ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ 2PLAY ΑΠΟ ΤΗΝ HOL!!!

Reaction score
1
Έκανα την αίτηση σήμερα το μεσημέρι και ο Θεός να βάλει το χέρι του.
Έγινε τηλεφωνικά,χωρίς να χρειασθεί να τους ταχυδρομήσω την αίτηση (βλέπε Forthnet).
Πιο συγκεκριμένα,επέλεξα το πακέτο με ταχύτητα στα 12Mbps (υπήρχε άλλο ένα στα 6Mbps),μαζί με τηλεφωνία(απεριόριστες αστικές/υπεραστικές αλλά και πολύ χαμηλή χρέωση προς κινητά),κρατώντας το παλαιό μου νούμερο τηλεφώνου και μαζί μου δίνουν άλλο ένα νούμερο.
Η χρέωση είναι για τους 3 πρώτους μήνες 36 και κάτι ευρώ και από τον τέταρτο μήνα και μετά 40 και κάτι.
Η διάρκεια είναι αόριστη,αλλά αν θες να φύγεις νωρίτερα από τους 12 μήνες,υπάρχει ποινή 90 ευρώ περίπου.
Η σύνδεση αν όλα πάνε καλά θα είναι μετά από 1 μήνα περίπου,οπότε αν με χάσετε από αύριο,δεν θα έχω adsl και από την δουλειά δυστυχώς δεν μπορώ να μπω.

Reaction score
164
Χειρότερο site από της HOL δεν πρέπει να υπάρχει...
Σωκράτη, έχεις κάποιο link για το 2play;

Reaction score
2
Μην ξεχνας οτι ο εξοπλισμος δεν ειναι δικος σου, αλλα τον εχεις οσο εχεις και συνδεση με hol.
Μετα τον επιστρεφεις.
Παρεχεται ασυρματο modem-router fritz.

Reaction score
164
Επικοινώνησα μαζί τους:
Οι παλιοί πελάτες, όπως εγώ, δεν δικαιούνται προς το παρόν 2play. ΘΑ δουν στο μέλλον.
Το θέμα είναι να πιάσουμε νέα ψάρια... Σιγά μην ψαρεύουμε από το ενυδρείο... :mad_3:

Reaction score
1
Απάντηση: ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ 2PLAY ΑΠΟ ΤΗΝ HOL!!!

Και ο Σωκρατης παλιος πελατης δεν ηταν? Πως το εκανε?

Reaction score
164
Εντύπωση μου κάνει, γιατί έτσι μου είπαν.
Έχω την 4mbit σε δική τους γραμμή από πέρυσι τον Σεπτέμβριο.
Βέβαια, δεν έχει λήξει το δωδεκάμηνο ακόμα, αλλά δεν κόλλησαν σε αυτό. Κόλλησαν στο ότι είμαι ήδη πελατης, μου το είπαν ξεκάθαρα.

Σκέφτομαι να τους ζητήσω διακοπή, αφού πληρώσω βέβαια το υπόλοιπο μέχρι να λήξει το 12μηνο συμβόλαιο. Δεν νομίζω να μπορούν να το αρνηθούν, τα λεφτά τους θα τα πάρουν, τη γραμμή μου θέλω πίσω να την κάνω ό,τι θέλω. Δικαίωμά μου δεν είναι;

Reaction score
173
Απάντηση: Re: ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ 2PLAY ΑΠΟ ΤΗΝ HOL!!!

Εντύπωση μου κάνει, γιατί έτσι μου είπαν.
Έχω την 4mbit σε δική τους γραμμή από πέρυσι τον Σεπτέμβριο.
Βέβαια, δεν έχει λήξει το δωδεκάμηνο ακόμα, αλλά δεν κόλλησαν σε αυτό. Κόλλησαν στο ότι είμαι ήδη πελατης, μου το είπαν ξεκάθαρα.

Σκέφτομαι να τους ζητήσω διακοπή, αφού πληρώσω βέβαια το υπόλοιπο μέχρι να λήξει το 12μηνο συμβόλαιο. Δεν νομίζω να μπορούν να το αρνηθούν, τα λεφτά τους θα τα πάρουν, τη γραμμή μου θέλω πίσω να την κάνω ό,τι θέλω. Δικαίωμά μου δεν είναι;
Σαφως
Αλλα μην βιαζεσαι γιατι σε λιγο θα κανει μεγαλο μπαμ στην αγορα μιας και ειναι πλεον μαζι με τη βονταφον
Θα δουμε.....

Reaction score
1

Μετά από διακοπή χωρίς Internet 5 ημερών,λόγω "κοψίματος" της πρόσβασης από τη HOL για να "καθαρίσει" η γραμμή,ενώ το λαμπάκι της adsl στο modem αναβόσβυνε,τους πήρα το απόγευμα τηλέφωνο και τους είπα να ακυρώσουν την αίτησή μου,γιατί μου ανέθεσαν από τη δουλειά μου μια εργασία για την εκτέλεση της οποίας έπρεπε να έχω πάση θυσία σύνδεση για τις επόμενες 20 ημέρες (δεν τους έλεγα ψέματα).
Μου είπαν ότι θα το κοιτάξουν και θα με καλέσουν σε 10 λεπτά.
Πραγματικά,σε 10 λεπτά κτύπησε το τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν θα μείνω χωρίς Internet και τηλέφωνο ούτε λεπτό,χωρίς να ακυρώσουν την αίτησή μου για το Double play,και να δοκιμάσω σε 10 λεπτά να συνδεθώ.
Σε 10 λεπτά,είχα συνδεθεί!!!
Τώρα,πως το έκαναν και πως θα με γυρίσουν στο δίκτυό τους χωρίς διακοπή,δεν το γνωρίζω.
Απλά,είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πάλι κοντά σας και γλύτωσα και τα Lexotanil από το σύνδρομο στέρησης.

Reaction score
164
Εταιρία; Πακέτο; Σε ρωτάω γιατί εμένα που έχω 4mbit σε γραμμή της Hol. δεν μου δίνουν 2play! :mad_3:

Reaction score
1

Στη HOL ήμουν,με την προσφορά που είχαν κάνει τον 12/2005 για 6+6 μήνες δώρο στα 512 το οποίο στη συνέχεια διπλασιάστηκε στα 1024.
Για ξαναδοκίμασε αύριο,γιατί κι εμένα κάτι τέτοια τρελλά μου έλεγαν στην αρχή.

Reaction score
173

Απο το flash.gr

Η hellas online αλλάζει πρόσωπο

Η hellas online αλλάζει πρόσωπο. Ένας νέος αέρας, με φως αισιοδοξίας και δυναμισμού αποπνέει στον κόσμο της. Η εταιρία λανσάρει σήμερα το νέο της λογότυπο και τη νέα της εταιρική εικόνα, υιοθετώντας μία ταυτότητα που σηματοδοτεί τη δυναμική αλλαγή και διεύρυνση των δραστηριοτήτων της, με μια φρέσκια εικαστική προσέγγιση.

Η νέα επικοινωνιακή καμπάνια της hellas online είναι αποτέλεσμα της ξεκάθαρης στρατηγικής της να γίνει ο δεύτερος μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Ελλάδα μετά τον ΟΤΕ. Μιας στρατηγικής που ξεκίνησε με την πλήρη εξαγορά των Αττικών Τηλεπικοινωνιών και στη συνέχεια με την αποκλειστική εμπορική συμφωνία με τη Vodafone. Μιας στρατηγικής που απαιτεί σκληρή δουλειά, μεγάλες επενδύσεις, σοβαρότητα και συνέπεια.

Ο κ. Στέφανος Λουκάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της hellas online δήλωσε: «Η νέα εταιρική ταυτότητά μας είναι ορόσημο στην πορεία μας. Θα ήθελα να συγχαρώ τους συνεργάτες μας για την εξαιρετική δουλειά που δίνει ‘εικόνα’ στο όραμά μας. Είναι ένα λογότυπο που αγαπήσαμε με την πρώτη ματιά. Και πιστεύουμε ότι θα εμπνεύσει και τους πελάτες μας και θα φέρει τον κόσμο του Internet ακόμα πιο κοντά μας. Ακολουθούμε με συνέπεια τη στρατηγική που χαράξαμε για την αποτελεσματική διεύρυνση των ποιοτικών υπηρεσιών που παρέχουμε. Ταυτόχρονα με τη νέα μας εικόνα, λανσάρουμε και την καινούργια μας προϊοντική γραμμή, με υπηρεσίες Double-play, σταθερής τηλεφωνίας και εταιρικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.»

Η νέα εταιρική ταυτότητα δίνει στην hellas online μια ζεστή και φιλική αύρα, χρησιμοποιώντας πρωτότυπη γραμματοσειρά, trendy χρώμα και παιχνιδιάρικη γραφή. Ο συνδυασμός των χρωμάτων ματζέντα-γκρί συμβολίζει την ιστορία και το μέλλον της εταιρίας. Αξιόπιστο, διαχρονικό και σοφιστικέ γκρι, για τη μακρόχρονη επιτυχημένη παρουσία της. Φωτεινό, αισιόδοξο και σύγχρονο ματζέντα για το πολλά υποσχόμενο παρόν και μέλλον.

Αξίζει να σταθούμε στο σχεδιασμό του λογοτύπου, με το ‘speech bubble’ ως σύμβολο επικοινωνίας και σκέψης που αντικατοπτρίζει το αντικείμενο της εταιρίας, με γνώμονα τον άνθρωπο. Πρόκειται για ένα λογότυπο που εστιάζει στις δυνατότητες επικοινωνίας που απολαμβάνει ο καταναλωτής χάρη στην hellas online. Ένα λογότυπο που ‘μιλάει τη γλώσσα της εποχής’.

Με όραμα τις καλύτερες ανθρώπινες σχέσεις, με αφοσίωση στις πρωτοποριακές τηλεπικοινωνιακές λύσεις, και το μεγαλύτερο, ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα, η hellas online φέρνει τον πολιτισμό στην επικοινωνία.

H hellas online είναι ο πρώτος ελληνικός Internet Service Provider. Ιδρύθηκε το 1993, ως Πάροχος Υπηρεσιών On-line Πληροφόρησης και από τότε πρωτοπορεί στην παροχή υπηρεσιών Internet, κατέχοντας σήμερα ιδιαίτερα σημαντική θέση στην ελληνική αγορά. Από το 2006 η hellas online είναι μέλος του ομίλου ΙNTRACOM HOLDINGS, και πλέον παρέχει ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες ευρυζωνικής πρόσβασης στο πελατολόγιό της, που πέραν των οικιακών συνδρομητών περιλαμβάνει επαγγελματίες, επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους καθώς και μεγάλους οργανισμούς.

Reaction score
0

Oι κάτοχοι HOL για πείτε εντυπώσεις... Είναι το πρώτο ιδιόκτητο που έρχεται σε λίγες μέρες στην περιοχή μου, και επειδή πλέον συμπλέει με την voda, το σκέφτομαι... για το 2πλέι της.

Η τηλεφωνία της τι λέει? Είναι VOIP ή κανονική? Η ποιότητα ήχου είναι ανεκτή?
Το ίντερνετ? Δεν πιστεύω να εχει τίποτα δεσμεύσεις, π.χ. σε torrent, ... ε?

Reaction score
0

Σήμερα έκανα αίτηση. Ο Θεός βοηθός... Μου είπαν σε 25 εργάσιμες...
Ωραία, θα κάνουμε κόντρες ποιος θα του "μπει" πιο γρήγορα... "happy_1":crazy_3: Μιας και σήμερα το πρωί έκανα και εγώ (αυριο θα παρω τηλ. να επιβεβαιώσω ότι έλαβαν το φαξ και όλα είναι ΟΚ). Με τι τρόπο έκανες εσύ Βασίλη?

Reaction score
164
Τηλεφωνικά, μιας και έχω ήδη συμβόλαιο με την Hol. Απλά πήραν τα στοιχεία μου και βλέπουμε...

Reaction score
1

Καλή σας τύχη.
Εγώ -απ΄ότι διαβάζω στο adslgr.com σε αντίστοιχο θέμα- πρέπει να είμαι ο πρώτος που έκανα την αίτηση στις 29/05.Σήμερα Τρίτη,έχουν περάσει 21 εργάσιμες και ακόμα δεν έχω παραλάβει ούτε εξοπλισμό ούτε την σύμβαση για υπογραφή.Στο τηλέφωνο σήμερα μου είπαν ότι μέσα στην εβδομάδα θα τον παραλάβω και ως στις 2 Ιουλίου θα έχω ενεργοποιηθεί,κάτι που δεν το πιστεύω ούτε με σφαίρες.

Reaction score
1
'Εκανα και εγώ τηλ. αίτηση χθές 25/6. Μέσα στο Management Tools φαίνεται η αίτηση. Σε 3 βδομάδες έρχεται η ανταλλαγή του fritzbox και μετά βλέπουμε.

Reaction score
0

'Εκανα και εγώ τηλ. αίτηση χθές 25/6. Μέσα στο Management Tools φαίνεται η αίτηση. Σε 3 βδομάδες έρχεται η ανταλλαγή του fritzbox και μετά βλέπουμε.

Για πείτε λίγο για αυτό το managment tool... Εγω που δεν είχα ποτέ σχεση με HOL, να εγγραφώ εκεί ώστε να βλέπω και εγώ την πορεία της αίτησης?

edit: μπα, μαλλον για ήδη συνδρομητές είναι αυτό...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.733
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo