ΝΕΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ

Reaction score
0
Για PS3 και παιχνιδάκια κάνουν όλες (μικρές διαφορές). Για DVD καμία από αυτές που λες.
Εγω προτείνω την φτηνότερη (δεν θα κλαις πολλά λεφτά όταν το μετανιώσεις).

Reaction score
0
Tην Sony και από μένα που έιναι η φθηνότερη. Δεν θα δείς μεγάλες διαφορές στην εικόνα σε σχχέση με τις άλλες και έιναι κρίμα να δώσεις τόσα λεφτά για μια 32". Ιδανικά, για τα λεφτά που διαθέτεις νομίζω ότι η καλύτερη επιλογή έιναι η 37" ΑΜΟΙ full HD.

Reaction score
0
Σας ευχαριστω ολους που ειπατε την γνωμη σας.Θα τα σκεφτω και θα σας πω που κατεληξα.

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους .Τελικα εκλεισα την SONY 40W2000 στα 1.877 ευρω (μαζι με μεταφορικα απο Λαρισσα) και την περιμενω απο Τεταρτη.

Σας παρακαλω επειδη οπως εχω πει θα ειναι η πρωτη μου lcd πως μπορω να την τεσταρω μημπως εχει κανενα προβλημα οπως backlight , bleeding κτλ ??

Σας ευχαριστω και παλι ολους για την βοηθεια σας.

Reaction score
0
Για την Samsung LE32M71B (μια και αναφερθηκε...) ποια η γνωμη σας? Ειμαι μεταξυ αυτης και της Sony KDL 32S2530....

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΝΕΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ

Για την Samsung LE32M71B (μια και αναφερθηκε...) ποια η γνωμη σας? Ειμαι μεταξυ αυτης και της Sony KDL 32S2530....
Η Samsung είναι στα 100Hz και 250Ε με 300Ε ακριβότερη...........φυσικά και πολύ καλύτερη................:happy_6:

P

plinakos

Guest
Τελικα τι εγινε με την αγορα? Ευχαριστημενος? Υπαρχει προβλημα clouding?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.879
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis