ΝΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ!!!...S300 ΝΕΟ SUPER ΔΩΡΟ!!!

Reaction score
0
http://www.sony.co.uk/view/ShowArtic...site=odw_en_GB

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ...ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ BLU-RAY BDP-S300, BDP-S500 or the HTP-BD2SRF...MAZI ME ΤΗΝ ΤΡΙΛΟΓΙΑ TOY SPIDERMAN ...ΔΩΡΟ ΚΑΙ Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗΣ!!!ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ AVSFORUM ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ....
ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ Η ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ REGISTRATION ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1/12/07!!!

Reaction score
152
Απάντηση: ΝΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ!!!...S300 ΝΕΟ SUPER ΔΩΡΟ!!!

....δηλαδη ο Προεδρος θα εχει να λαμβανει και τον Cpt.Jack σε "πακετο"???

.....ουτε η πιτσαρια της γειτονιας του δεν κανει τετοιες προσφορες!!! :crazy_3:

Reaction score
152
Απάντηση: ΝΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ!!!...S300 ΝΕΟ SUPER ΔΩΡΟ!!!

η προσφορα ισχυει μονο για το Νησι η' για ολους???

Reaction score
0
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ....
ΚΥΡΙΕΣ & ΚΥΡΙΟΙ....ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ....ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΠΙΣΤΕΥΑ...ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ!!!
ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ ΤΡΙΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗΣ!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ SONY ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ!!!

Reaction score
0
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ....
ΚΥΡΙΕΣ & ΚΥΡΙΟΙ....ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ....ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΠΙΣΤΕΥΑ...ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ!!!
ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ ΤΡΙΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗΣ!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ SONY ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ!!!
Εχει και Ελληνικούς υπότιλους;;; Μαλλον οχι εε;

Reaction score
0
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΟΚ...ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ.
ΟΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΠΛΑ BLU-RAY ΚΑΙ ΤΑ 3 (6 ΔΙΣΚΑΚΙΑ!!!)

Reaction score
73
Εγω δεν θα πω Μπραβο στη SONY.... θα πω κριμα... στους ανθρωπους της τεχνολογιας που δεν μπορεσαν να βρουν
κοινο τοπο για κοινο φορματ. Η ολη αυτη διαδικασια ειτε της SONY ειτε της TOSHIBA... με τα δωρεαν δισκακια
δεν διαφερει σε τιποτε απολυτως απο τα καθρεπτακια και τις χαντρες των Ευρωπαιων που χαριζανε στους ιθαγενεις
προκειμενου να ρημαξουν στο κατοπιν τη γη τους... και την κοινωνια - πολιτισμο τους.

Μην πεφτετε θυματα των 3-5-10 δωρεαν DVD κοκκινα η μπλε δεν εχει σημασια... απλα ενωστε τη φωνη σας
και με αλλα φορουμ διεθνως μπας κι αυτοι οι κυριοι καταλαβουν πως ο σημερινος καταναλωτης σκεπτεται και λιγακι...
δεν λικνιζεται μπροστα απο ενα καθρεπτακι αυταρεσκα..κι αυτο και για τις δυο μεγαλες "φιλες"...)(.)(... :mad_3:

Reaction score
0
Φίλε σεβαστή η αποψή σου...
Αλλά για μένα που έσκασα εδώ και 3 μήνες 440€ για το S300 όταν οι άλλοι το πέρνανε κοντά στα 450€ λέει κάτι.
Επίσης είχα πάρει πέρυσι τέτοιο καιρό την 40Χ2000 και έπρεπε να περιμένω σχεδόν 10 μήνες για να δω HD υλικό στην ΤV μου...
Το γεγονός τώρα πως μου κάνανε δώρο την τριλογία του SPIDERMAN (BLURAY) που είχα σκοπό να την αγοράσω και κοστίζει στο Ελλάντα (βλ. τιμή METROPOLIS: 64,90€) καθώς και την τριλογία των πειρατών που κάθε ένα δισκάκι πωλείται τουλάχιστον 30€ στο amazon.co.uk γιατί στο Ελλάντα λόγω υποτίτλων δεν έρχεται....
μας κάνει...
64,90€ + 30€Χ3 Τριλογία Πειρατών
64,90€ + 90€=154,90€
Δηλαδή μου κάνανε δώρο 155€ άρα είναι σαν να πήρα το S300 από 440€ τελικά 285€!!!!!! Με τη λογική βέβαια πως ούτως ή άλλως θα τα αγόραζα....
Νομίζω λοιπόν το να έχω δώσει αυτά τα χρήματα στην παρούσα φάση και να βλέπω σε HD ταινίες που δεν μπορεί να τις δει ο καθένας σήμερα στην Ελλαδίτσα....αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την αγορά του συγκεκριμένου player S300...
Τέλος κάνει φοβερο upscale σε απλά DVD αλλά νομίζω πως όποιος έχει δει BLU-RAY ταινία με βαριά καρδιά θα ΘΕΛΕΙ να ξαναδεί απλό DVD...

Reaction score
73
Δεν αντιδικω και δεν κατακρινω κανεναν που αισθανεται καλα να παρει ενα δωρο 3-5-10 ταινιων και να καθησει και να τις απολαυσει.
Μετα ομως τί..?? Θα συνεχισει να αγοραζει με 30-40 Ε ταινιες χωρις υποτιτλους αντι να νοικιαζει απο το club της γειτονιας του..?

Και πως θα νιώσει ο χρηστης του ενός συστηματος αν ξαφνικά καταποντιστει και παει αχρηστο το player του...?

Κατακρινω την πολιτικη τους... και το τυφλωμα του χρηματος που παθανε και τα δυο στρατοπεδα... μη δυναμενα να δουνε
οτι και τα δύο φορματ ειχαν ισχυρα χαρτια στο χερι τους ΑΡΑ πολυ δυσκολη η επικρατηση συντομα του ενός...

Επρεπε να οδηγηθουν στη ψυχρη λογική της συναινεσης σε ενα κοινό νεο φορματ... για το κοινό οφελος...
αλλα αυτοι τα θελανε ολα... δικα τους και τωρα επειδη πεσανε στην παγιδα μοιραζουν "ταινιες" μπας και κερδισουν θεατες
και αγοραστες των φορματ τους.

Reaction score
1
Πε παιδιά θα αφήσετε τις "φιλοφρονήσεις" να μας πείτε αν παίζει καλά το S300?

Reaction score
73
Οι "φιλοφρονησεις" ειναι προς τους κυριους CEO των SONY & TOSHIBA...
και οχι μεταξυ μας... εμεις απλα φιλοσοφουμε με ...)(... προς τους CEO...:mad_2:...:happy_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΝΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ!!!...S300 ΝΕΟ SUPER ΔΩΡΟ!!!

Με ενδιαφέρει και εμένα πως παίζει το S300 σαν πηγή. Σκεύτομαι να το αγοράσω σε συνδιασμό με το Home Cinema της SONY που το αναφέρει σαν HTP-BD2RSF.
Εισαστε ευχαριστημένοι?
Και κάτι άλλο...
Σε άλλο Forum διάβασα οτι έχει profile 1,1 (που δεν μπορεί να αναβαθμηστεί) ενω θα χρειάζεται profile 2,0 για να μπορεί να παίζει τα extras που θα έχουν οι ταινίες...
Προσωπικά δηλώνω ΑΣΧΕΤΟΣ απο όλα αυτά!!:crazy_1:
Κάποιος που ξέρει κάτι παραπάνω μπορεί να με βοηθήσει???:prof:
ευχαριστώ...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: ΝΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ!!!...S300 ΝΕΟ SUPER ΔΩΡΟ!!!

Προσωπικά για μένα το S300 αποτελεί την πιο καλή & οικονομική λύση για BLU-RAY player....
Υπάρχουν φήμες σε διεθνή forum πως θα υπάρξει αναβάθμιση όσον αφορά την αποκωδικοποίηση του TrueHD & DTS HD...αλλά μάλλον δεν υπάρχει πιθανότητα για αναβάθμιση του profile από 1.1 σε 2.0!
Οπότε αν σας ενδιαφέρει να βλέπετε τα Extras σε PIP τότε καλό είναι να περιμένετε λογικά μέχρι τα φετινά Χριστούγεννα που θα πέσουνε και οι τιμές...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: ΝΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ!!!...S300 ΝΕΟ SUPER ΔΩΡΟ!!!

Κάποιος που ξέρει κάτι παραπάνω μπορεί να με βοηθήσει???:prof:
ευχαριστώ...
Δεν προσφερουν κατι το φοβερο τα profile 1.1 και 2.0, διαβασε εδω να παρεις μια ιδεα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7