συσκευές νομίζοντας ότι θα κατακτήσουν τη "νιρβάνα" της ηχητικής απόλαυσης και ξεχνούν ν' αγοράσουν κανάνα δίσκο. Το μόνο που τους μένει είναι να ακούν τα ίδια δισκάκια μέσα από διαφορετικά setups, με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά. Κι έχουν να πάρουν δίσκο κάτι χρόνια.
Ας μην είμαστε μονοδιάστατοι.
Ξοδέψτε περισσότερα για μουσικό υλικό και μην πάρετε το καλώδιο των 1000 Ευρώ το μέτρο πάρτε των 200.
Ποιος θα το βλέπει εκεί από πίσω στο ρακ?
Δίσκοι δεν είναι μόνο οι αναφοράς που έχουν οι αντιπρόσωποι στις εκθέσεις και στα καταστήματα και οι reviewers των περιοδικών, αλλά και όλα εκείνα τα μεταχειρισμένα με τα ξεθωριασμένα από το χρόνο εξώφυλλα βινύλια που μουχλιάζουν παρατημένα σε κάποια αποθήκη του σπιτιού μας επειδή δεν ακούγονται καλά και έχουν θόρυβο επιφάνειας, άφθονα κλικ και σκράτς από τα βασανιστήρια που υπέστησαν κατα τα μαθητικά μας χρόνια κι από τα κακορυθμισμένα πικάπ της εποχής.

Αντι ν' ακούμε τη μουσική σαν σύνολο καθόμαστε κι αναλύουμε τις επιμέρους περιοχές του συχνοτικού φάσματος λες κι ήμαστε μηχανικοί ήχου ή ηχολήπτες και μπορούμε να ακούμε κριτικά τις όποιες εγγραφές έχουμε για να τις στήσουμε στον τοίχο και να πούμε ότι εδώ ο πιανίστας έπαιξε λάθος, εδώ του 'φυγε μια συγχορδία, εκεί ξέχασε να παίξει 2 μέτρα κ.λ.π. λες και θα πούμε στον καλλιτέχνη "παμε παλι"! Πάει το χάσαμε το τρένο της μουσικής απόλαυσης !

Τί να πεις δικαίωμα του του καθενός να ακούει ό,τι θέλει και όπως αυτός νομίζει καλύτερα.
Αν αγαπήσετε τη μουσική θα αγαπήσετε και το σύστημά σας περισσότερο και αυτό θα σας πεί ένα "ευχαριστώ" κάποια στιγμή, αρκεί αν είστε alert για να το καταλάβετε!
Ξέρω κάποιους που τους το έχει πεί και το κατάλαβαν κι αυτό με παρηγορεί.
Να' στε όλοι καλά! :D

Reaction score
7
λες κι ήμαστε μηχανικοί ήχου ή ηχολήπτες
Ελπιζω να το λες με την καλη εννοια και να μην στεναχωρηθω... :cry:

Σημ.: ηχοληπτης ειναι το μικροφωνο, ο ανθρωπος ειναι μηχανικος ή τεχνικος ηχου... :) ...οχι γιατι αν καταλαβω οτι μολις με αποκαλεσες ''μικροφωνο''...θα φαω τα σαντουιτς ολου του κοσμου :cry:

Reaction score
666
Οχι δεν εννοούσα σε καμμία περίπτωση το μικρόφωνο αλλά τον άνθρωπο που το χειρίζεται και που κάνει τη δουλειά του χωρίς να τον κατηγορώ βέβαια.
Θέλω να πω ότι πρέπει να χαλαρώνουμε για να μπορέσουμε ν΄απολαύσουμε πραγματικά τη μουσική μας κι όχι να στεκόμαστε απέναντί της σαν αυστηροί κριτές, όπως συχνά κάνουμε όταν ακούμε κάποια μηχανήματα. :)  Τhat's all  :!:

Γιώργο, δεν θέλω να μου στεναχωριέσαι :D

Reaction score
49
Συνονόματε, να πω κι εγώ τα συγχαρητήριά μου!

Κάθε φορά που μπαίνω στην κατηγορία "Μουσική" κλείνω την πόρτα γιατί εδώ μέσα κάνει ρεύμα.... :wink:
Προφανώς είσαι εσύ, και τρέχεις σαν σίφουνας για να προλάβεις να γράψεις (και να μην σου ξεφύγει) για κανένα καινούριο CD!! :mrgreen:

Να 'σαι καλά!
Καλή συνέχεια.... :wink:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Να Συγχαρω Και Παλι Τον Γιαννη Κολιαβα

Επαναλαμβάνω τα θερμότατα και ανυστερόβουλα συγχαρητήριά μου στον αγαπητό φίλο μου και κολλητό μου Γιαννάκη από την Αμφισσα για τις προσπάθειές του.

(ΡΕ ΜΠΑΣ και μου χαρίσει εκεινον τον δισκο???) :lol:

Reaction score
23
Γιάννη βλέποντας την lone cowboy πορεία σου έως τώρα , εκτός από ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ θα σου πω και κουράγιο , γιατί , όπως ξέρουν όλοι οι "τίμιοι" rockers

"I'ts a long way to the top , if you wanna Rock'n'Roll"

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef