ΝΕΑ Dvd. ΕΣΕΙΣ AΓΟΡΑΖΕΤΕ ;;; Η' ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΦΟΡΜΑ;;; ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ...

Reaction score
2
Καλησπερα παιδιά. Τώρα τελευταία βρίσκομαι σε ένα μεγάλο δίλημα. Έχουν κυκλοφορήσει κάποιες καλές ταινίες (για τα γούστα μου) και μια που παραδοσιακά τα Χριστούγεννα αγόραζα αρκετά Dvd (λόγω και παραπάνω χρημάτων, δώρου κλπ) έφτασα αρκετές φορές μέχρι το ταμείο αλλά κάτι με κράταγε πίσω. Αυτό δεν ήταν άλλο από την ιδέα ότι σύντομα τα Dvd της συλλογής μου (που δεν είναι λίγα) θα έχουν καλυτερη χρήση ως σουβέρ... Μια ιδέα που με τρομάζει αφάνταστα αν σκεφτεί κανείς τα χρήματα που έχω δαπανήσει.
Έτσι περιορίζομαι να νοικιάζω τις ταινίες απλώς για να τις δω παρόλο που θα ήθελα αρκετές από αυτές για την συλλογή μου. Εγώ δεν περιμένω πως και πως τα Hd δισκάκια. Περισσότερο σε μπελάδες θα μας βάλουνε και έξοδα. Αλλά από την άλλη δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια στο μέλλον, και έτσι ...προβληματίζομαι.
Εσείς, τι κάνετε? Αγοράζετε Dvd πλέον ή περιμένετε να αγοράσετε τις αγαπημένες σας ταινίες ΟΤΑΝ κυκλοφόρήσουν στην υψηλη ευκρίνεια;;;
Έχετε αρχίσει να κλαίτε τα χρήματα που δώσατε για τα Dvd σας;;;

HV

Reaction score
0
Οτι και να γινει ολοι οι νεοι επερχομενοι upscalers τοσο στα επομενης γεννιας blueray οσο και στα επομενης γεννιας HDDVD δεν θα αφησουν την συλλογη σου να γινει ενα απλο σουβερ οποτε μην ανησυχεις :)

Reaction score
2
Αγοράζω αλλά πολύ συγκεκριμένα πράγματα και ταινίες που δεν έχει και τόσο σημασία η τέλεια ποιότητα εικόνας. Επίσης όπως είπε και ο HV με την χρήση player που κάνει upscale η υπάρχουσα συλλογή σου δεν αχρηστεύεται. Επίσης μην ξεχνάς οτι τα πράγματα στο μέτωπο του HD είναι πολυ μακριά απο το να καταλήξουν κάπου ακόμα.

Φυσικά υπάρχουν ταινίες που θέλω να αγοράσω αλλά κρατιέμαι γιατί λέω οτι αφου δεν τις έχω πάρει μέχρι τώρα μπορώ να περιμένω 1-2 χρόνια ακόμα (πχ Matrix Trilogy) και ταινίες που έχω αγοράσει και θα αγοράσω ξανά στο μέλλον σε HD (πχ Lord Of The Rings Trilogy).

HV

Reaction score
0
Σε HD θα αξιζει το Star Wars 6-Bdisk BlueRay Pack που ετοιμαζει η Lucas και με τα 6 της εξαλογιας..
Ελπιζω στο τελος να ειναι οντως BlueRay και οχι HDDVD...Η τουλαχιστον αν σκοπευουν να το κανουν HDDVD να το πουν :p

Reaction score
62
Εγώ σταμάτησα πιά ν' αγοράζω. Περιμένω τα νέα, ωραία δισκάκια, που διαβάζονται με το μπλέ λέιζερ!!!

Reaction score
5
Κι εγώ σταμάτησα να αγοράζω. Μονο τους Πειρατές της Καραιβικής 2 αγόρασα γιατι μ'αρέσει. Απο εκει και πέρα ότι βγαίνει στο HDBits εν αναμονή BD & HD-DVD

Reaction score
0
Κ εγώ έχω λίγο κόψει ταχύτητα αγοράς...
Αγοράζω ότι θέλω πολύ συγκεκριμένα, θεωρώ ότι κάποιες ταινίες θα τις ξαναγοράσω, ελπίζω σε blueray καθώς θα αγοράσω σίγουρα ps3. :)

Reaction score
59
Οντως ετσι ειναι .

Κι εγω με την σειρα μου εχω περιορισει τις αγορες περιμενοντας τα νεα format .

Εξαιρεσεις αποτελουν καποιες special editions που δεν μπορω να αντισταθω .........

Reaction score
7
Δηλαδη αν κανουν 2 χρονια οι εξελιξεις να ολοκληρωθουν τι θα κανετε?
Εδω καποιοι αγοραζουν βινυλιο ακομα....

Δηλαδη το βινυλιο ειναι κλασικο (και μουσιακο) ενω το Dvd που εφερε την επανασταση στην εικονα και το Pal που μας συντροφευε τοσα χρονια ειναι του πεταματου?

Reaction score
5
Βρε, χαρείτε ότι σας αρέσει τώρα, και τα μελλοντικά format αφήστε τα για το μέλλοννν… Όχι μόνο αγοράζω dvd αλλά και για κανένα ακριβό player αν το είχα ανάγκη δεν θα έλεγα όχι!

Reaction score
5
Παιδια, ποια μελλοντικα format λέμε τώρα;;; ΗΔΗ κυκλοφορούν! Δεν είναι μέλλον! ειναι παρόν! το DVD σε ενα χρόνο θα εχει χάσει τόσο έδαφος που δεν θα έχει πια νόημα ούτε και για τις ίδιες τις εταιρίες να ασχοληθούν με αυτό!
Προσωπική άποψη πάντα :)

Reaction score
2
Παιδια, ποια μελλοντικα format λέμε τώρα;;; ΗΔΗ κυκλοφορούν! Δεν είναι μέλλον! ειναι παρόν! το DVD σε ενα χρόνο θα εχει χάσει τόσο έδαφος που δεν θα έχει πια νόημα ούτε και για τις ίδιες τις εταιρίες να ασχοληθούν με αυτό!
Προσωπική άποψη πάντα :)
Δεν θυμάμαι ακριβώς που το είχα διαβάσει, αλλά κάτι προβλέψεις λένε οτι οι πωλήσεις των HD format θα ξεπεράσουν αυτές του dvd μετά το 2010.

Το dvd θα είναι μαζί μας για πολλά χρόνια ακόμα. Μην κρίνεται απο τον εαυτό σας/μας που είμαστε οι λεγόμενοι enthusiasts. Οι πλειοψηφία των καταναλωτών θα αργήσει πολύ να κάνει την μετάβαση στο High Definition.

Reaction score
6
Αυτό πιστεύω και γω.
Εμεις οι πρωτοι γνωστες του νεου φορματ θα είμαστε συγχρόνως και οι διαφημιστές για τους υπόλοιπους που δεν γνωρίζουν.

είμαστε οι λεγόμενοι enthusiasts.
Η αλλιώς οι βλαμμένοι .:D :D

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.586
Απάντηση: ΝΕΑ Dvd. ΕΣΕΙΣ AΓΟΡΑΖΕΤΕ ;;; Η' ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΦΟΡΜΑ;;; ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ...

Μωρέ βλαμμένοι με περικεφαλαία είμαστε. Και με την παντιέρα στο χέρι.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός