ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ !!

Reaction score
23
Εγω γιατι δεν συμμετεχω στη κληρωση για τους Deep Purple; Μαλλον επειδη εκανα τη βλακεια και απαντησα με post και οχι με mail...αλλα παλι ο Διονυσης ειπε οτι θα συμμετασχω κανονικα...
αν παλι στην ερωτηση 3 to paint it black θεωρειται λαθος την ιδια απαντηση εχουν δωσει και αλλοι φιλοι που συμμετεχουν κανονικα στη κληρωση...
ΘΑΝΑΣΗ Τ. αυτη την στιγμή γίνετε επανέλεγχος από τον sambalis στις απαντήσεις και θα γίνει αν πρέπει η διορθωτική κινηση.

Αλλωστε ο μόνος λόγος που δημοσιοποιήθηκαν και οι απαντήσεις σας νωρίτερα , είναι η ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

Reaction score
51
Εγω γιατι δεν συμμετεχω στη κληρωση για τους Deep Purple; Μαλλον επειδη εκανα τη βλακεια και απαντησα με post και οχι με mail...αλλα παλι ο Διονυσης ειπε οτι θα συμμετασχω κανονικα...
αν παλι στην ερωτηση 3 to paint it black θεωρειται λαθος την ιδια απαντηση εχουν δωσει και αλλοι φιλοι που συμμετεχουν κανονικα στη κληρωση...
Θανάση έγινε ο τελικός έλεγχος και διορθώθηκε.
Απλως δεν υπήρχε στα Pm μου γιατί είχα σβήσει το δημοσιευμένο κατά λάθος κείμενος σου!!!! :wink:

Reaction score
5
Ευχαριστω, αν και δεν θα ηταν και τοσο σημαντικο αν γινοταν καποιο λαθος και δεν θα ημουν στη κληρωση...
Σημασια εχει να συμμετεχουμε και ηνα το απολαμβανουμε....

Reaction score
14
wow!!! Deep Purple DVD!!!! Παιδιά πρέπει να είναι η πρώτη φορά που κερδίζω σε οποιοδήποτε διαγωνισμό!!!

Thanks you made my day και είμαι γρυπιασμένος και δεν μπόρεσα να πάω Ledra να γνωριστώ και με τους περισσότερους... σνίφ..

Ευχαριστώ και πάλι

Reaction score
14
Και εγώ ευχαριστώ τους συντονιστές για τον όμορφο διαγωνισμό και τη καλή διάθεση που τους διακατέχει.

Reaction score
0
Πολύ καλή κίνηση, και αν μη τι άλλο δείχνει ενδιαφέρον και ενασχόληση με την κατηγορία!! Μπράβο!!! (κι άλλους, κι άλλους... να κερδίσουμε κι εμείς!!...χεχε)

Reaction score
49
Μπράβο στον Διονύση και τον Γιώργο.......(η σειρά είναι λόγω παλαιότητας :twisted: :lol: )

Τόσο για την ιδέα όσο και για την όλη διαδικασία!!! :D :D :D

Μπράβο βέβαια και σε όλους τους φίλους που δήλωσαν παρόντες και "έπαιξαν" στο παιχνίδι!!!! Πάντα έτσι!!:D

Καλημέρα σε όλους! :D

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm