ΝΟΚΙΑ - SIEMENS ενώνονται!!!!!!!

V

VIDEOMIX

Guest
Ενώνουν τις δυνάμεις τους οι 2 μεγάλες εταιρίες με σκοπό να χτυπήσουν την SonyEricsson.
Μεγάλο το νέο και ανέλπιστο.

Πρίν 2 λεπτά το άκουσα στις ειδήσεις της ΝΕΤ. :)

Reaction score
51
To άκουσα το πρωί στο αυτοκίνητο!!
Και έπεσαν τα αυτιά μου όταν άκουσα για τον ετήσιο τζίρο.......

Αλλά, αν θυμάμαι καλά, δεν αναφέρεται η συμφωνία στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας.
Η Siemens άλλωστε, έχει ήδη "πουλήσει" το τμήμα της κινητής τηλεφωνίας στην BenQ.......

V

VIDEOMIX

Guest
Tότε στο ρεπορτάζ, προς τι η αναφορά στην μάχη ενάντια στην Sonyericsson;
(άκουσα και εγώ για μεγάλο αριθμό τζίρου αλλα δεν θυμάμαι πόσο.)

Reaction score
51
VIDEOMIX said:
Tότε στο ρεπορτάζ, προς τι η αναφορά στην μάχη ενάντια στην Sonyericsson;
(άκουσα και εγώ για μεγάλο αριθμό τζίρου αλλα δεν θυμάμαι πόσο.)
Στις ειδήσεις δεν τ' άκουσες βρε Σάκη?
Περίμενες να έχεις σωστή πληροφόρηση?? (τα ίδια βεβαίως ισχύουν και για μένα.....) :lol: :lol: :lol:

Reaction score
457
για να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν το τοπίο , η συγχώνευση αφορά το τμήμα των δικτύων , όπου όντως η ericcson είναι κορυφή και όχι το τμήμα των κινητών τηλεφώνων , όπου όντως η siemens έγινε πρόσφατα BenQ-Siemens...( και ευτυχώς καμία σχέση δεν έχει με την nokia) :)

V

VIDEOMIX

Guest
Αντε ρε Νίκο, που είσαι; Σε έχω χάσει.
Και φυσικά όπου "μυρίζει" Siemens" εμφανίζεσαι αυτόματα. :lol:

Reaction score
457
δυστυχώς έχω αυτό που λέγεται τρελό πήξιμο στην δουλειά...:(
αν και σας διαβάζω κάθε μέρα, σπάνια θα βρω τον χρόνο να συμμετάσχω στις συζητήσεις σας...:(
καλά να περνάτε boys and girls...:)

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
H βλακεία πάει σύννεφο στις ειδήσεις...

Nokia & Siemens: Συγχώνευση των τμημάτων εξοπλισμού τηλεπικοινωνιακών δικτύων

Σημαντική συμφωνία επετεύχθη μεταξύ της Nokia και της Siemens, η οποία έχει ως αντικείμενο την συνένωση των τμημάτων εξοπλισμού τηλεπικοινωνιακών δικτύων. Στόχος και των δύο εταιρειών, είναι η μείωση αφενός του κόστους και, αφετέρου, να καλύψουν την απόσταση που τις χωρίζει από την Ericsson, η οποία και κρατάει τα ηνία στον χώρο.

Στα πλαίσια της εν λόγω συμφωνίας λοιπόν, οι δύο εταιρείες θα συστήσουν την Nokia Siemens Networks η οποία αναμένεται να έχει ετήσιες πωλήσεις της τάξεως των 15,8 δισ. ευρώ και, παράλληλα, να εξοικονομεί από το 2010 ετήσιες δαπάνες ύψους 1,5 δισ. ευρώ. Επίσης, η συγχώνευση αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τα τέλη του έτους που διανύουμε, ενώ ένα άλλο αποτέλεσμά της έχει να κάνει με την μείωση προσωπικού και για τις δύο εταιρείες η οποία θα αγγίζει τους 9.000 εργαζόμενους σε σύνολο 60.000. Τέλος, η έδρα της νεοσύστατης εταιρείας θα βρίσκεται στο Ελσίνκι και ως πρόεδρός της αναμένεται να τοποθετηθεί ο κ. Simon Beresford-Wylie, ο οποίος και έως τώρα διοικούσε την Nokia Networks.

Οπως τα είπε ο συνονόματος πιο πάνω είναι.

Reaction score
5
Η Ericsson δεν ασχολείται με τα κινητά ως συσκευές εδώ και χρόνια, η Sony το κάνει αυτό. Η πρώτη ασχολείται με εξοπλισμό δικτύων κινητής, και είναι πρώτη στην αγορά. Εκεί πάει η συγχώνευση, να χτυπήσουν τον ανταγωνιστή.

Reaction score
0
Είναι η ίδια καραβλακεία των Media που όταν έγινε το story με τις υποκλοπές και την Vodafone , όποτε αναφερόντουσαν στην Ericsson (για τα δίκτυά της ) την έλεγαν .............Sonyericsson :shock: :shock: :shock: οι πανηλίθιοι :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: , που θέλουν να λέγονται και Μέσα Ενημέρωσης .....τρομάρα τους !!!!!!!!!!!!!!.....Ούστ από δωωωωωωωωωωω :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ουφφφφφφ........τα είπα και ξεθύμανα .......τα κράταγα τόσο καιρό μέσα μου και με πνίγανε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.096
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67