ΝΟΚΙΑ 7710.........Το πήρα!!!!!

Reaction score
49
Αυτή τη στιγμή είναι σπίτι, πάνω στα πούπουλα, το νέο μου μωρό, για την πρώτη του καλή φόρτιση.
Οι εντυπώσεις θετικότατες, και βέβαια είμαι πολύ χαρούμενος!!!

Το βράδυ θα κατεβάσω τις πρώτες φωτογραφίες του και κάποιες εντυπώσεις (όσες μπορέσω να σχηματίσω γιατί έχω πολλά πράγματα να ελέγξω!!! :D :D )

Θα ακολουθήσει πλήρες review με προδιαγραφές, ιδιαιτερότητες, δυσκολίες και χαρακτηριστικά............

Πάω τώρα να του αλλάξω pampers!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
49
Μάριος Λαζάρου said:
Καλορίζικο!!!!!Άντε περιμένουμε την παρουσίαση και εντυπώσεις.
Eυχαριστώ Μάριε......
Λίγος καιρός είναι απαραίτητος γιατί βγήκε καπάκι (2 μέρες μετά το 7710) και το λατρεμένο GranTurismo4 για το PS2 και είναι και μεγάλο το φόρτο εργασίας και άστα να πάνε..........
Πρέπει να ετοιμάσω και σχόλια για το GranTurismo4 στην CarAudio...... :roll:

Άσ' τα να πάνε....... :(

Reaction score
49
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Τηλεφωνο ειναι αυτο?
Γραψε μονο τι ΔΕΝ κανει και ποσο το πηρες.
Κάνει πάρα πολλά πράγματα (εώς υπερβολικά θα έλεγα..........)
ΔΕΝ ψήνει καφέ.....
ΔΕΝ προβάλει σε τοίχο.....
ΔΕΝ είναι THX..... :roll: :lol:

Είναι όμως ΜΡ3p, έχει τεράστια μνήμη (90ΜΒ η συσκευή :shock: + 128ΜΒ η κάρτα μνήμης), βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες (ακόμα και στην χαμηλή της ανάλυση 600Χ400 βγάζει άψογες.....Συγκριτικά με το 6600 που έχω επίσης, αν στο 6600-που είναι καλό για 600Χ400- έβαζα πχ 7 στο 7710 θα έπρεπε να βάλω πολύ πάνω από 10 τόσο σε χρωματική ισορροπία όσο και σε λεπτομέρεια.....)

Θα τα γράψω αναλυτικότερα όταν βρώ λίγο χρόνο (γιατί ΠΡΕΠΕΙ να γράψω πολλά....... :D :D :D )

Reaction score
49
Οι φωτογραφίες που βάζω ΔΕΝ είναι από το δικό μου αλλά μερικές που βρήκα από το internet.........

Reaction score
2
Χμμμ, θα ήθελα να βάλεις στο διαγωνισμό φωτογραφίας, ένα πορτραίτο δικό σου να κρατάς στο αυτί αυτό το κινητό! Νομίζω ότι θα κερδίσεις το πρώτο βραβείο!!!
Πάντως, πέρα από το αμφιλεγόμενο design και την πρακτικότητα, πρέπει να έχει πολύ καλές δυνατότητες. Καλορίζικο!

Reaction score
2
ρε τι μπακατέλα είναι αυτή? κινητό θέλουμε όχι να κρατάμε το PDA στο αυτί :lol: :lol: :roll:

Reaction score
49
Λέτε, λέτε κι άλλα............. :lol: :lol:
Το κινητό είναι μεγάλο, αλλά ποτέ δεν μου άρεσαν οι μικρές συσκευές.
Όταν βρείτε όλες τις λειτουργίες του σε άλλο κινητό......σφυρίξτε μου κλέφτικα! :wink:

Μέχρι και αναβαθμίσιμο AntiVirus έχει........... :shock:

Λίγο χρόνο παλικάρια να προλάβω να σας γράψω παραπάνω για την........γκουμούτσα! :roll: :wink:

Reaction score
14
Ρε Γιάννη, άσε τον κόσμο να διαφωνεί. Εξάλλου, υπάρχουν και χρήστες που δεν θέλουν τόσες λειτουργίες μαζεμένες, όπως και άλλοι που όσα δεν φτάνουν τα κάνουν κρεμαστάρια.

Εμένα μου αρέσει η δικιά μου πάντως. Γούστα είναι αυτά.!

Reaction score
7
Άμα έχεις μεγαλώσει με το Game Boy παραμάσχαλα σαν κι εμένα τέτοια προβλήματα δεν υφίστανται...Και η οθόνη απότι βλέπω είναι όλα τα euros!!!

Reaction score
49
Σπύρος Μπλάτσιος said:
Γιάννη πές μου ότι έχει και παιχνίδι το Mario να μας κουφάνεις...
Χα,χα......
Όχι δεν το έχει, αλλά δεν αποκλείω και το γεγονός να βγει κάτι τέτοιο!!

Ναι Μάριε.....
Η οθόνη του είναι όλα τα λεφτά.........
Και η κάμερά του, παρότι "μόνο" 1 ΜΡ βγάζει εκπληκτικές φωτογραφίες!!

Όταν το συνδέσω με τον υπολογιστή θα κατεβάσω μερικές...
Προς το παρόν το PCsuite ΔΕΝ μου αναγνωρίζει το κινητό στην USB :shock: :shock: :shock: :shock:
Κλασικά, η ΝΟΚΙΑ πρέπει να σου βγάλει την πίστη για κανένα 2μηνο μέχρι να μπορέσεις να βάλεις σε συνεργασία κινητό της με υπολογιστή...........

Χάθηκε να είναι bluetooth και όχι σειριακό? :evil: :evil: :evil: :evil:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.851
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss