ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Αθήνα 984 FM ΓΙΑ ΤΟ AVSITE!!!

Reaction score
51
ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24-6 O Νίκος Κανελλόπουλος θα παρουσιάση την 2η Εκπομπή του - Αφιέρωμα στα μέλη του AVSITE
στην εκπομπή του Κλασική Κόμπακτ Δισκοθήκη!!!!
Ο φίλος μας και Μέλος Νίκος Κανελλόπουλος θα παρουσιάσει τα μουσικά κομμάτια κλασικής μουσικής - επιλογές των μελών από την προηγούμενη φορά, που δεν είχαν ακουστεί στην 1η εκπομπή λόγω χρόνου!!!- ΟΠΩΣ επίσης και νέες επιλογές των μελών μας, που θα επιθυμούσαν να ακουστούν!

Παρακαλώ σε αυτό το thread, οσα μέλη επιθυμούν να ακούσουν κάποιο κομμάτι ας το δηλώσουν εδώ!!!!
:lol: :lol: :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μας κακομαθαινετε συνεχως κυριε Νικο!

Λοιπον αυτη την φορα θα ηθελα να ακουσω το "Ebben? Ne Andro Lontana" απο την La Wally του Catalani.Απο την Μαρια Καλλας , εαν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα :wink:

Ευχαριστω παρα πολυ για την τιμη που μας κανεις να εισαι μελος του AVSite Νικο!

Reaction score
14
Απο την Deutsche Grammophon του Wolfgang Amadeus Mozart, Wiener Philharmoniker (Karl Bohm) το πασίγνωστο σε όλους κλασικόφιλους και μή Eine klein Nachtmusic G-dur (In G-Major) (allegro)

Θα μου άρεσε να το άκουγα αφιερωμένο σε ολους τους συμφορουμίτες μας.

Καλή επιτυχία και ευχαριστώ Νίκο και γιατρέ! :p :p

Reaction score
23
Αφου ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τον κ. Κανελλόπουλο θα ήθελα να ζητήσω και εγώ κάτι αν είναι εφικτό :

Από τον Gustav Holst τo "Jupiter, the bringer of Jollity" από το έργο The Planets.

Αν λόγω της +9λεπτης διάρκειας είναι ανέφικτο , τότε τουλάχιστον το δευτερο μέρος από το 4ο λεπτό και μετά...

Reaction score
298
Εγώ θα ζητούσα κάτι μελαγχολικό: μιαν αφιέρωση για το παιδάκι που χάθηκε στη Βέροια, την άρια "He was despised" από τον Μεσσία του Χαίντελ. Κατά προτίμηση με την Τζάνετ Μπέικερ.

exile

Videocameras
Reaction score
4.514
Κατι απο Albinoni - Adagio in G minor
Ευχαριστουμε τον Ν.κανελλοπουλο

exile

Videocameras
Reaction score
4.514
exile said:
Κατι απο Albinoni - Adagio in G minor
Με ενημερωσαν οτι παιχτηκε ηδη στην πρωτη εκπομπη.ΟΚ.
Τοτε κατι απο Mussorgsky...The old castle

Reaction score
23
exile said:
exile said:
Κατι απο Albinoni  - Adagio in G minor
Με ενημερωσαν οτι παιχτηκε ηδη στην πρωτη εκπομπη.ΟΚ.
Τοτε κατι απο Mussorgsky...The old castle
το Adagio έτσι για την ιστορία ήταν το πρώτο που έπαιξε στην εκπομπή του Νίκου ως request από μέλος του avsite!!

Reaction score
14
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ said:
το Adagio έτσι για την ιστορία ήταν το πρώτο που έπαιξε στην εκπομπή του Νίκου ως request από μέλος του avsite!!
Όχι άδικα. Το αγαπημένο μου.

Θα πρέπει να ζητήσω κάτι άλλο τώρα.  Εϊδωμεν.   :D

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Οσιοι επιθυμουν να ακουστουν οι επιλογες τους θα πρεπει να βιαστουν λιγο.
Μην ξεχναμε πως η εκπομπη θα ειναι σε πεντε ημερες και ο Νικος Κανελλοπουλος χρειαζεται και ενα ευλογο χρονικο διαστημα για να την ετοιμασει :wink:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πάλι αφιέρωμα, πάλι θα στηθούμε στο ραδιόφωνο. Να ήξερες αγαπητέ Νίκο πόσο καλό μας κάνεις...

Οτιδήποτε από paganini θα ήταν η δική μου επιλογή για το πρωϊνό του Σαββάτου!

Reaction score
77
Αγαπητοί φίλοι του φόρουμ,

Βλέπω ότι το ενδιαφέρον είναι ήδη πολύ μεγάλο. Βλέπω πως πάλι θα μείνουν πολλά απ' έξω!
Θα παρακαλούσα τις προτιμήσεις σας να τις στείλετε με καταληκτική ημέρα την Παρασκευή στις 3μμ, ώστε να προλάβω να ετοιμάσω τα κομμάτια και τα σχετικά σχόλια.

Υπενθυμίζω ότι η εκπομπή θα ακουστεί το Σάββατο στις 9 πμ.

Υ.Γ: Υπάρχει μια περίπτωση, όσα δεν χωρέσουν το Σάββατο να ακουστούν στην εκπομπή της Κυριακής, στις 11 πμ, σαν δεύτερο μέρος του αφιερώματος στα μέλη του φόρουμ. Το αφήνω όμως ανοιχτό για λίγο, επειδή ίσως είμαι εκτός Αθηνών και η κυριακάτικη εκπομπή να γίνει ηχογραφημένη. Θα σας ενημερώσω ως την Τετάρτη.

Reaction score
14
N Kanellopoulos said:
Αγαπητοί φίλοι του φόρουμ,

Βλέπω ότι το ενδιαφέρον είναι ήδη πολύ μεγάλο. Βλέπω πως πάλι θα μείνουν πολλά απ' έξω!
Θα παρακαλούσα τις προτιμήσεις σας να τις στείλετε με καταληκτική ημέρα την Παρασκευή στις 3μμ, ώστε να προλάβω να ετοιμάσω τα κομμάτια και τα σχετικά σχόλια.

Υπενθυμίζω ότι η εκπομπή θα ακουστεί το Σάββατο στις 9 πμ.

Υ.Γ: Υπάρχει μια περίπτωση, όσα δεν χωρέσουν το Σάββατο να ακουστούν στην εκπομπή της Κυριακής, στις 11 πμ, σαν δεύτερο μέρος του αφιερώματος στα μέλη του φόρουμ. Το αφήνω όμως ανοιχτό για λίγο, επειδή ίσως είμαι εκτός Αθηνών και η κυριακάτικη εκπομπή να γίνει ηχογραφημένη. Θα σας ενημερώσω ως την Τετάρτη.
κύριε Κανελλόπουλε καλησπέρα σας και δεχτείτε προκαταβολικά τις ευχαριστίες μας.

Μία ερώτηση η εκπομπή θα είναι ειδικό αφιέρωμα στα μέλη του avsite? Δηλαδή θα μας αφιερώσετε ονομαστικά συγκεκριμένα κομμάτια που ζητήσαμε? Το ερωτώ αυτό γιατί στο φορουμ εχω απλά ένα nickname, αν θελετε το πραγματικό μου όνομα πέιτε μου να σας το στείλω με PM.

Και πάλι ευχαριστώ

Γιάννης Κ.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Γιαννη , ετσι ακριβως ειναι.
Και στην προηγουμενη εκπομπη ο Νικος Κανελλοπουλος ανεφερε ονομαστικα οποιον ζητησε ενα κομματι.Στις περιπτωσεις που δεν γνωριζε το ονομα ειπε απλως το nick του/της :wink:

Παμε και για αλλες προτιμησεις?
Και παρακαλω ας ειστε συγκεκριμενοι ωστε να κανουμε την δουλεια του Νικου ευκολοτερη...

Reaction score
77
Σχεδόν πάντα, δεν αναφέρω ονόματα όσων ζήτησαν κομμάτια ή είπαν κάποια καλά λόγια για την εκπομπή. Η προηγούμενη φορά που η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στο φόρουμ έκανα μια εξαίρεση. Λέω να κρατήσω τη μη αναφορά ονομάτων, γιατί θα υπάρχει άνιση μεταχείριση με αυτούς που δεν θέλοιυν να φανερώσουν το nickname, για τους δικούς τους λόγους.
Εάν έχετε διαφορετική άποψη, είμαι πρόθυμος να την ακούσω και γιατί όχι να τη δεχτώ.

Συνεχίζοντας το χθεσινό μήνυμα, να ενημερώσω ότι το πιο πιθανό είναι να συνεχίσω και την Κυριακή 11 πμ, με δεύτερη συνεχόμενη εκπομπή, εάν βέβαια υπάρξουν ικανές προτάσεις.

Τέλος, για Μότσαρτ θα έλεγα όσο το δυνατόν να τον αποφύγουμε, μιας και αφιέρωσα 25 ολόκληρες εκπομπές. Προφανώς, κρατάω αυτά που ήδη δώσατε.

V

VIDEOMIX

Guest
Περίεργο μου ακούγεται το να αναφέρεστε σε ψευδόνυμα. 8)
Π.Χ. <<το κομμάτι ζήτησε ο Ανδρέας κάπα, ντρίμ τζι αρ, βίντεομίξ....>>
Αυτή την φορά το προγραμμάτισα. Θα ακούσω την εκπομπή. Δεν την ξαναχάνω.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.970
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas